Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yeni mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 m.alinin tepkisini feci merak ettim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ben denk geldiğim zamanlarda izliyodum bunu ya adam rtük mtük dinlemiyo bazen bel altına çok iniyo komedi hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Magazin turu MALİ DONDU KALDI Öyle harfler yandı ki panoda... Mehmet Ali Erbil, görüntü karşısında dondu kaldı! Soru çözüldükten sonra... Mali şanssızlıktan yakındı! Ne şanssız şu Mehmet Ali Erbil... Canlı yayında başına gelmeyen kalmıyor... Bu kez de Çarkıfelek programında 'kelimelerin azizliğine' uğradı. 14 Nisan salı akşamı yayınlanan yarışmaya, Batman'dan bir aile konuk oldu. Aileye, bir meslek grubu soruldu. Batmanlı aile panodaki soruyu çözmek için başladı harflerini sıralamaya... M-K ve S söylenen sessiz harflerdi... Sesli harf tercihi de A'dan yana kullanıldı. Şans eseri panoda çıkan harfler Erbil ve izleyenleri şaşkına çevirdi. Yedi harften oluşan meslek grubunun sadece 3 harfi yandı... Onlar da yan yana olunca ortaya yukarıdaki görüntü çıktı. Bu görüntü karşısında şoke olan Mehmet Ali Erbil, harfleri gördükten sonra gülmemek için kendini zor tuttu ve stüdyonun arka tarafına doğru yürüdü. Erbil'in ağzından uzun süre tek kelime çıkmadı. Daha sonra Batmanlı aile sorunun cevabının 'PSİKOLOG' olduğunu söyleyince, derin bir nefes alan Erbil dayanamadı ve "Çabuk yansın şu harfler" diyerek kelimeyi tamamlattı. Daha sonra da canlı yayınlardaki şanssızlığından yakınan Erbil, "Tövbe yarabbim... Ayarlasan, 15 gün üzerinde çalışsan böyle olmaz yani. Hep de beni mi bulur böyle şeyler kardeşim ya..." dedi. Gazeteciler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 FADSAFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=xICcJ1yp54E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Blekays msnini açtığında görmüş bunu pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 REYFDYTDSRTASFUYFRTDFGDGXCBVBGVTERTSDJYCGFHGHDFSZXFIKVBIGHIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Raincloud said: Blekays msnini açtığında görmüş bunu pis herif sensin pis skimesokuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 küfretti banlansın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 VİDEOYU KOYAN BANLANMALI O ZMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 evet o yüzden 2 kere banlasınlar seni asdfdghgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 AHAHAHAHA mali süper herif ya ahhaha sokuma skime ashdufhasduhufu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Black-ice said: VİDEOYU KOYAN BANLANMALI O ZMN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ahahhahahahhahah iki olay da süper. mali akıllı olsun da yine yeşil sahalardan uzaklaştırılmasın diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Abi M.Ali'den bi tek ben mi nefret ediyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yok ben de nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ben de ediyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 abi şu resimdekinin video halini bulamadım bi türlü. bitane var kingo diskodan berbat kalite, diğeri yarısından başlıyor senkron yok, tam bulamadım hadi bi +sevabına be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 google'da mehmet+ali+erbil+sik şeklinde arayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 dediklerim dışında çıkmayor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sadece ..sik.. dene dicem de olmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 konuyu büyütmeye lüzum yok canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar