KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Three Kingdoms Zamanında Geçen Ekşınlı Bol Kanlı Sengoku Basaradan Sonra İlaç Gibi Gelen Bence Yeni Sezondaki Sayılı Güzel Animelerin Bayrak Taşıyanı detaylı tık China 2A.D.: the corrupting Han Dynasty has thrown the entire country into chaos. Peasants revolt against the government. Into such an age, the ruthless and infamous hero, Cao Cao Mengde is born. Destroying old customs and values, he tries to unite China, with a band of promising and intellectual followers, handpicked for their individual talents and potential. Generally thought a villain, Cao Cao Mengde is portrayed as a hero in this story, which focuses on what kind of person he actually was. There are two other protagonists: Liu Bei Xuande and Sun Quan Zhongmou. Liu is a man of high morals and infinite potential. His servant, Zhuge Kongming is a mysterious man, who helps Liu to become a king who is loved by millions. Sun is the third descendant of the Sun family. A young and immature king also comes into the picture, creating more chaos. This is a Tale of the Three Kingdoms ("Sanguozhi") in which these three men rage war throughout China. (summary of manga as posted to Manga Updates) Adaptation of the award winning historical manga Soten Koro. The story of Chinese warlord Cao Cao, authored by King Gonta and Li Hagin, appeared in Kodansha’s Morning magazine from 1994 to 2005 and won the Kodansha Manga Prize in 1998. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Ben seviyorum bu tür animeleri.Bunu da bir indirip izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ben başlık açacaktım buna, OP kelimenin tam anlamıyla epic, animasyonlar çok gaz. ekşın, gor, edebiyat. ikinci bölümü bekliyorum merakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Gore falan müthiş ayrıca ilk bölümün sonundaki debate beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 linkage plzz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 evet o tartışma iyiydi, öyle söz savaşları da olur umarım. :) animanda 720p bölüm 1 bu arada souten koro olacaktı, virus görürse başlığı editlesin bari de aramalarda sorun olmasın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 o bölüm baya ,iyiydi çok etkilenmiştim zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 @sam Souten Kouro olacak. u yüzünden bulamıyorsun anidb de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Romance of the Three Kingdoms sıktı beni ya, cıvkı çıktı artık. Bunda farklı olan ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 hardcore seinen olması? bir dene istersen. evet ben de bir u unutmuşum. dilim mahvetti beni rei ritsu gibi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 İndiriyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 fir3blad3 said: @sam Souten Kouro olacak. u yüzünden bulamıyorsun anidb de :) Yok normalde Sōten Kōro(Sooten Kooro) olması gerek fakat patide o üstü çizgili "o" yu yapmaya üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 2 güzel gidiyor, çocuğun o dükkanda dellenme kısmı süperdi. :) yalnız kız arap mıydı romalı mı, orayı anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 2 çin in batı ve kuzey kısmında yaşıyan çinlilere barbar diyolar yani çin in içinde gene o diilde bi ara amma amore spamladılar içim bayıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 3 şahane, süper olacak böyle giderse. dialoglar titretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Gümbür gümbür devam ediyor valla her bölümde efsane sahneler ve dialoglar aynen böyle devam etsin 3 hakim le olan konuşma müthişti arkadaşya dialoglar bu kadar mı özenli yazılır bu kadar mı vurgusu iyi olur ...epic win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 4. bölümde John Woo bir askere sesini vermiş. http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-04-13/director-john-woo-makes-anime-voice-debut-in-soten-koro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 evet ben de geçenlerde gördüm haberi, ilginç bir sürpriz olmuş. o dialog titretti işte kenshin, yiğit özgür'ün tarihi "ben olsaydım" anlarından birindeymiş gibi hissettim kendimi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 4 john woo hangi asker anlayamadım doğrusu. yalnız bu bölüm de süperdi, iyi uyuttular başlangıçta, son ana kadar hiçbirşey anlamadım. :) kılıç dansıyla milleti bayıltması da ayrı bir olaydı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Naraba YOSH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 6'yı izledim şimdi olaylar gelişmeye başlıyo hade bakalım gazamız mubarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 valla ben çok eğlenerek izlemeye devam ediyorum, epic konuşmalar yetiyor. bu bölümde "KES LAN!" diye bağırdığı yerde titredim gene. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Evet ya, Guin'den sonra en sevdiğim seri bu sezon ki. Ama Japonca'sı çok ağır ya. sublarda yavaş çıkıyor. Doyamıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kan gvdeyi goturuyo diyosunuz yane peki bisi sorcam realistik mi fantastik gucler wa rmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yani henüz büyük savaşlar olmadı ama kan olunca düzgün oluyor. realistik genelde ama arasıra fantastik güçler geliyor böyle eski destanlardaki gibi, mucizevi tarzda. yok gök açılır, yağmur durur vs gibi. ama çok nadir, olunca da millet apışıyor illa ki. 1-2 bölüm görsen anlarsın zaten maksimum nereye kadar gidiyor. tipler süper sonra, badass resmi geçidi gibi anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar