Kaede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 e onu dedim ben ezelden beri yapıyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 scorch said: Adamlar gidip private server kuracaklar zaman sınırlaması olmadan , daya reseti dene , daya reseti dene ;p olayın mantığını cözerler aha yazdım buraya dfs İyide private serverdada bossun abilitylerini kısaca AI'sini bilmen gerekiyor yapabilmek için bunu zaten biliyorsan taktiğinide çıkartabilmen gerekir mantıken?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 scorch said: Adamlar gidip private server kuracaklar zaman sınırlaması olmadan , daya reseti dene , daya reseti dene ;p olayın mantığını cözerler aha yazdım buraya dfs +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ad3m said: scorch said: Adamlar gidip private server kuracaklar zaman sınırlaması olmadan , daya reseti dene , daya reseti dene ;p olayın mantığını cözerler aha yazdım buraya dfs İyide private serverdada bossun abilitylerini kısaca AI'sini bilmen gerekiyor yapabilmek için bunu zaten biliyorsan taktiğinide çıkartabilmen gerekir mantıken?! aynen bossun script edilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ad3m said: scorch said: Adamlar gidip private server kuracaklar zaman sınırlaması olmadan , daya reseti dene , daya reseti dene ;p olayın mantığını cözerler aha yazdım buraya dfs İyide private serverdada bossun abilitylerini kısaca AI'sini bilmen gerekiyor yapabilmek için bunu zaten biliyorsan taktiğinide çıkartabilmen gerekir mantıken?! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ad3m dogru diyor tabiiki ben c'thun u görmüştüm private de ama herhangi bi aksiyonu yoktu aq40 taki bazi olayların fln script gereken bosslarda sıçış oluo private server =) ben onu geyiğine söyledim ztn dworgianın dediği gibi ; "Türk Aklı" sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Haftada bir saat deneme şansıda süper blizz developerlarının ıkınmış fikirlerinden ziyan bir tablo. Biraz ai kassalar herşey threat denen zımbırtı olmazsa ya böyle pvp yapiomuş gibi olacak boss görelim sonra farmlayan guild =P Abilityleri boss saklasa kafasına göre kullansa hard dediğin böyle olur LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Zaten patchin içinde scriptli değilmi bu arkadaş eventi komple kopyalayip deneyemezlermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Client taraflı olsa bi sürü exploit olurdu o tür işlevler server-side yapılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 evet raidleri vs 1 e 1 kopyalamak imkansıza yakın private serverlarda, boss deneyenler nası yapıyo bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ben private serverda cthun a cheep shot kidneyshot attıgımı bilirim.boss eventleri 0.sadece hp si cok olan bir mob gibi duruyorlar valla.bence direk kopyalayarak olcak gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Beleş serverlarda scripted eventleri simüle etmek mümkünse iki üç hafta içinde bossun bütün abilityleri öğrenilir yerinde ve zamanında kullanacağı şekilde ayarlanır. Bi combatı bilmekle ona alışık olup olaylara hızlı tepki verebilmek farklı şeyler. İkincisi biraz tekrar istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 10 luga girdik VAY AK olarak ve gecen hafta 3-4 gunde kestigimiz bosslara one shot ata ata gectik 10 kisiligi feci nerflemisler cocuk parki kivamina gelmemis ama allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 EVIL_DeaD said: ben private serverda cthun a cheep shot kidneyshot attıgımı bilirim.boss eventleri 0.sadece hp si cok olan bir mob gibi duruyorlar valla.bence direk kopyalayarak olcak gibi değil o tarz eventleri script etmiyolar, ben en son bıraktıgımda boss surekli ilk saldırana aggro fixed dalıyodu, vsvs ... private server da en fazla ortamın neye benzedigi yerlesim vs gibi pratikler yapılabilir. ha endisia oturur encounter ı kendi yazar sonra uygular onu bilmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Victor eli yüzü düzgün bir grupla Hard Modelara bulaşmadan 10man deki çoğu boss kesilebilir mi ya ? En kolay bosslar hangileri ? Bir de yine ne yaptığını bilen bir grup 25man ilk bir kaç bossu denese gold ve zaman kaybı mı olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 victor degilim ama cok saglam eline koluna hakim ir 25 men degilse (top yada %80 top gearlı) ald 25 ciddi repair yapıyo. 3.1 geldiginden beri yaklasık 1700g repair odemisim.naxx 25 sarth 3d mallygos vs farmdaydı. 10 menler kolay, sırayla gidin.Ignis belki zorlar OT ın performansına bakar, Iron counsil de koordinasyon istiyo biraz cok zor degil ama hata affetmiyo. ilk 7 yi kestik dun 10 mende, ilk 7 nin 5 ini rahat alırsınız, ignis ve Iron council biraz zorlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 25manden ilk 1-2 bossu kesebilsem yeter bana, bir de emalon işte. Haftada 6 badge gelse 10 haftaya t8 helmi alıyorum hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bırakmadın mı sen wowu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ilk boss flame laviathan cocuk oyuncagı 2. try da bile kesersiniz. ordan garanti badge gelir. Ignis kasar sanırım, XT ye DPS iniz yetmeyebilir ama bir bakarsınız,kuşuda kesebilmeniz olası ama buffladılar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Charı alan olmadı ben ne yapayım. Bir de 1 ay oynamayınca gözüm seyirmeye başlamıştı, wowa başladım durdu herşey de bir hayır varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ahah cok guzel kandırmıssın kendini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 süpermiş nolifer değil skill kazanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 auriaya 25man de cok gıcık ediyor 3 saat sırf onu denedik en sonun kestik :( biz mi kasmayız bilmiyorum ki. kodumun kedileri 2 zıplıyor 2-3 kisi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 üstüste durun sonradan çıkardıı feral spiriti kesmeyin bossa abanın ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar