Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

unique gauss rifle o kadar iyi değil malesef, mermileri mobların içinden dmg vermeden geçebiliyor sürekli, cephaneyi 4er 4er harcadığı için koyuyor biraz, bide yavaş çünkü her seferinde reload ediyor.

caster çok seri ateş edebiliyor 10 cephane alıyor ve her seferinde sadece 1 tane kullanıyor, kullandığı ap de az, gauss ile 2 kere falan ateş edebiliyorken casterla 6 yada 7 atış yapıyorum ben.

ve en önemlisi ekranın yarısını kaplamıyor alet :p
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu Shoplar yenilenmiyor, hatta etrafta moblar da yeniden spawm olmuyor? Gunrunners'a en son tam 2 hafta önce gittim, tek gelen mal yok. Cephanesizlikten tükendim? Moblarda yeniden ortaya çıkmadığından oyunda etrafta dolanmakta baya sıkıcı hale geldi*

Bug fln mı bu?
Sosyal ağlarda paylaş

ana questte belli bir noktaya gelince ncr üstlerine geliyorlar onlar heavy troopers ile. ama arcade in ncr armora ihtiyacı yokki,
ben gittiğimde "sezarla konuşuyonuz siz olmaz, gelmem" dediydi, kayzarı kestim, olur dedi bana. 3-4 yere gidince haritada beraberce, başlıyor questi konuşarak.

bide questin açılması için gene ana questte belli bir noktaya gelinmesi gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

şu oyunun menüsündeki karizma ncr armorunu nerden alıyoruz? bi de onu denicem belki arcade'in questi çıkar bu sefer.

SAKIN AMA SAKIN ALMA O ARMORU
sakın
başına inanılmaz bela alıyorsun, ncr ve şehirdeki bazı kişiler hariç herkes ateş ediyor sana
oyun rezil olduydu bana bi ara
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi arcade'in questi çıkması için denicem, fallout wikia dan baktım girilmesi gereken 3 yere girdim repconn, silver rush bi de kaza yapmış bir helikopter e gelince konuşuyordu sonra da ncr fanction armor giyince teklif ediyormuş questi ancak alıyorum giyiyorum herhangi bir ncr fanction armor yok yine yok ses etmiyor bari en son onu deneyeyim diyerekten çıktım yola.

sırf advanced power armor için katlandığımız çileye bak ya.

ana questte geldiğim nokta: caesar ı kestim, house u geberttim içine yes man'i kurdum falan.
Sosyal ağlarda paylaş

ncr armor filan gerekmiyor kingpin, ana quest'te iyice ilerlemen lazım. neredeyse son aşamaya gelmek gerekiyor. o noktaya gelince zaten bitiriveriyorsun neredeyse farketmeden oyunu. onu şimdilik boşverip haritada yerde duran enclave armoru alsan hem daha kolay hem daha iyi. öbürünü de ileride alırsın. wiki'de yazıyor nerede bulabileceğin.
Sosyal ağlarda paylaş

eh sonunda yaptım arcade'in questi ancak veronica'ya da bir tane
Remnants armor ayarlamak istiyorum helmet'ini aldım da bi tane saklı deathclaw mekanı varmış Techatticup Mine'ın oralarda bütün alanı gezdim bulanınız var mı orayı? bi de legendary cazador ne öyle ya dsfgfds.

edit: ha oh baby hakikaten dediğiniz kadar varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...