Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Mayis Tatili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her ne kadar her turlu resmi tatil olayina karsi bir insan olsam da, eger belirli bir kesmi rahatlatacaksa 1 Mayis 'in tatil olarak resmilestirilmesi, bence tolere edilebilecek bir durum.

Hayirlisi olsun diyelim.
Mesaj tarihi:
Görüyorum.. görüyorum... 1 mayıs'ta yine taksimde vs. olaylar olacak görüyorumm... polisle halk çatışacak. ve forum kullanıcıları polisi eleştiri adına dozajı yine kaçıracaklar görüyorum. bence böyle şeyler yapmamalıyız. yorumlarımızı daha dikkatli atmalıyız.

Önceden de moderasyon adına uyarıyorum.
Mesaj tarihi:
calimero said:
nalaka? ilerici öğrenciler oldum olası destek vermişlerdir işçi hareketine ve diğer ezilenlere. elbette 1 Mayıs' ta da yalnız bırakmayacaklar...

Gidin gidin! Temiz bir dayak yiyin ve biber gazını çekin ciğerler bayram etsin!
Mesaj tarihi:
1 mayıs resmi tatil olcak ama
bazı işverenler resmi tatillerde çift yövmiye olayına girişiyolarki tatillerde izin kullanıcam felan olayını kesmek için
günlüğü 30 lira olan bi kişide 30 lira daha alayım maaşımda hesabı tatil matil yapmıyo
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:
Görüyorum.. görüyorum... 1 mayıs'ta yine taksimde vs. olaylar olacak görüyorumm... polisle halk çatışacak. ve forum kullanıcıları polisi eleştiri adına dozajı yine kaçıracaklar görüyorum. bence böyle şeyler yapmamalıyız. yorumlarımızı daha dikkatli atmalıyız.

Önceden de moderasyon adına uyarıyorum.

nasrettin hoca fıkrası? yakında söylenmemiş sözler için adam da yörüngeye uçurulursa şaşırmicam sdfsd.
Mesaj tarihi:
BloodyBeast said:
ne alanı be ders çalışıyoz. midtermler kapıda

midterm haftası sux.
bari üç günde sınav olsak bitse. 24'ünden 5'ine kadar 6 sınav mı olurmuş...
Mesaj tarihi:
Sonunda kafaları bastı. Taşa sopaya gidecek adam o gün işe mi gidiyor sanki, olan bize oluyor, benim okul Taksim'de bir de :p Tatil olsun da sivillere yazık olmasın arada.
  • Yeni Oluştur...