Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

oyunda iyi diyebileceğimiz tek faction followers. onların bi endingi olsa onlarla bitirirdim ama çıkmadı.

ceasar zaten slaver, ncr militarist, zorla yayılmacı, soykırımcı, house zaten ölü pezevenk hala kralcılık oynuyor.

hepsini yokettim şahsen. independent vegas stayla yaptım mis oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

gecko said:

the house always wins, V görevindeyim, brotherhood üssünde tek sağ adam bırakmadım ama patlatamıyorum gitmem gereken yer bir duvarın arkasında, acayip. nasıl patlatcaz?

3 kart düşen, elder - master scribe - guard master mı ne, terminale takıp gogo

bi sürü bilgisayar olan terminal mi
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

fo1-2 fanboy olarak fallout3teki hayal kırıklıgımdan sonra yuzune bakma zahmeti gostermedim bunun.

oynamaya deger mi?
ps3e cıktı mı?
ben anlamiyorum su lafi edenleri, 3 kesinlikle kotu bir oyun degil, eksigi var evet ama allah carpar kotu oyun diyeni.

cikmasa daha mi iyiydi yani, nasi fallout fanligi bu? evet 1 ve 2 den cok farkli ama gayet guzel bir oyun sonucta.
Sosyal ağlarda paylaş

fo3 special sistemini bozma ve vats saçmalığı hariç gayet iyi bir oyun, new vegas filan da olamazdı. fallout da "azizim bir fallout vardı teeey tey" muhabbetlerinde kalırdı ancak.

filmler gibi 50 yıl sonra da tüketilebilen bir medyum değil oyun, taş çatlasa 10 yıl. devamının/yenisinin çıkması lazım. çok şükür bethesda x-comshock gibi birşey yapmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Aman tanrım Fallout adı altında iyi bir oyun yapmışlar, ne kadar büyük bir başarı!!!

2 satır diyalog yazmaya üşenilmiş bir RPG aday adayı Fallout 3.

Herhalde Mothership Zeta'nın heyecanına kapıldınız da algılarınız köreldi zira Oblivion görmüş geçirmiş Bedestocular olarak yetersiz devam oyununu en başta sizin farkediyor olmanız gerekirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

vegası bugün oynadım biraz, kesinlikle fo3 ten daha süper olmuş. 3. yü şu behemot diye mutant gelene kadar falan oynamıştım sonra sıkıldım bidaha açmadım. Vegas sardı baya. Ama fo 1-2 den aldığım keyfi bu oyunlardan bekleyince canım sıkılıyo. Tamamen farklı oluyo 3d atmosferde sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...