napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 xunn said: Napae yardımıma yetiş. Kestirmeli miyim? evet, sonuçtan memnun kalıcan. ahjksdks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Dartanian said: napae said: Dartanian said: Bundan sonraki 1 haftamda neler yaşıcam? okulla ilgili keyifli şeyler olucak, bu hafta bi yerden para geçicek gibi gözüküyo eline. hoşlandığın bi kızla içkili bi ortama girmişsin, giriceksin ya da. baya iyiyim yalnız. sdjkfsldf Oha :D :D Okul demiyelim dersane sınavım çok güzel geçti bugün ea 2 olaraktan 250yi geçicem gibi Hsonu çok tatlı bi kız rakı içelim dedi Doğum günüm diye ailem ekran kartı almam için 150lira verdi asdf B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Korkutuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kızla buluşman nasıl gidicek diye bakiyim shjdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bak bakaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ay yok üşendim sdjkflsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bak paraya boğarım seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bok gibi geççek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 yok ya güzel geçicek, öyle görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 napae said: xunn said: Napae yardımıma yetiş. Kestirmeli miyim? evet, sonuçtan memnun kalıcan. ahjksdks Ahahah haydi bakalım. Saçlarımı kastediyordum bu arada. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 FAL BÖYLE BAKILIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 hahahahh tek tek uğraşmıs helal la(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 çok sıkıldım sınawım war benı neler beklıor??? sıkıntıdan faldan medet uman insan modeli =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 oha pedo bear gerçekten de orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Famy said: çok sıkıldım sınawım war benı neler beklıor??? Sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 şıklar bi de. klasikse a4 kağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 gelecek hafta beni neler beklıyor demek istemiştim snawdan ve sorulardan baska =)) nasıl geçecek gibi yanii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Gkgokhan said: FAL BÖYLE BAKILIR oha. alkışlıyorum. repleri yönlendirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 iyi geçecek. çok güzel smile yaptın çünkü. allah bu kadar güzel smiley yapanı görmezden gelemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Famy said: gelecek hafta beni neler beklıyor demek istemiştim snawdan ve sorulardan baska =)) nasıl geçecek gibi yanii Çocuk sana yaklaşmak istiyor ama izin vermiyorsun. Bu hafta yine harekete geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ginaly ve fede sabah şekerleri=))) şirinlik yapmayın!! burda depresif ve sınav stresiyle heder olmuş pati gencine gercek destek ve moral bekleniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 o zaman iyi geçecek diyeyim Famy. Kendine güven, başarabilirsin o kadar da zor olmamalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar