alperozg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 jazz jackrabbit tarzı oyunlar arıyorum, 7-8 yaşındaki yeğenim oynayacak, o yaşa uygun oyun tavsiye ederseniz sevinirim.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 sonic? Heart of Darkness vardı bi zamanlar. Abe's Exodus var.
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Offf ne süper oyundu o ya. Aynı bilgisayarda iki kişi çok zevkli olurdu. :) Super Mario verelim?
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 of of yanımda duruyor cd hemen takıp oyniyim
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 heart of darkness ne guzel oyundu ya
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 heart of darkness efsaneydi hakkaten.. sonic te buldum bitane eski bir oyun felaket hızlı çalışıyor, takip edemiosun karakteri
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Voys said: jazz jackrabbit oynamak ıstıorum! walla jazz jackrabbit 2 yi baştan sona birlikte oynadık onun sayesinde banada nostalji oldu :)
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 heart of darkness ı da indircektim de o da yok torrntleech te. ginaly said: Crash Bandicoot. bunu bulamadım indircek yer. moriQ said: braid var yeni bunu indiriyorum şimdi. saolun tavsiyeleriniz için.
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Crash PS oyunuydu, PC versiyonu varmıdır bilmiyorum, ePSXe emulatorde çalışır ama .iso'sunu bulabilirmisin bilemiyorum.
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ps3 varsa psn storeda var 7 8 ytl ye tüm seri
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 jazz jackrabbit 2 yi soruyorsan, zamanında hariciye yedeklemişim bi yerden bulup ama cdsi yoktu bende
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 braid o bulmacalarla ağlatır ufaklığı ama :)
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 "the incredible machines" vardı bir,envai çeşit eşya-aletle bölümü geçmeye çalışıyordun,eğlencelidir,öneririm edit:platform tarzı değil,ama güzel,başlığa bakıp alakasız demeyin :p
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 micro machines vardi o da alakasız ama süper hehe
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Captain Claw Tomba Klonoa Snow Bros Jungle Book ve Tumble Pop (favorim) uzar gider bu liste
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 çoğu Jazz Jackrabbit tarzı değil. Tumble Pop, Snow Bros, Abe's Oddysee&Exoddus çok farklı oyunlar. Heart Of Darkness'e bulaşmasını da tavsiye etmem, JJR'ın aksiyon platformluğunun tersine adventure/puzzle'a dayalı bir sistem. Daha ağır, daha karanlık ve daha zor. Jazz Jackrabbit tarzı denilecekse şunlar söylenebilinir: - Superfrog - Sonic - Aladdin (Disney) - Earthworm Jim - Commander Keen - Prehistorik 2 - James Pond 2: Codename Robocod - Zool - Hocus Pocus Oynaması kolay, eğlenceli, çizgi film havasında güzel oyunlar. Heart Of Darkness ve Oddworld gibi ürkütücü de değil. 7-8 yaşındaki birisi için ideal oyunlar olduğunu düşünüyorum. İlkokulda (ve ortaokulda bilgisayar derslerinde) deli gibi oynadığımız oyunlardandı bunlar. Sanırım şu linkten indirebilirsin bunları: http://www.fajnegry.krakow.pl/zrecznosciowe.htm Ayrıca nostalji yapmak için :) : http://forums.penny-arcade.com/showthread.php?t=75730
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 eline sağlık Bone hakikaten güzel liste olmuş, superfrog la earthworm jim i sen söyleyince hatırladım iyi oldu :)
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Earthworm Jim hariç hepsini oynamıştım onların zamanında. Hepsi de süperdi. Ama çoğunun grafikleri çekilmez artık.
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Captain Claw olabilir ama zorlaşıyor ufak ufak ilerlerde Az önce aklıma geldi, Croc serisi cuk oturur =) 3d falan ama bildiğimiz platform oyunu, çok ta tatlı oyundur eheh.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Playstation ve 3D istiyorsa Croc iyidir evet. Yanında Gex, Pandemonium, Crash Bandicoot ve Spyro da tavsiye edebilirim.
Öne çıkan mesajlar