Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CUMHURİYET Mitingleri sürüyor

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:

valla biz siteyi şikayet ettik google'ı değil diyorlar.
Site şikayet etmek de saçmalık.herkes sevecek değil atatürk'ü, bırakın seven sevdiği sevmeyen sevmediği için yazsın yazılar. atatürkçü düşünce derneği SEVİN BENİ diyen bir atatürk'ün düşüncelerini mi savunuyor?

Kimse sevmediği için dava edilmiyor. Sitede hakaretler, küfürler yer alıyor. Onun için dava ediliyor. Ve denildiği gibi google değil sadece site hakkında bir dava söz konusu. Bununda amacı bu hakaret eden kişileri bulup ceza vermek. Birisi size küfür etse, hakaret etse hakkınızı aramayacakmısınız ?
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
google'a sahip çıkıyorsunuz ama ulu öndere sahip çıkmıyorsunuz! olacak iş değil!!!!11

çocukken kardeşler anne babasına rest çeker ya "ben mi o mu" diye, tam öyle olmuş.

Oyle dememisler. Demisler ki Google in kapatilmasina - bizimle alakasi olmasa bile - acayip tepki gosterdiniz, nasil oluyor da Ataturk e varolan bir hakarete tepki gostermiyorsunuz. Sasirdik buna diyorlar.

Biraz hitap farki var senin ornekle arasinda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar, biliyorum birbirinize cok sinirlisiniz ve birbirinizin her soyledigi bir digerine batiyor. Fakat sinirle, polemikle bu isin altindan kalkamayiz.

Daha sakin olmayi denememiz lazim. Cogu sey beni de cok sinirlendiriyor ve cogu zaman objektif dusunemiyorum bazi konularda, fakat gitmemiz gereken yol bu yol degil.

Daha sakin olmaya calisalim, rica ediyorum.

( ve bu mesaji kisisel algilamayalim )
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Şaka gibisiniz :) , sırf insanlara laf atmak için mesaj yazıp buna karşı çıkana troll demek (tu)

Aynen devam.

Ya ne saka gibisinizi ulan. Beynine senin be. Sadece 160 milyon dolarlik arsayi CALIP 22 milyona AKP ailesine hediye eden habere ZERRE yorum yapmiyorsun, sonra gelip millete troll diyorsun. SEN KIMSIN ULAN
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:
Oyle dememisler. Demisler ki Google in kapatilmasina - bizimle alakasi olmasa bile - acayip tepki gosterdiniz, nasil oluyor da Ataturk e varolan bir hakarete tepki gostermiyorsunuz. Sasirdik buna diyorlar.

Biraz hitap farki var senin ornekle arasinda :)

iki olay arasında zerre kadar benzerlik yok ki neden olduğunu herhalde ayrıntılı izah etmeme gerek yoktur diye tahmin ediyorum, elbette ki ikisine gösterilecek tepki aynı değil. bu açıklamadaki serzenişte insanlar adeta bir tercihe zorlanmış iki olayın da aynı tepkiyi alması gerektiği varsayılarak oysa ki.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
Horizon said:
Şaka gibisiniz :) , sırf insanlara laf atmak için mesaj yazıp buna karşı çıkana troll demek (tu)

Aynen devam.

Ya ne saka gibisinizi ulan. Beynine senin be. Sadece 160 milyon dolarlik arsayi CALIP 22 milyona AKP ailesine hediye eden habere ZERRE yorum yapmiyorsun, sonra gelip millete troll diyorsun. SEN KIMSIN ULAN

Estel seni bu mesaja bekliyorum. Bu ilkde değil ama nedense forumda modluğu var diye uzun süredir forum kuralları bu kullanıcıya işlemiyor.

Alın size seviye.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:
(başta böyle kısa bir genelleme yapmıştım fakat vazcaydım geriye kalan kısmı da kalsın bari)... Ben bu cumhuriyet mitinglerindeki çoğu tipten, akp lilerden tırstığımdan daha çok tırsıyorum. yani tırsmak derken başa gelseler çok daha faşizan bi ülkeye doğru gideriz kesinlikle.

Şu lafı 'devrimci şiddeti' savunan birinin etmesi komik olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
evet çok somut ve açıklayıcı bi cevap olmuş sg-1, teşekkürler. resmen bütün somut delillere bir bir cevap vermişsin yahu, zor olmadı mı?

ayriyeten benim hatırladığım, önce baykal "ben avukatım" demişti, tayyip de "o avukatsa ben savcıyım" demişti.

Yanlış hatırlamışsın.link
Ahmet Altan çok kötü bir şekilde çarpıtmış konuyu.CHP'nin Ergenekon karşısındaki tavrını beğenmesem de,CHP'yi öyle genellemesi çok saçma.Baykal'ın kastettiği çok farklı bir şey orada.Öte yandan bir parti liderinin ettiği tek bir laftan dolayı parti hakkında kesin yargılarda bulunmak da çok yanlış;ki zaten Baykal'ın Tayyip ne derse tersini söyleyen bir adam olduğunu iyi biliyoruz.Bunları Ahmet Altan'da biliyor,fakat kasıtlı olarak çarpıtıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:
Arkadaslar, biliyorum birbirinize cok sinirlisiniz ve birbirinizin her soyledigi bir digerine batiyor. Fakat sinirle, polemikle bu isin altindan kalkamayiz.

Daha sakin olmayi denememiz lazim. Cogu sey beni de cok sinirlendiriyor ve cogu zaman objektif dusunemiyorum bazi konularda, fakat gitmemiz gereken yol bu yol degil.

Daha sakin olmaya calisalim, rica ediyorum.

( ve bu mesaji kisisel algilamayalim )

Dogru yazmissin, ama sinirlerime hakim olamiyorum bir raddeden sonra. Bazi insanlarin dusunce bicimi o kadar sig ki beni deli ediyor. Sonra gelip kendi dusunce sekillerini variety olarak adlandiriyorlar ki alakasi yok.

hukumet tarafindan hirsizlik, yolsuzluk, carpitma, hile, hurda, kandirma, yalancilik, agresiflik had safhada ama gel gorki buraya gelip hala bunlari savunabilecek zihniyette insanlarin olabilmesi insani deli ediyor.

Ne olduda zeka seviyesi dustu yeryuzunde ki insanlarda anlayabilmis degilim. Ne guzel yeni akimlar vardi 20. yuzyil boyunca. Zekaya, barisa, bilime falan oncelik taniyanlar su aralarda yine dinlere, bagnaz dusuncelere, yalanlara dolanlara inanir, oncelik tanir oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...