Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

arcade ve köpeğin questlerini ve yolda denk gelenleri yapıyorum şu an, bundan sora kaldı 2 companion daha questi yapılcak. sora ed-e ve veronicayla devam edicem hayatıma.

birde düzenli robot spawn olan bi yerler var mı? energy weapon ammo lazım.

ayrıca world mapte full açık haritada bi yeri bulmak 5dk falan sürüyor yaw, çok fazla yer var lal.
Sosyal ağlarda paylaş

lvl17'yim, Lady Killer bir kere dahi bana bir konuşma seçeneği sunmadı. Haritanın çoğu bitti?

Bir de Cazador mu ne, oyundan soğuttu. Var mı bunları oyundan çıkaran bir mod fln? Deathclaw fln neyse de, bir sineğin iki vuruşta beni indirmesi sinirimi bozuyor. Aksi gibi inanılmaz hızlı da.
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:

lvl17'yim, Lady Killer bir kere dahi bana bir konuşma seçeneği sunmadı. Haritanın çoğu bitti?

Bir de Cazador mu ne, oyundan soğuttu. Var mı bunları oyundan çıkaran bir mod fln? Deathclaw fln neyse de, bir sineğin iki vuruşta beni indirmesi sinirimi bozuyor. Aksi gibi inanılmaz hızlı da.

Ağzına ağzına unarmed vuracaksın, 2 vuruşta yatıyor :p
Sosyal ağlarda paylaş

double post olacak ama...

ahahahaha abi nedir bu ncr in benden çektiği ya, gene beni öldürmeye geldiler ben o sırada crashed vertibird i bulmuştum tam herşeyi hazırladım robotlarla savaşmaya bunlar gitti robotları patır patır patlattılar, son 2-3 robot kala öldü hepsi onları da 2-3 el bombası ile indirdim armorları metal ve energy celleri toplayıp tesla şeysinide alıp kaçtım ahahaha. valla mal bu ncr askerleri ben onda hem fikirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

oyunu bitireli gunler oldu ama tekrar sormam lazim... vault 11 inanilmaz degil miydi arkadaslar. bence oyleydi.

http://www.syp.org.uk/assets/gallery/Weekly%20Update%20Images/awesome1_display.jpg

Bu arada bi yetoluk yapmışım, farkında olmadan NCR'dan boomer questini aldım o ara mr. house'un quest otomatik fail oluyormuş. Şimdi lucky38'e girince direk dalıyor robotlar bana =( Bi de çoook önceki bi save hiç kasamam ordan devam etmeye. Gerçi ncr ve house arasında kalmıştım zaten, heralde ncrdan yana devam edicem.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...