zgrw Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Tatil etceklerdi, ne oldu yalan mi oldu? Bilen var mi?
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bizim okulda vize haftasıydı ogrenci isleri %90 cuma gunu olan sınavlar pazartesi alındı diye duyurdu,her ogrenci isleri gibi dumur ettiler %90 ne lan
calimero Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kıbrıs ta tatil. Yaşasın 1 Mayıs!!! Alanlardayız...
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ne alanı be ders çalışıyoz. midtermler kapıda
calimero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 o ayrı o ayrı. şu anda burdasın di mi? otur çalış şimdi. 1 Mayıs ta gel alanlara.:P
Burax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 mecliste kabul edilmiş, hede hödö bayramı olarak tatilmiş.
riglous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 calimero said: o ayrı o ayrı. şu anda burdasın di mi? otur çalış şimdi. 1 Mayıs ta gel alanlara.:PIkiniz de ogrencisiniz, ne isiniz var 1 Mayis'la?
calimero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 nalaka? ilerici öğrenciler oldum olası destek vermişlerdir işçi hareketine ve diğer ezilenlere. elbette 1 Mayıs' ta da yalnız bırakmayacaklar...
sharky Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 her ne kadar her turlu resmi tatil olayina karsi bir insan olsam da, eger belirli bir kesmi rahatlatacaksa 1 Mayis 'in tatil olarak resmilestirilmesi, bence tolere edilebilecek bir durum. Hayirlisi olsun diyelim.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Görüyorum.. görüyorum... 1 mayıs'ta yine taksimde vs. olaylar olacak görüyorumm... polisle halk çatışacak. ve forum kullanıcıları polisi eleştiri adına dozajı yine kaçıracaklar görüyorum. bence böyle şeyler yapmamalıyız. yorumlarımızı daha dikkatli atmalıyız. Önceden de moderasyon adına uyarıyorum.
Ramocan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 calimero said: nalaka? ilerici öğrenciler oldum olası destek vermişlerdir işçi hareketine ve diğer ezilenlere. elbette 1 Mayıs' ta da yalnız bırakmayacaklar... Gidin gidin! Temiz bir dayak yiyin ve biber gazını çekin ciğerler bayram etsin!
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 1 mayıs resmi tatil olcak ama bazı işverenler resmi tatillerde çift yövmiye olayına girişiyolarki tatillerde izin kullanıcam felan olayını kesmek için günlüğü 30 lira olan bi kişide 30 lira daha alayım maaşımda hesabı tatil matil yapmıyo
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ohaa tam fizik labımın olduğu gün oda yatarsa baya iyi olur (tu)
scorch Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Estel_Anorien said: Görüyorum.. görüyorum... 1 mayıs'ta yine taksimde vs. olaylar olacak görüyorumm... polisle halk çatışacak. ve forum kullanıcıları polisi eleştiri adına dozajı yine kaçıracaklar görüyorum. bence böyle şeyler yapmamalıyız. yorumlarımızı daha dikkatli atmalıyız. Önceden de moderasyon adına uyarıyorum. nasrettin hoca fıkrası? yakında söylenmemiş sözler için adam da yörüngeye uçurulursa şaşırmicam sdfsd.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 BloodyBeast said: ne alanı be ders çalışıyoz. midtermler kapıda midterm haftası sux. bari üç günde sınav olsak bitse. 24'ünden 5'ine kadar 6 sınav mı olurmuş...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 1 hafta önceden uyarıyorum ki sonra insanlar saçmaladığında yaptırım uygulanınca ühü bühü olmasın.
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Sonunda kafaları bastı. Taşa sopaya gidecek adam o gün işe mi gidiyor sanki, olan bize oluyor, benim okul Taksim'de bir de :p Tatil olsun da sivillere yazık olmasın arada.
Öne çıkan mesajlar