alperozg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 jazz jackrabbit tarzı oyunlar arıyorum, 7-8 yaşındaki yeğenim oynayacak, o yaşa uygun oyun tavsiye ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 sonic? Heart of Darkness vardı bi zamanlar. Abe's Exodus var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Offf ne süper oyundu o ya. Aynı bilgisayarda iki kişi çok zevkli olurdu. :) Super Mario verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 of of yanımda duruyor cd hemen takıp oyniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 heart of darkness ne guzel oyundu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 braid var yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 jazz jackrabbit oynamak ıstıorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 heart of darkness efsaneydi hakkaten.. sonic te buldum bitane eski bir oyun felaket hızlı çalışıyor, takip edemiosun karakteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Crash Bandicoot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Voys said: jazz jackrabbit oynamak ıstıorum! walla jazz jackrabbit 2 yi baştan sona birlikte oynadık onun sayesinde banada nostalji oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 heart of darkness ı da indircektim de o da yok torrntleech te. ginaly said: Crash Bandicoot. bunu bulamadım indircek yer. moriQ said: braid var yeni bunu indiriyorum şimdi. saolun tavsiyeleriniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Crash PS oyunuydu, PC versiyonu varmıdır bilmiyorum, ePSXe emulatorde çalışır ama .iso'sunu bulabilirmisin bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ps3 varsa psn storeda var 7 8 ytl ye tüm seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 cd mi buldun, bi yerden mı çektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 jazz jackrabbit 2 yi soruyorsan, zamanında hariciye yedeklemişim bi yerden bulup ama cdsi yoktu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bakın olum wareze işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 braid o bulmacalarla ağlatır ufaklığı ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 "the incredible machines" vardı bir,envai çeşit eşya-aletle bölümü geçmeye çalışıyordun,eğlencelidir,öneririm edit:platform tarzı değil,ama güzel,başlığa bakıp alakasız demeyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 micro machines vardi o da alakasız ama süper hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Captain Claw Tomba Klonoa Snow Bros Jungle Book ve Tumble Pop (favorim) uzar gider bu liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 çoğu Jazz Jackrabbit tarzı değil. Tumble Pop, Snow Bros, Abe's Oddysee&Exoddus çok farklı oyunlar. Heart Of Darkness'e bulaşmasını da tavsiye etmem, JJR'ın aksiyon platformluğunun tersine adventure/puzzle'a dayalı bir sistem. Daha ağır, daha karanlık ve daha zor. Jazz Jackrabbit tarzı denilecekse şunlar söylenebilinir: - Superfrog - Sonic - Aladdin (Disney) - Earthworm Jim - Commander Keen - Prehistorik 2 - James Pond 2: Codename Robocod - Zool - Hocus Pocus Oynaması kolay, eğlenceli, çizgi film havasında güzel oyunlar. Heart Of Darkness ve Oddworld gibi ürkütücü de değil. 7-8 yaşındaki birisi için ideal oyunlar olduğunu düşünüyorum. İlkokulda (ve ortaokulda bilgisayar derslerinde) deli gibi oynadığımız oyunlardandı bunlar. Sanırım şu linkten indirebilirsin bunları: http://www.fajnegry.krakow.pl/zrecznosciowe.htm Ayrıca nostalji yapmak için :) : http://forums.penny-arcade.com/showthread.php?t=75730 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 eline sağlık Bone hakikaten güzel liste olmuş, superfrog la earthworm jim i sen söyleyince hatırladım iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Earthworm Jim hariç hepsini oynamıştım onların zamanında. Hepsi de süperdi. Ama çoğunun grafikleri çekilmez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Captain Claw olabilir ama zorlaşıyor ufak ufak ilerlerde Az önce aklıma geldi, Croc serisi cuk oturur =) 3d falan ama bildiğimiz platform oyunu, çok ta tatlı oyundur eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Playstation ve 3D istiyorsa Croc iyidir evet. Yanında Gex, Pandemonium, Crash Bandicoot ve Spyro da tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar