Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 fifa oynarken sanki zorla oynatıyorlarmış gibi geliyor ama pes oynarken gülüp eglenebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yeni başlık açmıyım burda soruyım kaçıyım shitstorm çıkmadan futbol oyunları ile zerre alakam yok en son fifa 96 oynadım. arkadaşlar olsun kuzenler peder dayı enişte vs bir futbol oyunu eksikliği çekiliyor evde. ps3 e hangisini tavsiye edersiniz ? Sıfır tecrübeli insan grubu için unutmayın bide her sene yenisini çıkartıyorlarda çok büyük farklılıklar varmı aralarında ? oynamıycağım birşey için çok fazla para vermek istemiyorum yani mesela pes 2010 değil de 2009 alsam çok bişey farkedermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yenisi ve daha iyisi varken fifa 09 alma.aslında fifa 09 da güzel ama fifa 10 ile başla.önce fifaya başla.oyna.sora bi gün pes 2010 oynadıgında falan farkı anlarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 2009 al 20 lira mı ne 2010 la aynı nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 fifa 2009 diyorsunuz yani tmm dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 satayım? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aldımla bende oyunu pre-order ile sendit'ten 3haftaya gelir heralde artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 shoptodan alsan 5 günde kapında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 oynuyorum şu dakika. yok abi. oyunda top balon. fifaya dedik yıllarca balon balon diye pes aldı balon yaptı topu. konami' nin gerçekten japon olmasıyla ilgili sorunları var futbolla ilgili olarak. ya adam gibi oyun yapsınlar, ya da hiç yapmasınlar arkadaş. fifayı denemedim, bu haftasonu alıcam umarım. söylenene göre daha iyiyse sorun yok oynarız misler gibi. ha bu pes gibiyse benim konsoldaki futbol maceram tamamen bitmiştir. oynanacak halde değil zira pes. ha her türlü pes 2009 dan iyi ama ps3 konami'ye yaramadı pes konusunda bariz şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 abi nası oynuon çıkmadı ki oyun daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ahuah eskiden çakması olurdu ya WE lerin WE 15009879030 falan tarzında yalnızca içinde editlemeler yapılmış. sanırım dolandırılmışsın dostum. sorry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 pes 2010 çıktı arkadaşlar. şu an teyzem oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sadece teyzelere dağıtılmış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kuzenim ortasahadan gol yiyince masadan düştü. arkadaşlar oyun yapımcıları böyle şeyleri engellemeli artık çok saygısız ve düşüncesizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 oyun çıktı hakkaten. onu not düşiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ve çok kötü lan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 oyun 3-4 gundur tahtakelede satiliyo. ps3 oyununa edit, fake oyun demekte supermis eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 geyik yapmıştım ben ama, neyse:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 D&Rda vs... satışa çıkardılar mı bugünden itibaren gören varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Fifa 2010 Memnun kalma garantisi veriyorum. 2009'larla falan uğraşma, hele PES'in 2009uyla hiç.. Kaede said: yeni başlık açmıyım burda soruyım kaçıyım shitstorm çıkmadan futbol oyunları ile zerre alakam yok en son fifa 96 oynadım. arkadaşlar olsun kuzenler peder dayı enişte vs bir futbol oyunu eksikliği çekiliyor evde. ps3 e hangisini tavsiye edersiniz ? Sıfır tecrübeli insan grubu için unutmayın bide her sene yenisini çıkartıyorlarda çok büyük farklılıklar varmı aralarında ? oynamıycağım birşey için çok fazla para vermek istemiyorum yani mesela pes 2010 değil de 2009 alsam çok bişey farkedermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Allam neler oluyor. Double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 calimero said: ahuah eskiden çakması olurdu ya WE lerin WE 15009879030 falan tarzında yalnızca içinde editlemeler yapılmış. sanırım dolandırılmışsın dostum. sorry... aa pardon tek akıllının sen olduğunu unutmuşum. spastik ya. oyun çıktı aslan parçası. dünyadan haberin yok. edirnedeki ps kafelere bile geldi hatta düşün. kamil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 akıllı ol adam gibi konuş. mesajımı görünce hemen "ROARRRR TIKLA LHANNN.. MESAJ YAZ TIKLAMALIYIM RÖRÖRÖ!!!" demeseydin geyik yaptığımı söylediğimi görürdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar