Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 canım sıkıldıkça piramit inşa etcem karışmayın pls
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: canım sıkıldıkça piramit inşa etcem karışmayın pls pls.
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 delirmiş olmalı. aklım almıyor. nasıl böyle bişi olabilir? o may fakin gad. glu glu.
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: canım sıkıldıkça piramit inşa etcem karışmayın pls pls. of kim öğretti bunu bana ya çok feci bişeymiş:( firavunların neden piramit yapmak için bu kadr kastıklarını anladım :(
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: canım sıkıldıkça piramit inşa etcem karışmayın pls pls. of kim öğretti bunu bana ya çok feci bişeymiş:( firavunların neden piramit yapmak için bu kadr kastıklarını anladım :( topiiğğime dokunmayın çevreye herhangi bi zararım yoktur:( yapıp gidecem
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: canım sıkıldıkça piramit inşa etcem karışmayın pls pls. of kim öğretti bunu bana ya çok feci bişeymiş:( firavunların neden piramit yapmak için bu kadr kastıklarını anladım :( topiiğğime dokunmayın çevreye herhangi bi zararım yoktur:( yapıp gidecem bi kat daha çıkıyorum
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: canım sıkıldıkça piramit inşa etcem karışmayın pls pls. of kim öğretti bunu bana ya çok feci bişeymiş:( firavunların neden piramit yapmak için bu kadr kastıklarını anladım :( topiiğğime dokunmayın çevreye herhangi bi zararım yoktur:( yapıp gidecem bi kat daha çıkıyorum hayır anarşik değilim ama anarşik ruhu besliyorum
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: canım sıkıldıkça piramit inşa etcem karışmayın pls pls. of kim öğretti bunu bana ya çok feci bişeymiş:( firavunların neden piramit yapmak için bu kadr kastıklarını anladım :( topiiğğime dokunmayın çevreye herhangi bi zararım yoktur:( yapıp gidecem bi kat daha çıkıyorum hayır anarşik değilim ama anarşik ruhu besliyorum burdan abd başkanı dahil herkese sesleniyorum lütfen topüğüime dokunmayın,banada dokunmayın
ZiFir Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 biz yolun kenarından seyrederken adam göz göre göre otoyola cıkıp arabanın carpmasını bekliyo eheh
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: canım sıkıldıkça piramit inşa etcem karışmayın pls pls. of kim öğretti bunu bana ya çok feci bişeymiş:( firavunların neden piramit yapmak için bu kadr kastıklarını anladım :( topiiğğime dokunmayın çevreye herhangi bi zararım yoktur:( yapıp gidecem bi kat daha çıkıyorum hayır anarşik değilim ama anarşik ruhu besliyorum burdan abd başkanı dahil herkese sesleniyorum lütfen topüğüime dokunmayın,banada dokunmayın uyumadan önce son bişi söylemek istiyorum topiiğime dokunmayın bide bana dokunmayın,dh'den banlandım zaten içim bunalıyor burdan da ban yersem depresyona girerim :(
Öne çıkan mesajlar