Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

hardcore'da melee alınmaz çünkü quickload eziyeti çekilmez. t51b'li, pushy'li veronica'yı kesiyordu radscorpionlar. rex de aynı şekilde. hatta dogmeat de alınmazdı hazır aklıma gelmişken diyesim geldi. düzgün yapılmış bir charın companion'a loot taşıtma hariç ihtiyacı yok zaten ama muhabbet için aldım işte. yoksa legate horrigan'ı 2-3sn'de yokeden adamın veronica'ya filan ihtiyacı mı olur heh
Sosyal ağlarda paylaş

Ha evet veronica için unoffical fixi yüklemiştim ben gayet lvl atlayıp hpsi skillleri artıyor. Bi de doggy attack diil de def bonusu olsa bile ballistic fistle deathclaw harici one-shot çekemediği mob yok sdf

Hardcoreda rex çok zorladı beni ya. Özellikle sniperlık kastığım deathclaw olsun blackrocktaki super mutant packleri olsun deli gibi aralarına atladığı için paso load ediyodum.
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

veronica bugli level almiyor, eger fixi uygularsan radscorpion falan dinledigi yok kendisinin ayni itemlar ve damage perku ile, herhalde giant radscorpion ve deathclawlar disinda one shot cekmedigi mob yok yahu

atlattım level fix ile ama 2 tane giant gelince üzdü gene, yumruk vurmadan uzun süre bekliyor bazen nedense. teketekte sorun yok yoksa.

oyunu bitireli bir hafta olacak ama rüyama girdi bu gece lol. öncelikle fo serisinin wiki sayfasına bakıyordum, fan project olarak "fallout: 7.62" hazırlanıyormuş ahah. dedim mükemmel, şansa bak hayalimdeki şeyi yapıyorlar. her niyeyse tactics motorunu kullanıyorlar ama güzel yapmışlardı. hatta detaylı yazmışlar işte vaultların çıkış alanında tile sorunları filan nasıl aşmaya çalışmışlar vs.

sonrasında oyunun betasının demosunu mu ne gördüm, böyle pipboy'da haritaya bakıyorum ama başkası x-box controler'la haritada zapping yaparcasına okuyamadan geçiyor hepsini filan. dedim bir durun da okuyalım filan ahah çok komedi rüyaydı.

haa bir de st louis'de mutant base vardı gene, hatta ncr quest vardı "find supplies" diye, radyoyla arayıp "st louis'i temizliyorum ekip gönderin toplayın" dedim filan lol
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...