Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kullanışlı bc?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BC ler bugüne değin en çok kullandığım gemi sınıfı olma özelliklerini sürdürüyorlar.

1- Nispeten ucuzlar
2- Medium modüller kullanıyorlar (tracking gibi problemleri yok bs lere oranla)
3- Hoş dps ler ve hoş tanklar yakalayabiliyorlar.

Şahsen daha çok hurricane kullandım. İyi dpsli bir gemi. Ama drake'in ünlü genk fittingini de gördükten sonra, başka hangi bc kullanılır ki tarzı bi moda girdim.

Akla gelen asıl bcler:

- Hurricane
- Drake
- Harbinger
- Myrmidon/Brutix

Nedir fikirleriniz ne tecrübe ettiniz? Tabiiki herşey burda duruma göre, ama daha çok small gang pvp sini düşünerek yorumlayın.
Mesaj tarihi:
HAC small gang için daha iyi bc'den. Small dediğin 3-4 kişi ise. HAC, Hictor, recon, ceptor en iyi ganglerden biri. Tabi bunu değiştirebilirsin de.
BC, HAC, recon, recon olur.
Dictor, HAC, HAC, recon olur.
Bence small gang için speed > tank malesef.
Mesaj tarihi:
Ben hurricane derim.
Zaten matari gemileri her şekle giriyor.

Sebeplere gelince, Myrm kadar iyi olmasada highsec içinde armor tank fitle en tehlikeli bc bence ( AC lerin ustunlugu sayesinde )
DPS fitlersen, çok güzel reel dps yapıyor buyukce gemilere.

Asıl ozelligi 0.0 da falan hac gang le takılıyorsan, nano cane fitleyip shield tank yapıyorsun.
4.5sn align edebiliyorsun hacler gibi, ve canavar gibi dps yapıyorsun tanklayarak
Tek eksigi, direk primary oluyor.

Hurricaneden sonra ben drake derim.
İyi skillerle çok tehlikeli bir gemi, t2 missile lar haclerin falan fistan çok canını yakıyor. Camış gibide tankı var.

Harbinger, sadece station camplerken falan iyi o da 5+ ganglerde. Yoksa o büyük med lazerlerle bs altı gemileri ıskalarsın yakın mesefede orbitlerken.

Myrmidon, high sec için bence biçilmiş kaftan. AC fitlersen hele, teke tekte bence en üstün bc.

Ama harby ve myrmidon kalas oldugundan 0.0 için kotu.

Bu sebeplerden ben
Hurricane ve drake derim
( cyclone da olur bu arada, ama aktif tank t2bc kullanmıyosan eriyor hemen :) )
Mesaj tarihi:
Seninde iyi bildigin gibi kullanacagın yere gore degisirler yinede Drake ve Harbinger en iyi ikili bana gore drake tank olaran en iyi bc harbinger dps olarak diger butun bclerden iyi
ama buyuk fleetlere yada 15 man usut ganglerde bana gore en iyisi hala Ferox insta pop ve long range sayesinde baya bi basa bela oluyorlar ucuz olduklari icinde cogu target caller daha pahali gemilere call ediyor :D (tabiki 15 frigate 1 bc ise is degisir :D )
  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...