LethE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 baya healthle başlıyo o. ama hiç artmıyo yama modu fln yüklemezsen ve baya güçsüzleşiyo. hardcoreda melee alınmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Yok yok alınır. Power armor giydirip questini brotherhoodda kalacak şekilde yaparsan sağlam tank oluyor. Deathclawlar bana 2shot atarken veronica baya baya melee tanklayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 veronica ya lvl17-18 den sonra ozellikle fix sart da, fix de fazla mi op oluyor, yoksa bu hanimim normal halimi anlayamamistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 veronica hayvanlar gibi vuruyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 hardcore'da melee alınmaz çünkü quickload eziyeti çekilmez. t51b'li, pushy'li veronica'yı kesiyordu radscorpionlar. rex de aynı şekilde. hatta dogmeat de alınmazdı hazır aklıma gelmişken diyesim geldi. düzgün yapılmış bir charın companion'a loot taşıtma hariç ihtiyacı yok zaten ama muhabbet için aldım işte. yoksa legate horrigan'ı 2-3sn'de yokeden adamın veronica'ya filan ihtiyacı mı olur heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 veronica bugli level almiyor, eger fixi uygularsan radscorpion falan dinledigi yok kendisinin ayni itemlar ve damage perku ile, herhalde giant radscorpion ve deathclawlar disinda one shot cekmedigi mob yok yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 crashed vertibird deki robotlara tek atıyodu hayvanoğlu hayvan. brotherhood askeriyimiş meğerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 "fix" yapmak şart mı illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Thermal lance ne guzel bi aletsin..oh baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bone said: "fix" yapmak şart mı illa level atlamiyor karakter, dolayisiyla yuksek levellarda skill ve hpsi dusuk kaliyor. hardcore oynamiyorsan sart degil tabii official patch beklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Ha evet veronica için unoffical fixi yüklemiştim ben gayet lvl atlayıp hpsi skillleri artıyor. Bi de doggy attack diil de def bonusu olsa bile ballistic fistle deathclaw harici one-shot çekemediği mob yok sdf Hardcoreda rex çok zorladı beni ya. Özellikle sniperlık kastığım deathclaw olsun blackrocktaki super mutant packleri olsun deli gibi aralarına atladığı için paso load ediyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ya raul'u almak için veronica'yı lucky38 e gönderdim şimdi bulamıyorum orda olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 1-2 gun wait/rest yap gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 npcler yürüyerek geliyorlar o yüzden strip veya lucky 38 in önünde takıl biraz, bölge değiştir, çıkıp geliyorlar kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 HellHound said: veronica bugli level almiyor, eger fixi uygularsan radscorpion falan dinledigi yok kendisinin ayni itemlar ve damage perku ile, herhalde giant radscorpion ve deathclawlar disinda one shot cekmedigi mob yok yahu atlattım level fix ile ama 2 tane giant gelince üzdü gene, yumruk vurmadan uzun süre bekliyor bazen nedense. teketekte sorun yok yoksa. oyunu bitireli bir hafta olacak ama rüyama girdi bu gece lol. öncelikle fo serisinin wiki sayfasına bakıyordum, fan project olarak "fallout: 7.62" hazırlanıyormuş ahah. dedim mükemmel, şansa bak hayalimdeki şeyi yapıyorlar. her niyeyse tactics motorunu kullanıyorlar ama güzel yapmışlardı. hatta detaylı yazmışlar işte vaultların çıkış alanında tile sorunları filan nasıl aşmaya çalışmışlar vs. sonrasında oyunun betasının demosunu mu ne gördüm, böyle pipboy'da haritaya bakıyorum ama başkası x-box controler'la haritada zapping yaparcasına okuyamadan geçiyor hepsini filan. dedim bir durun da okuyalım filan ahah çok komedi rüyaydı. haa bir de st louis'de mutant base vardı gene, hatta ncr quest vardı "find supplies" diye, radyoyla arayıp "st louis'i temizliyorum ekip gönderin toplayın" dedim filan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 companion DTsini charisma'da etkiliyor tabii, o da fark yaratiyor olabilir. charisma basina +5% dt ve damage ekleniyor. Ben 9 charismali karakter oynayip Ferocious Loyalty gibi keyif perkleri aldigim icin, dana gibi defansi vardi power armorli veronica'nin Rex feci ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 9 ch ile olur, ben de 8 ch ile açtım ama köyden çıkmadan değiştirdim speech dışında karakterleri etkilemediğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 oyunun başında tüm puanları tamir, bilim ve kilit açmaya verdim sürünüyorum resmen :P sabretsem düzelirmi karakter, yoksa baştanmı başlayayım? öle tek atışta bende indirmek istiyorum birilerini :D kötü çakallara bile 5-6 mermi harcıyorum :X lvl 4 üm daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 o robotu dükkanın içine hapsettikleri için bir nesil parasız geziyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 barter & barter şapka ceketi = kulaklardan para fışkırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Parayı harcayacak yer yok oyunda. Anca 3 luckla kumar oynarsan heh. Gerçi bende repair ve jury rigging vardı tabi, ikinci açacağım melee karakter bakalım aynı şekilde varyemez amca olabilecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 advanced power armor var mı ya da enclave armor falan ? bos'a girdik sırf power armor için gittiler 4 lü kodla başlayan dandik bi armor verdiler :D bi de elder pişmiş kelle gibi diyor ki elimizde daha iyisi yok kusura bakma falan sdgfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 arcade in questini yap enclave hell ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://img163.imageshack.us/img163/4350/screenshot6wk.jpg bundan var 2 set, bi bana bi veronicaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Gannon family tesla armor (tu) kimil kimil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar