Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 arcade ve köpeğin questlerini ve yolda denk gelenleri yapıyorum şu an, bundan sora kaldı 2 companion daha questi yapılcak. sora ed-e ve veronicayla devam edicem hayatıma. birde düzenli robot spawn olan bi yerler var mı? energy weapon ammo lazım. ayrıca world mapte full açık haritada bi yeri bulmak 5dk falan sürüyor yaw, çok fazla yer var lal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 niptondaki evde robot çıkıyodu (patch yapmadıysan) ama flamer vardı sanırsam. repconn headquartersa bak belki çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 mr house ne ayak oyunda önemli bir rol teşkil ediyor mu ? bug oldu orda da sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 oyunun 4 ana rotasından biri kendisi, yani evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 radyo çok süper ama açınca oyun yavaşlıyor kasıyor niye anlamadım (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 enclave bunker buldum giremiyorum halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 enclave bunker arcade gannon'un quest'iyle giriliyor oyunun son aşamasında filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 o kim? wikiden bakıyım yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 aha çok iyi boone u tekmeliyim hemen aksiyon olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Bachelor perkini alıp Arcade'e yavşayabilirsin mesela :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Sam said: oyunun 4 ana rotasından biri kendisi, yani evet. ya strip e girdim Victor cikti yine gel house seni bekliyor fln gidicem baktim bu kapida olmus yatiyor. Iceri girdim herkes daliyor neyse kestim hepsini. Mr house ile konusamadim salak gibi kaldi oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Nasıl ölmüş Victor ya? Save geri alıp denesene hep ölüyosa bi iş var orda. Gerçi tek seçeneğin House değil ama. Yes Man var onunla görüşebilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Oyun Sonu Seçenekleri Yes Man sonucunu az çok biliyorum, onun dışında enteresan ve eğlenceli olan hangisi? 2. oyunda onu oynamak istiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 lvl17'yim, Lady Killer bir kere dahi bana bir konuşma seçeneği sunmadı. Haritanın çoğu bitti? Bir de Cazador mu ne, oyundan soğuttu. Var mı bunları oyundan çıkaran bir mod fln? Deathclaw fln neyse de, bir sineğin iki vuruşta beni indirmesi sinirimi bozuyor. Aksi gibi inanılmaz hızlı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 riot shotgun veya light machine gun taşıyacaksınız, hileye filan gerek yok. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Apis said: lvl17'yim, Lady Killer bir kere dahi bana bir konuşma seçeneği sunmadı. Haritanın çoğu bitti? Bir de Cazador mu ne, oyundan soğuttu. Var mı bunları oyundan çıkaran bir mod fln? Deathclaw fln neyse de, bir sineğin iki vuruşta beni indirmesi sinirimi bozuyor. Aksi gibi inanılmaz hızlı da. Ağzına ağzına unarmed vuracaksın, 2 vuruşta yatıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 antenlerine vurunca deliriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 double post olacak ama... ahahahaha abi nedir bu ncr in benden çektiği ya, gene beni öldürmeye geldiler ben o sırada crashed vertibird i bulmuştum tam herşeyi hazırladım robotlarla savaşmaya bunlar gitti robotları patır patır patlattılar, son 2-3 robot kala öldü hepsi onları da 2-3 el bombası ile indirdim armorları metal ve energy celleri toplayıp tesla şeysinide alıp kaçtım ahahaha. valla mal bu ncr askerleri ben onda hem fikirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 vautlt 34 de key lerden suyun altında olanı buldum digeri nerde cıldırcam ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 oyunu bitireli gunler oldu ama tekrar sormam lazim... vault 11 inanilmaz degil miydi arkadaslar. bence oyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Azmodai said: oyunu bitireli gunler oldu ama tekrar sormam lazim... vault 11 inanilmaz degil miydi arkadaslar. bence oyleydi. http://www.syp.org.uk/assets/gallery/Weekly%20Update%20Images/awesome1_display.jpg Bu arada bi yetoluk yapmışım, farkında olmadan NCR'dan boomer questini aldım o ara mr. house'un quest otomatik fail oluyormuş. Şimdi lucky38'e girince direk dalıyor robotlar bana =( Bi de çoook önceki bi save hiç kasamam ordan devam etmeye. Gerçi ncr ve house arasında kalmıştım zaten, heralde ncrdan yana devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ops çift mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 vault 11 "işte hayatınız" mekanıysa evet öyleydi. house ile ncr arasında kalmıştım ben de ama ncr iyi seçim. house bos ile uzlaşmayınca şansını kaybetti maalesef. günün dersi: bos paladininden bos'u yoketmesini isteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 55 saatimi yedi allahsız oyun. amma velakin değdi mi değdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 kopegin questinin adı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar