Mohi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 İstek vakfının Beykoz-poyrazköy'deki arazisinde kazı başlamış. Emniyete gelen bir ihbar üzerine, bugün 12'de mühimmat ve silah arama kazıları başlamış. http://www.cnnturk.com/2009/turkiye/04/21/istek.vakfi.arazisinde.muhimmat.araniyor/523467.0/index.html Bakalım bu sefer topraktan şu meşhur tanklar çıkacak mı, yoksa gene gazeteye sarılı bin yıllık tüfenkler mi çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Memleketçe kafamız bi milyon... Yarın sabah bi kalkıcaz yatakta zırıl zırıl ağlıyacağız. Eleman not bırakmış kenara giymiş gömleği gitmiş. Neyse ki tecrübeliyiz Cumhuriyet tarihimiz boyunca one night standlara alıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Tank çıkmalı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 oha tank çıksa çok süper olur lan ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 baya cephane silah roketatar elbombası falan cıkmış.rakam vermiolar ama yüklüymüş benim anlamadıgım telefonla nasıl böyle bi ihbar verilebilir.dağ başında o kadar silah gomulu diye ihbar mı olur? yani öyle bişiki.birileri 2 gün önce oraya gidip malzemeleri bırakmış.sorada ihbar etmiş gibi bi izlenim oluştu direk bende dalan ı kovalamak için yeterli sebepler çıkmış oldu.adama boku attılar şimdi.kurtaramaz kendini dalavere döndüğünü görmemek mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Red said: baya cephane silah roketatar elbombası falan cıkmış.rakam vermiolar ama yüklüymüş nerde yazıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Terra cotta army cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 şimdi haberlerde showde silah bulundu dendi ama evet miktar söylenmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yeditepeye gelsinlerde okul erken kapansın sıkıldım artık hadi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 lav silahı çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 |Joker| said: Red said: baya cephane silah roketatar elbombası falan cıkmış.rakam vermiolar ama yüklüymüş nerde yazıyo? haberlerde son dakika olarak soyluolar.kazılar devam ettiği için cıktıkça bildiriolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Red said: yani öyle bişiki.birileri 2 gün önce oraya gidip malzemeleri bırakmış.sorada ihbar etmiş gibi bi izlenim oluştu direk bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yannız baya saglam silahlar cıkıo.lav silahıda cıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 az daha kazarlarsa ben cikicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Dalan İstek Vakfı'ndan elini çekmedi mi 4 5 sene önce? Ben sadece Yeditepe'de artık diye biliodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yok hepsi dalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bahçeye dalan varrrrr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/24959169/ said: İş makinelerinin çalışmaları sürerken, arazinin askeri bölgede bulunması nedeniyle basın mensuplarının bölgeye girişine izin verilmiyor askeri bölge? vakfa ait? nasıl lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 cephaneligi basip, silah bulduk lan mi diyilar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 anlamadım ki bende nasıl olru abi vakfa ait askeri bölge? bilen biri söyler mi? haberde mi hata var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Darbe yapıcaklardı ya, askerden yardım almışlar işte :D, yarın org. başbuğ 14. dalga da göz altında:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bölgenin yanı deniz kuvvetlerine aitmiş.Çok yakınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 aquila said: Terra cotta army cikmis. ahahaha abi canlandircak scrollda isci partisi ofisinde bulunmus diyolr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 o bolge bogazin girisi. cevre oldugu gibi askeri bolge, arazinin kime ait oldugu muhim degil. hatta bes on sene oncesine kadar o arazinin bulundugu anadolu feneri koyune oranin sakinleri haricinde sivil giremezdi. oraya o kadar yuklu muhimmati gommek beceri ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 BonePART said: aquila said: Terra cotta army cikmis. ahahaha abi canlandircak scrollda isci partisi ofisinde bulunmus diyolr 1 mayista salicaklardi demek ki, ama aslan polis yakaladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar