Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

Aman tanrım Fallout adı altında iyi bir oyun yapmışlar, ne kadar büyük bir başarı!!!

2 satır diyalog yazmaya üşenilmiş bir RPG aday adayı Fallout 3.

Herhalde Mothership Zeta'nın heyecanına kapıldınız da algılarınız köreldi zira Oblivion görmüş geçirmiş Bedestocular olarak yetersiz devam oyununu en başta sizin farkediyor olmanız gerekirdi.

oblivion oynadığım en boktan oyunlardan biriydi sanırım ya da kotor, ya da ikisi de.
Sosyal ağlarda paylaş

ömrüm tükendi veronica nın questini yapacam diye ya. 3 saatlik oyunum boşa gitti. bişiler oldu falan . bug var baya var hemde.ama olsun f3 ten sonra iyi geldi bu oyun yalnız keşke şu " kısacık bi ana görev koy gersini yan görevler koy" olmasa. misal fallout 2 oynarken ana görevi takip ediyor bi yandan da gittiğiniz şehirleren yan görevlere akıyodunuz. burda yan görevler ana görevlerden ayrı tamamen . ha birde yeni fallout larda hiç sevmediğim şey insanların devamlı kafasının kopması .öldürdüğüm insanların %90 ının kafası kopuyor ya. tapanca sıkıyorum kafası kopuyor tey allam.
Sosyal ağlarda paylaş

ben companion kill lerde sayiliyor diye dusunuyordum, o halde cok buyuk bi mesele degilmis dusundugum kadar.

belki full stealth , full diplomasi giderse olur dedim en basta da, cogu check icin level yetmez, kill almadan lvl30 olamaz falan degisik isler.

ki muhtemelen fake diye dusunuyorum, edit char ile yapmistir falan, hakikaten o kadar radaway problem ,gerci belki bok gibi parasi vardi full doktor takildi.
neys
Sosyal ağlarda paylaş

fake bence, bi kere kimseyi öldürmüyorsa o kadar ap boost u ne için chemicallardan gelen?, zaten addict olmuş sdf, hadi 1 kere yaralayıp gerisini npc ye bıraksa sayılıyor mu o kill? bug değilse sanmam, ama crit olup düşmanı öldürmeyeceğinin garantisi de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...