Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Geldim :D Kökü bende diye teselli etsemde şu anda kendimi alışamaıdm alışnca sanırım iyi olmuş dicem arkadaşlarımdan beklediğim AHHAHAHAHAHAHAH reaksiyonunu alamadım oha lan yakşklı olmşn diye teselliler geldi sanırım bimiyorum bluetooth cihazım bozuldu eski ve yeniyi yanyana koyucam alıp cihazı yarın falan olur heralde yorumlarnıza açıım @napae: 1 kz vaow çocuua bak demiyo amaa ahepsi ayy yeriim çok tatlıı şuna bakkk ne şirin şey diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 saçlarının şimdiki halini görebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 HIMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bluetooth cihazı bozuk pc'ye atamıyorm :D Yarın gece burda olucam doum günü fotoları çekilir bol bol merak etmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ^ Aslııı ^: pek bi yakısklı olmusn Esma. : ama iyi olmş bence guardinaL : kardeşim yakılıklı olmuşsun Eren: hahahahaehaeghaelgyaet,g dionysos® : ahahaha dionysos® : tikky boy dionysos® : insana benzemişsin Aldığım tepkiler bu şekilde :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ss or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 fotoğrafları gördükten sonra çok dürüst bi şekilde yorum yapıcağıma söz veriyorum. çok merak ediyosun ya yorumumu shjkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 selamlar, 45 yaşındayım, metallica grubunda ritim gitarist ve vokalim, saç muhabbeti olduğunu duyup geldim. 45 yaşında olduğuma bakmayın, utanmadan hala aşağıdaki resimde görüldüğü gibi karizmama +99 ekleyen saç modelleri yapıyorum kendime. konu kilitlenirse sevinirim. iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 no ss no güven ıykk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sen yine mi kıydın bonus saçlarına? cık cık adam olmicaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Flassh said: BloodyBeast said: lan verseler döve döve emo yaparım ben onu. en azından kendiyle barışık olur apaçilerin yeni evrimleşmiş halleri emoçi abi bildiğin en soldaki herif ortadakini beinden kavramış..arada değidiriyordur da ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 JAMESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 albümde bi adam vardı. saçlar uzun + rasta filan. iyi öyle. kesmeyin yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 demek uzun saçlı erkekleri beğeniyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 uuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Masquerade said: JAMESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS oh yeah ? oh yeah ? OH YEAH ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bonus saçlılar her zaman orta eleman olur abi. herkesın sohbetıne konuştuğu, kızların tatlı erkeklerin ''bonus hazır ayaktayken'' lakabı taktığı. iş hayatında da sıkıntı yaratır, sokakta gezerken de insanlardan garip tepkiler alırsın, birisiyle selamlaşırken bütün saçın karşındakinin ağzına gözüne girer. bonus oluosa uzatmicaksın abi defon var işte :D hatta bonus olmasının sebebi çok yoğun olmasıdır saçların genelde, o yüzden 3 numara falan çok yakışabilir. hem kızlarda tatlı-şeker diye bakmaz yakışıklı-karizmatik die bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 paticik albüm syfa 1 post bilmem kaç Bonus halim işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bi de sokakta görüyolar kendin mi yapıyosun yoksa doğal hali mi? Şunun saçlara bak Allah neler yaratıyo pu pu pu diye tüküren amcalar teyzeler Şşt boonuuuuuuuuussss diye laf atan bornova sokağındaki travestiler ve kroların şunun tipe bak puaa demelerinden dolayı kavga etmelerm.. HEPSİNE SON yeni fotorafı koyamıyorm maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 e arkanda kız varmış işte. bak saçları kestirdin gidicek tüm kızlar o arkandaki de gidicek saçlar uzayana kadar kız yok kısa da kestirmişsin anladığım kadarıyla bi de kıvırcık en az bi 7-8 ay yani o saçın eski haline dönmesi üzülme kötü günler çabuk geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Kısaltınca düz oluyo ya :D şuan dümdüz diktim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 kıvır kıvır dikemezdin zaten iyi yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sen patidekilerden saç tavsiyesi alma abi, wow oynamaktan kuaföre gidemeyip saç uzatan adam %80 askfjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 saç dediğin 3 numaradır ulan! ADAMIN ASABINI BOZMAYIN şimdi dağılın saçlarıda düzgün kestirin kahve çıkıcak yüzünüz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bi tek Utterable'a cam açtım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar