Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 unique gauss rifle o kadar iyi değil malesef, mermileri mobların içinden dmg vermeden geçebiliyor sürekli, cephaneyi 4er 4er harcadığı için koyuyor biraz, bide yavaş çünkü her seferinde reload ediyor. caster çok seri ateş edebiliyor 10 cephane alıyor ve her seferinde sadece 1 tane kullanıyor, kullandığı ap de az, gauss ile 2 kere falan ateş edebiliyorken casterla 6 yada 7 atış yapıyorum ben. ve en önemlisi ekranın yarısını kaplamıyor alet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 chainsaw-vats-R tuşu tamam bitti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 cowboy gibi takılan bi tek benmiyim lan. Lucky ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Chainsaw i nerden aliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 valla ben legion kampında blacksmithi dövüp aldım, başka yerde var mı bilmiyorum. manyak bişey ama adam kitleniyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 http://www.heartsqueen.org/wp-content/uploads/2009/05/vault-boy-2.jpg not: 160gr A3 kağıt kullanılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 kocakafali pipboy un uzerindeki 101 i lol okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 kingpin said: Chainsaw i nerden aliyoruz? Random biraz, campa ilk girişimde Blacksmithlerin üzerindeydi, load edince değişti machete oldu. Camp'ın sonunda Deacanus üzerinde çıktı bu seferde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 vault 3 de motor runner'da varmış zaten isteyen ordan alabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Bende bu Shoplar yenilenmiyor, hatta etrafta moblar da yeniden spawm olmuyor? Gunrunners'a en son tam 2 hafta önce gittim, tek gelen mal yok. Cephanesizlikten tükendim? Moblarda yeniden ortaya çıkmadığından oyunda etrafta dolanmakta baya sıkıcı hale geldi* Bug fln mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 oyunun bugları harbi beni bıktırdı ya. arcade gannon'un questini aktif edicem 3 yere gittim iyi tamam konuştu falan ncr fanction armor almam kaldı bi tek gebertiyorum ncr askerinin bir tanesini giyiyorum armorunu ama arcade'ten ses yok. gel de delirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 şu oyunun menüsündeki karizma ncr armorunu nerden alıyoruz? bi de onu denicem belki arcade'in questi çıkar bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ana questte belli bir noktaya gelince ncr üstlerine geliyorlar onlar heavy troopers ile. ama arcade in ncr armora ihtiyacı yokki, ben gittiğimde "sezarla konuşuyonuz siz olmaz, gelmem" dediydi, kayzarı kestim, olur dedi bana. 3-4 yere gidince haritada beraberce, başlıyor questi konuşarak. bide questin açılması için gene ana questte belli bir noktaya gelinmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 boone u bıraktım bi yerde sımdı bulamıyorum nereye gider bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 novac a dönmüş olabilir akşam git bi bak dinazora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 companion lara zırh giydirebiliyoz mu power armor felan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 faction armor giymiyorlar. onun dışında giydirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Veronica faction armor olan power armorları da giyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 kingpin said: şu oyunun menüsündeki karizma ncr armorunu nerden alıyoruz? bi de onu denicem belki arcade'in questi çıkar bu sefer. SAKIN AMA SAKIN ALMA O ARMORU sakın başına inanılmaz bela alıyorsun, ncr ve şehirdeki bazı kişiler hariç herkes ateş ediyor sana oyun rezil olduydu bana bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ya abi arcade'in questi çıkması için denicem, fallout wikia dan baktım girilmesi gereken 3 yere girdim repconn, silver rush bi de kaza yapmış bir helikopter e gelince konuşuyordu sonra da ncr fanction armor giyince teklif ediyormuş questi ancak alıyorum giyiyorum herhangi bir ncr fanction armor yok yine yok ses etmiyor bari en son onu deneyeyim diyerekten çıktım yola. sırf advanced power armor için katlandığımız çileye bak ya. ana questte geldiğim nokta: caesar ı kestim, house u geberttim içine yes man'i kurdum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 la vault 11 mi ne var,konsept mukemmel sonu ahahah spoiler vermicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ncr armor filan gerekmiyor kingpin, ana quest'te iyice ilerlemen lazım. neredeyse son aşamaya gelmek gerekiyor. o noktaya gelince zaten bitiriveriyorsun neredeyse farketmeden oyunu. onu şimdilik boşverip haritada yerde duran enclave armoru alsan hem daha kolay hem daha iyi. öbürünü de ileride alırsın. wiki'de yazıyor nerede bulabileceğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ya nispeten yeni başladım, ilk nightkin'lerin oraya kadar geldim de şu ana dek yanıma birilerinin katılması gerekiyor muydu? gözden kaçırdığım kimse var mı tek başıma çok kolay olmuyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 niptonda 1 tane shop var, ordada tamir edebilceğin robot var. novacde boone var. kingpin ncr armor değilde legion armor giyersen extra bi konuşması var benim bildiğim yoksa samin dediği gibi wikiyi takip etsen bu sinir harbini yaşamassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 eh sonunda yaptım arcade'in questi ancak veronica'ya da bir tane Remnants armor ayarlamak istiyorum helmet'ini aldım da bi tane saklı deathclaw mekanı varmış Techatticup Mine'ın oralarda bütün alanı gezdim bulanınız var mı orayı? bi de legendary cazador ne öyle ya dsfgfds. edit: ha oh baby hakikaten dediğiniz kadar varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar