Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2010

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

pes aslında o kadar kötü değil de işte ne bileyim. gözümü karartmadan insan gibi yorumlayayım gördüklerimi.

2009' a göre bir milyar kat daha iyi. kaleciler çok daha akıllı, topları kesinlikle düzgün tokatlamayı öğrenmişler. gerçi şimdi de her topu çat çut dışarı tokatlamaya başlamışlar ama olsun. defansların kamil gibi ileri koşup arkalarına adam sarkıtma özelliği(!) kaldırılmış. ön libero oynatıyorsanız ve defansifse, kanat akını yapan beklerinizin ya da göbek oyuncularınızın yerlerini hemen kapatıyor sağolsun.

oyun güzel, şutlar çok daha mantıklı, oyunun 360 derecelik koşu sistemi yıllardır olması gereken şeydi. bilen bilir r2 ye basılı tuttuğunuzda 360 olmasa da yakın dereceli koşular yapabiliyorduk eskiden de ama şimdi koşu olayı muhteşem olmuş. çalım atmak çok çok çok zor, aynı şekilde defans yapmak da çok zor olunca dengelemiş birbirini. bir adamla yüz kişi geçip gol atma işini kaldırmışlar tamamen oyundan. yapılamaz demiyorum ama 10 maçta bir belki yaparsınız. oyunun menüleri iğrenç. fakat bu iğrençliğin arasında exhibition menüsü çok güzel olmuş bütün ayarlar elinizin altında tek yerden yapıp maça giriyorsunuz.

güzel oyun. muhtemelen 2011 de çok daha ileri gidecektir. şimdi fifa 2010 oynayıp karşılaştırıcam. ona göre alıcam birini.
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır her çıkan fifa yı bir iki kere arkadaş zoruyla oynarım ve "bunela" diye oynamamak üzere kenara bırakırım. Bu sene bu kadar övülüyorsa bi denemek lazım konsolda ciddi ciddi. Yalnız şunu söyleyeyim ben hala "pes arcade abi" diyenleri anlayamıyorum. yani, pes fifayla karşılaştırılınca nasıl arcade olarak bulunabiliyor cidden anlayabilmiş değilim. fanboyluk falan da değil, bence pes çok daha gerçekçi. gerçek futbol tadını veriyor. ama bakalım bi fifa 2010 u deneyelim konsolda son fikrimi belirtirim...
Sosyal ağlarda paylaş

pes gayette arcade.şöyle söyliyim 1 sene boyunca fifa 09 oynadıktan sora pes 09 oynadım.herşeyiyle atari oyunu gibi.top bi o kalede bi bu kalede.sağ sol yaparak calım atıosun.vurdugun her top kaleye.kaleye giden her topu kaleci sektirio vur gol

pes 2010 u oynamadım ama öyle yada böyl ps 3 te fifa eziyor
ps2 de yıllarca pes oynadım.fifa ya donus yaptım.
Sosyal ağlarda paylaş

pes deyince " gel de koyum sana" lafı aklıma geliyor, fifa da ise bir iddiada bulunamıyorum. Kesinlikle fifa pes'e oranla çok daha iyi bir oyun. Gerçekçilik açısından pes, fifa'nın yanından dahi geçemez. Bunu bir pes seven olarak söylüyorum. Asla fifa oynamam, çünkü başta da dediğim gibi iddiada bulunmak daha zor bu oyunda, pes ise tamamı ile kıvrak parmaklara bağlı. :) Fifa'yı bir tek böyle lig kurup oynamak isterim. Ama birisiyle karşılıklı oynarken PES daha çok zevk veren bir oyun kanımca. Yine de oyumu fifa'ya veririm, bu kadar çelişkiliyim işte.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

yıllardır her çıkan fifa yı bir iki kere arkadaş zoruyla oynarım ve "bunela" diye oynamamak üzere kenara bırakırım. Bu sene bu kadar övülüyorsa bi denemek lazım konsolda ciddi ciddi. Yalnız şunu söyleyeyim ben hala "pes arcade abi" diyenleri anlayamıyorum. yani, pes fifayla karşılaştırılınca nasıl arcade olarak bulunabiliyor cidden anlayabilmiş değilim. fanboyluk falan da değil, bence pes çok daha gerçekçi. gerçek futbol tadını veriyor. ama bakalım bi fifa 2010 u deneyelim konsolda son fikrimi belirtirim...

fifaya arcade demek için arcade kelimesinin anlamını bilmemek lazım sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...