nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 dün dead money i bitirdim,senaryo güzel fakat atmosfer cok bayık be arkadaş,gözlerim agrıdı o kadar karanlık da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 öbür dlclerin atmosferi daha iyi, en son çıkan en iyisi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 altınları taşıyamadım son da ona yanıyorum,bir de save almayı unutmuşum :D eliah ı kesmesem veronica gelcekmiş sanırım,girip tekrar oynamayı planlıyorum bu sefer bad fame ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 2-3 farklı son vardı orda, ben ilk denememde kitli kalmıştım içerde sdfsd neyseki save vardı önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 aynen benım de basıma geldı o ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 şubat'ta bütün dlc'lerin olduğu ultimate edition geliyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 tekrar oynayacamda dlcleri oynamadım hiç. bitirdikten sonra mı kursam dlcleri başlamadan mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 uzun zamandır bekliyodum gotysini. ps3e alcam direk çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 agalar beyler şimdi ben bunu daha yeni oynuyorum, 15im şu an dlcleri ekliyim mi oyuna yoksa normal mi takılayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ee çok başarılı olmuş bu oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Sparkcaster said: agalar beyler şimdi ben bunu daha yeni oynuyorum, 15im şu an dlcleri ekliyim mi oyuna yoksa normal mi takılayım ekle ama gitme. oyunu bitirmeden önce git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Baya sağlam indirim var steamde, 20 saat boyunca 5 dolara new vegas alabilirsiniz. DLCler de baya ucuzlamış http://store.steampowered.com/app/22380/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 hepsi toplam 16,43$'a geliyor, dlc'lerin yeni olduğunu düşünürsek hayli makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 tereddütü olan için kesinlikle kaçırılmaması gereken bi fırsat fakat ben ps3e çıkcak olan versiyonu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 steam güvenli mi şu an bir ara hacklendi fln dediler. alacağım tırsıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ver coşkuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paypal ile her türlü ödeme güvenli hele birde PayPal da tanıtmış olduğunuz kart sanal kart ise değme keyfine o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Chris Avellone ile retrospective Fallout: New Vegas and DLC Post-mortem Interview Part 1 Fallout: New Vegas and DLC Post-mortem Interview Part 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 steam achi'leri gelmedi ya karakteri açınca, sıfırdan char açmam gerekecek gibi. çok da güzel yaptıydım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 lonesome road u oynayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 "nutella yerim" said: lonesome road u oynayan var mı Oynadım heryere patlamamış bomba koyalım aksiyon olsun demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Sam said: steam achi'leri gelmedi ya karakteri açınca, sıfırdan char açmam gerekecek gibi. çok da güzel yaptıydım. :/ bende aldim sonradan, cok fazla save tuttugum icin soyle bir yontem gelsitirdim hileyle achiey ramak kala noktaya getirip kaydedip cikiyorsun oyundan, sonra yeniden girip aliyorsun achi yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 hileyle derken? konsol açınca achi kaydetmeyi bırakıyormuş sanırım o char için. neyse en kötü ihtimal baştan başlarım da sadece dlc'lere aradan dalacaktım, bir yandan hala skyrim'de gezerken dün fate extra da aldım. why can't i carry all these burdens?! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Rhox said: "nutella yerim" said: lonesome road u oynayan var mı Oynadım heryere patlamamış bomba koyalım aksiyon olsun demişler su an oynuyorum,durum aynı hemen hemen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Sam said: hileyle derken? konsol açınca achi kaydetmeyi bırakıyormuş sanırım o char için. neyse en kötü ihtimal baştan başlarım da sadece dlc'lere aradan dalacaktım, bir yandan hala skyrim'de gezerken dün fate extra da aldım. why can't i carry all these burdens?! :p konsolu acinca achi kaydetmeyi sadece o session icin durduruyor, kaydedip oyundan cikip geri girince hicbirsey olmamis gibi achileri vermeye devam ediyro heueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar