Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
notu aldıktan sonra karl ölüyo notu göstermeden nasıl öldürttün ki?.
evden dışarı çık senle konuşucak "a b ve c yi ikna et" dicek. edicen o zaman kabul ediyo.
Mesaj tarihi:
arcane said:

Aman tanrım Fallout adı altında iyi bir oyun yapmışlar, ne kadar büyük bir başarı!!!

2 satır diyalog yazmaya üşenilmiş bir RPG aday adayı Fallout 3.

Herhalde Mothership Zeta'nın heyecanına kapıldınız da algılarınız köreldi zira Oblivion görmüş geçirmiş Bedestocular olarak yetersiz devam oyununu en başta sizin farkediyor olmanız gerekirdi.

oblivion oynadığım en boktan oyunlardan biriydi sanırım ya da kotor, ya da ikisi de.
Mesaj tarihi:
LethE said:

notu aldıktan sonra karl ölüyo notu göstermeden nasıl öldürttün ki?.
evden dışarı çık senle konuşucak "a b ve c yi ikna et" dicek. edicen o zaman kabul ediyo.

abi karl'ı herkesin önünde rezil ettim masadan kalkarken bütün khans taradı adamı ya DSFOKFGOfsd
Mesaj tarihi:
Fallout 3e güzel başlamışlar hatta megaton'a kadar falan fena değil ama megatondan sonrası bariz "quest koyalım, yaratık koyalım"dan öteyi geçememiş hiç bir yerde.
Mesaj tarihi:
ömrüm tükendi veronica nın questini yapacam diye ya. 3 saatlik oyunum boşa gitti. bişiler oldu falan . bug var baya var hemde.ama olsun f3 ten sonra iyi geldi bu oyun yalnız keşke şu " kısacık bi ana görev koy gersini yan görevler koy" olmasa. misal fallout 2 oynarken ana görevi takip ediyor bi yandan da gittiğiniz şehirleren yan görevlere akıyodunuz. burda yan görevler ana görevlerden ayrı tamamen . ha birde yeni fallout larda hiç sevmediğim şey insanların devamlı kafasının kopması .öldürdüğüm insanların %90 ının kafası kopuyor ya. tapanca sıkıyorum kafası kopuyor tey allam.
Mesaj tarihi:
ben companion kill lerde sayiliyor diye dusunuyordum, o halde cok buyuk bi mesele degilmis dusundugum kadar.

belki full stealth , full diplomasi giderse olur dedim en basta da, cogu check icin level yetmez, kill almadan lvl30 olamaz falan degisik isler.

ki muhtemelen fake diye dusunuyorum, edit char ile yapmistir falan, hakikaten o kadar radaway problem ,gerci belki bok gibi parasi vardi full doktor takildi.
neys
Mesaj tarihi:
fake bence, bi kere kimseyi öldürmüyorsa o kadar ap boost u ne için chemicallardan gelen?, zaten addict olmuş sdf, hadi 1 kere yaralayıp gerisini npc ye bıraksa sayılıyor mu o kill? bug değilse sanmam, ama crit olup düşmanı öldürmeyeceğinin garantisi de yok.
Mesaj tarihi:
Addict çok yalan birşey. Hatta 25 taneden sonra durationlar artıyor falan. Fixer ftw.

Turbo tam bir I-win-button. Gerçi çok az Turbo ile karşılaştım.

Sırf uyuşturucu satan bir vendor var mı? Şahane olurdu be. Özellikle Psycho, Slasher yapmak lazım :D
Mesaj tarihi:
freesideta vardı sanki. hatta onla ilgili bi görev vardı. bağımlı iki elemana satmasını engelliyodun.

bide great khans'ta elemanlar yapıyordu. onlar satıyorda olabilir.
Mesaj tarihi:
kollu makinalarda keşke 200 kapaktan fazla yatırabilsek, öbür türlü para kaybetmek imkansız gibi luck ile, 1000 yatırıp 16000 alıyorum lol halbuki kapaklarımı harcayım napıcam 90k kapağı, diye gitmiştim :p
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...