LethE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 notu aldıktan sonra karl ölüyo notu göstermeden nasıl öldürttün ki?. evden dışarı çık senle konuşucak "a b ve c yi ikna et" dicek. edicen o zaman kabul ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 arcane said: Aman tanrım Fallout adı altında iyi bir oyun yapmışlar, ne kadar büyük bir başarı!!! 2 satır diyalog yazmaya üşenilmiş bir RPG aday adayı Fallout 3. Herhalde Mothership Zeta'nın heyecanına kapıldınız da algılarınız köreldi zira Oblivion görmüş geçirmiş Bedestocular olarak yetersiz devam oyununu en başta sizin farkediyor olmanız gerekirdi. oblivion oynadığım en boktan oyunlardan biriydi sanırım ya da kotor, ya da ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 LethE said: notu aldıktan sonra karl ölüyo notu göstermeden nasıl öldürttün ki?. evden dışarı çık senle konuşucak "a b ve c yi ikna et" dicek. edicen o zaman kabul ediyo. abi karl'ı herkesin önünde rezil ettim masadan kalkarken bütün khans taradı adamı ya DSFOKFGOfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Fallout 3e güzel başlamışlar hatta megaton'a kadar falan fena değil ama megatondan sonrası bariz "quest koyalım, yaratık koyalım"dan öteyi geçememiş hiç bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 oyun nasıl bu arada (sadece arcane'in cevabını ciddiye alacağım sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 adam gece gündüz oynadı merak etme. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 oyunu kimseyi oldurmeden bitirmis, http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/11/inh6dc.jpg fake mi degil mi? /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 sirf companion, sen damage vermeden adam oldururse kill sayilmiyor istatistige asil ben nasil olupta topu topu 9 radaway kullandigini merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ömrüm tükendi veronica nın questini yapacam diye ya. 3 saatlik oyunum boşa gitti. bişiler oldu falan . bug var baya var hemde.ama olsun f3 ten sonra iyi geldi bu oyun yalnız keşke şu " kısacık bi ana görev koy gersini yan görevler koy" olmasa. misal fallout 2 oynarken ana görevi takip ediyor bi yandan da gittiğiniz şehirleren yan görevlere akıyodunuz. burda yan görevler ana görevlerden ayrı tamamen . ha birde yeni fallout larda hiç sevmediğim şey insanların devamlı kafasının kopması .öldürdüğüm insanların %90 ının kafası kopuyor ya. tapanca sıkıyorum kafası kopuyor tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 fallout 2 runlarına bak youtubedan cok daha kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 karmayı nasıl görüyoruz ya. aynı ekranı açıyorum pipboydan yok bende orda hiçbişey alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 reputation tuşuna bascan ordaki, nie öldürmemiş lan, silahları da lootlamamıştır kesin, boşa oynamış adam oyunu ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 adam kaçarak mı oynadı, oyunun başında companion alabiliyor muyuz hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 kaçarak oynayabilir tabii, hemen başta gidip boone'u filan almışsa normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 hayvan gibi de speech kasmış tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ben companion kill lerde sayiliyor diye dusunuyordum, o halde cok buyuk bi mesele degilmis dusundugum kadar. belki full stealth , full diplomasi giderse olur dedim en basta da, cogu check icin level yetmez, kill almadan lvl30 olamaz falan degisik isler. ki muhtemelen fake diye dusunuyorum, edit char ile yapmistir falan, hakikaten o kadar radaway problem ,gerci belki bok gibi parasi vardi full doktor takildi. neys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 fake bence, bi kere kimseyi öldürmüyorsa o kadar ap boost u ne için chemicallardan gelen?, zaten addict olmuş sdf, hadi 1 kere yaralayıp gerisini npc ye bıraksa sayılıyor mu o kill? bug değilse sanmam, ama crit olup düşmanı öldürmeyeceğinin garantisi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 stim hariç neredeyse herşey chem sayılıyor, içkiler bile chem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Kaçmak için Turbo basıyor olabilir ayrıca. Buffout falan filan basarak çokr ahat yapar o chem olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 program yanıt vermiyor dedi oyundan dustum artık oyun acılmıyor surekli hata verıyor,save dosyasının adı ne tekrar kurcam galiba onu kurtarayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Addict çok yalan birşey. Hatta 25 taneden sonra durationlar artıyor falan. Fixer ftw. Turbo tam bir I-win-button. Gerçi çok az Turbo ile karşılaştım. Sırf uyuşturucu satan bir vendor var mı? Şahane olurdu be. Özellikle Psycho, Slasher yapmak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 freesideta vardı sanki. hatta onla ilgili bi görev vardı. bağımlı iki elemana satmasını engelliyodun. bide great khans'ta elemanlar yapıyordu. onlar satıyorda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 freeside da bn de hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 mick bilmemne dükkanın önünde var torbacılardan özel jet satıyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 kollu makinalarda keşke 200 kapaktan fazla yatırabilsek, öbür türlü para kaybetmek imkansız gibi luck ile, 1000 yatırıp 16000 alıyorum lol halbuki kapaklarımı harcayım napıcam 90k kapağı, diye gitmiştim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar