Revell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 PC versiyonundan bir görüntü acaba konsolda ne kadar fark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 oynayanlar yorum yapsın nolmus bakalım 2010 olmus mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 demo düşmüş ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 pcde oldukça iyi beğendim ben bir adamla takım geçme olayını bitirmişler oyun daha yavaşlamış taktikler etkiliyo çok fazla oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 xbox'ta en zor seviyede oynadim, ceza sahasina girince gene leblebi gibi gol atilabiliyo. 09 rezaletinden iyi oldugu kesin ama bence gene fifanin golgesinde kaliyo. 6 7 mac yaptim seride 08'in biraz degisigi gibi geldi, onun disinda aman aman bi fark goremedim. ama genede pes fanatiklerini tatmin edicektir, 09 dan cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Oyun çok güzel iyi hoşta bu herşeyi ayarladım bu pas atma olayını x ten s ye alamadım napcma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 oyundan çık settingse gir ayarla. ben yaptım oldu. ayrıca cidden çok iyi olmuş oyun, o aniden sağa sola dönmeler yok artık. adamlar daha hızlı tepki veriyo. rakip defansla aynı çizgide hareket edip pas atar atmaz ileri koşturan forvetler var. ben bayaa beğendim ya, grafikleri de hoş., tabi ben burayı pc oyunları sanarak bu yorumu yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 tamam çıkıp yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 FromTheHell said: oyundan çık settingse gir ayarla. ben yaptım oldu. ayrıca cidden çok iyi olmuş oyun, o aniden sağa sola dönmeler yok artık. adamlar daha hızlı tepki veriyo. rakip defansla aynı çizgide hareket edip pas atar atmaz ileri koşturan forvetler var. ben bayaa beğendim ya, grafikleri de hoş., tabi ben burayı pc oyunları sanarak bu yorumu yaptım. Başka yerde açılmadı zaten konusu :D demoda pc de çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ara pas vermek zorlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 oynayanlara sorum var ya kısmen buglı olan bi durum vardı, elini kaldıran hücum oyuncusuyla defans oyuncusu yanyana koşsalar bile ara pası geldimi imkansızdı defans oyuncusuyla almak bunu becerebilmişler mi ? bide kaleye zıt yönde bile zırt pırt uçan kafa atıyorlardı futbolcular o ne alemde yani denk geldiniz mi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 O kadar daha oynamadık ama istiyosan oyunu ömden atablrm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Dartanian said: O kadar daha oynamadık ama istiyosan oyunu ömden atablrm :D ekran kartı küfür eder sonra bana abi bizimkisi emektar pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 topun sertliğine göre topa kafa vuruş değişiyor ama daha uçan kafa vuran olmadı bende hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bunu sevdi oyun :D good diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 demoda oyuncu kartı yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Varda kart işine pek takılmayın. Çok güzel olmuş bu sene pes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ya ben sevdim bu arada o son çizgiye kadar giderdik tam çizgide atardık eskiden o zorlaşmış mı bana mı öyle geldi? her denediğimde auta kadar gititm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 fifa mı pes mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kickoff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 2sinin de demosunu denedim ben her zaman pesi tercih etmişimdir yine pes diyorum fifa diyenler çıkabilir fifada kötü değil ama beni sarmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 valla ps de net olmadıgından fifa 10 falan deneyemedim.fakat fifa 09 hala oynuyorum.ve her oynayışta ayrı bi zevk alıyorum. pes i merak etmio değilim ama 2 sinden birini alıcam. 2 si de alınmaz o kadar para vermeye gerenk oyk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Valla oynadım demin demoyu. Tamam yavaşlatırsın oyunu iyi güzel de tek top özelliği ya da response'u yüksek adamlar bile pas verene kadar hakan şükür topla döner ya. Abartmışlar yavaşlığı. Messi'yle karşı karıya kalıyorum ayağı topa yaklaşırken kareye basıyorum adam 1 uzun adım daha atıp vurmak istiyo direk top kalecide. Hadi dandik topçuyla bu olsun tamam da Messi'yle de olmasın. Daha zor demek daha gerçekçi demek değildir. Bunu öğrenememişler. Her sene FIFA'ya daha çok benziyo. Eleştirmenlerin suçu aslında, kolay diye laf sokmak. Gerçekdışı engeller koyunca zorlaşıyo da gerçekçi mi oluyo? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 fifa ya daha çok benzio derken eski fifa lar herhalde :) 2000-2008 arası :) 2002-2008 diyelim. ben 97 ile 2001 arası fifalarının hastasıydım sora bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Haır yeni FIFA'lar gayet. Oynadım da yeni FIFA'ları merak etme. Her oyunda aşırı yavaşlık, adam geçme abartı zorlaştırılmaya çalışılıyo. Tamam çok kolay adam geçiliyodu da FIFA'nın adam geçme sistemi gerçekçi falan değil abartı zor. Ayrıca oyunda futbolcular yine FIFA gibi slow-mo hareket ediyorlar. Diyorum ya Hakan Şükür'ün topla dönme süresi Messi'nin tepki süresinden kısa. Baya gerçekçileşmiş oyun evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar