Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 http://lisas-imageworld.com/files/You_ain_t_nothing_but_a_hound_dog.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 http://fallout.wikia.com/wiki/Nothin%27_But_a_Hound_Dog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 oyunda iyi diyebileceğimiz tek faction followers. onların bi endingi olsa onlarla bitirirdim ama çıkmadı. ceasar zaten slaver, ncr militarist, zorla yayılmacı, soykırımcı, house zaten ölü pezevenk hala kralcılık oynuyor. hepsini yokettim şahsen. independent vegas stayla yaptım mis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Vault 11 favori mekanlarimdan biri oyunda ayrica No Gods, No Masters ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Evreka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 fo1-2 fanboy olarak fallout3teki hayal kırıklıgımdan sonra yuzune bakma zahmeti gostermedim bunun. oynamaya deger mi? ps3e cıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 oynamaya değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ps3'e çıktı ama ps mi pc mi arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 pc beleş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bethesda oyunalri her zaman PC daha iyidir, bethesdanin beceremedigi, kiviramadigi yerleri hep modlarla kapatiyorsunzu ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 the house always wins, V görevindeyim, brotherhood üssünde tek sağ adam bırakmadım ama patlatamıyorum gitmem gereken yer bir duvarın arkasında, acayip. nasıl patlatcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 2. remnant seti de buldum :) artık kardeş kardeş dolaşıyoruz. companionlardan da ghoulla, nightkin elemanlar kaldı görevleri yapılcak http://img163.imageshack.us/img163/4350/screenshot6wk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 gecko said: the house always wins, V görevindeyim, brotherhood üssünde tek sağ adam bırakmadım ama patlatamıyorum gitmem gereken yer bir duvarın arkasında, acayip. nasıl patlatcaz? 3 kart düşen, elder - master scribe - guard master mı ne, terminale takıp gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Gangren said: gecko said: the house always wins, V görevindeyim, brotherhood üssünde tek sağ adam bırakmadım ama patlatamıyorum gitmem gereken yer bir duvarın arkasında, acayip. nasıl patlatcaz? 3 kart düşen, elder - master scribe - guard master mı ne, terminale takıp gogo bi sürü bilgisayar olan terminal mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yada 100 science Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 synthesizer said: fo1-2 fanboy olarak fallout3teki hayal kırıklıgımdan sonra yuzune bakma zahmeti gostermedim bunun. oynamaya deger mi? ps3e cıktı mı?ben anlamiyorum su lafi edenleri, 3 kesinlikle kotu bir oyun degil, eksigi var evet ama allah carpar kotu oyun diyeni. cikmasa daha mi iyiydi yani, nasi fallout fanligi bu? evet 1 ve 2 den cok farkli ama gayet guzel bir oyun sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 vuvuzela said: vautlt 34 de key lerden suyun altında olanı buldum digeri nerde cıldırcam ?!o da suyun altina, iki oda var suyun altinda olan, digerinde. o da bi teknisyenden cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Fallout 3'ün varolmadığı bir senaryoda New Vegas var olabiliyorsa içim rahat bir şekilde söyleyebilirim ki Fallout 3 çıkmasa daha iyiydi. Arama bozuk. Her açılan konuda 3'ü oynamasan da olur yaza yaza tükeneceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 fo3 special sistemini bozma ve vats saçmalığı hariç gayet iyi bir oyun, new vegas filan da olamazdı. fallout da "azizim bir fallout vardı teeey tey" muhabbetlerinde kalırdı ancak. filmler gibi 50 yıl sonra da tüketilebilen bir medyum değil oyun, taş çatlasa 10 yıl. devamının/yenisinin çıkması lazım. çok şükür bethesda x-comshock gibi birşey yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Aman tanrım Fallout adı altında iyi bir oyun yapmışlar, ne kadar büyük bir başarı!!! 2 satır diyalog yazmaya üşenilmiş bir RPG aday adayı Fallout 3. Herhalde Mothership Zeta'nın heyecanına kapıldınız da algılarınız köreldi zira Oblivion görmüş geçirmiş Bedestocular olarak yetersiz devam oyununu en başta sizin farkediyor olmanız gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 vegası bugün oynadım biraz, kesinlikle fo3 ten daha süper olmuş. 3. yü şu behemot diye mutant gelene kadar falan oynamıştım sonra sıkıldım bidaha açmadım. Vegas sardı baya. Ama fo 1-2 den aldığım keyfi bu oyunlardan bekleyince canım sıkılıyo. Tamamen farklı oluyo 3d atmosferde sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 fallout 3'te 2. mi 3.mü ne quest, süpermarketten dönerken roketatarlı falan mutantlar saldırmıştı bana yol ortasında. vault'tan babam çıksa yeriz sanıyor heralde yapımcılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 senin pc yetiyor mu vegas'a? hehe kolay gele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 mothership zeta oynamadım, ayrıca henry eden >>>>>>>>> dick richardson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ya golf camp questini yapamıyorum şimdi de great khans'ın questini yapamıyorum karl'ı geberttiler odasından notu alıyorum ama yok yani adamla konuşuyorum dialoglar aynı kafayı kırıp bütün khansı silicem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar