Gimli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 BC ler bugüne değin en çok kullandığım gemi sınıfı olma özelliklerini sürdürüyorlar. 1- Nispeten ucuzlar 2- Medium modüller kullanıyorlar (tracking gibi problemleri yok bs lere oranla) 3- Hoş dps ler ve hoş tanklar yakalayabiliyorlar. Şahsen daha çok hurricane kullandım. İyi dpsli bir gemi. Ama drake'in ünlü genk fittingini de gördükten sonra, başka hangi bc kullanılır ki tarzı bi moda girdim. Akla gelen asıl bcler: - Hurricane - Drake - Harbinger - Myrmidon/Brutix Nedir fikirleriniz ne tecrübe ettiniz? Tabiiki herşey burda duruma göre, ama daha çok small gang pvp sini düşünerek yorumlayın.
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 HAC small gang için daha iyi bc'den. Small dediğin 3-4 kişi ise. HAC, Hictor, recon, ceptor en iyi ganglerden biri. Tabi bunu değiştirebilirsin de. BC, HAC, recon, recon olur. Dictor, HAC, HAC, recon olur. Bence small gang için speed > tank malesef.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bc diyosan yanindada racon olcaksa o zaman dps sart soyle brutix le 650 700 civari
Suark Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Ben hurricane derim. Zaten matari gemileri her şekle giriyor. Sebeplere gelince, Myrm kadar iyi olmasada highsec içinde armor tank fitle en tehlikeli bc bence ( AC lerin ustunlugu sayesinde ) DPS fitlersen, çok güzel reel dps yapıyor buyukce gemilere. Asıl ozelligi 0.0 da falan hac gang le takılıyorsan, nano cane fitleyip shield tank yapıyorsun. 4.5sn align edebiliyorsun hacler gibi, ve canavar gibi dps yapıyorsun tanklayarak Tek eksigi, direk primary oluyor. Hurricaneden sonra ben drake derim. İyi skillerle çok tehlikeli bir gemi, t2 missile lar haclerin falan fistan çok canını yakıyor. Camış gibide tankı var. Harbinger, sadece station camplerken falan iyi o da 5+ ganglerde. Yoksa o büyük med lazerlerle bs altı gemileri ıskalarsın yakın mesefede orbitlerken. Myrmidon, high sec için bence biçilmiş kaftan. AC fitlersen hele, teke tekte bence en üstün bc. Ama harby ve myrmidon kalas oldugundan 0.0 için kotu. Bu sebeplerden ben Hurricane ve drake derim ( cyclone da olur bu arada, ama aktif tank t2bc kullanmıyosan eriyor hemen :) )
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bence: Drake>Harbringer>Hurricane>Brutix
Moss Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Seninde iyi bildigin gibi kullanacagın yere gore degisirler yinede Drake ve Harbinger en iyi ikili bana gore drake tank olaran en iyi bc harbinger dps olarak diger butun bclerden iyi ama buyuk fleetlere yada 15 man usut ganglerde bana gore en iyisi hala Ferox insta pop ve long range sayesinde baya bi basa bela oluyorlar ucuz olduklari icinde cogu target caller daha pahali gemilere call ediyor :D (tabiki 15 frigate 1 bc ise is degisir :D )
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hangi ünlü drake fiti merak ettim ya.benim bildiğim var ama bilmediğim birtane mi söylüyorsun acaba merak ettim..bi söylermisin
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 drake passive shield fitleniyo işte, cok farklı bi fiti yok.
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sana ben harbinger tavsiye ederim. hurricane kullanmadım hiç ama, harbinger gerçekten de çok güzel bi gemi.
Öne çıkan mesajlar