Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

idiot ...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Benzer bir durum benim bir önceki işimde başıma gelmişti. Karşı masada oturan kız birden naber dedi. Kafamı çevirip ona baktım. Monitörüne bakıyordu. Sonra mesajımı almadın mı dedi. Benim ekrana baktım yoo mesaj gelmemiş dedim. Akşam napıyorsun dedi, gayrı ihtiyari "Ne?" dedim sonra bu patladı kahkaha falan. Sağa doğru dönünce mikroskobik cep telefonunu gördüm. Kız kardeşi ile konuşuyormuş. :hmm:[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 27 Mayıs 2004 15:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

spyroyla bir akşam dralnulardan çıkmışız gidiyoruz sonra spyro nun babası geldi bizi almaya bindir arabaya
"dosyaları gönderdin mi?" dedi biz dumur kaldık orada cevap vermeye çalıştık sonra "evet abi..." diyerek gürleyen bir insan sesi geldi irkildik..

meğersem araç kitinden konuşuyormuş biz arkada yarıldık :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

kahrolsun cep telefonu:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...