nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Yeter ama abi spoiler dolu mesajlar atıyorsunuz, durum hep böyle olacaksa başlık dikkat spoiler diye falan değiştirilsin. Yada spoiler kullanın. Pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ya onn pek spoilerlık tarafı yok. Oyunda birini ya öldürüyorsun ya öldürmüyorsun tamamen sana kalmış bi olay :D Her türlü ana kampa gitmek için orayı kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sahane addonlar cikti, type3 bodyleri, ling kuafor packini filan saymiyorumda daha ufak daha islevsel addonlar var misal adam 1 paint spray ile herhangi bir workbenchden faction armorin faction tagini kaldirma modu yapmis, hemen hemen butu nfaction tagli armorlari bu sekil yikiyabiliyorsunuz, ilerde texture konusunda ayrdim eden olursa texturelarida ona groe ayarlicam diyo conelrad var civil defense radio, onu cekin mutlaka sahane yedirmis herifler oyunun atmosferine eheuehu, calan sarkialrda hep bomba bole bide seyi sevdim cok, pipboyu kaldirip pda ya ceviren bi mod var, asiri iyi oda bide ultimate lorekiller ghost armor var tabi adsf http://www.newvegasnexus.com/downloads/images/35952-1-1288430812.gif cok iyi ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abi su iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 noob olarak soruyorum,cannibalism perk ini alıp da faydasını gordum diyen var mı ? skillere simdilik gun medicine sneak abanıyorum,sneak ile npc den caldıgım itemler icin karmam duser mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sneak in karmaya bi etkisi yok, hırsızlık hırsızlık her türlü düşüyo yanılmıyosam (gerçi dikkat etmedim bile karmaya:P). cannibalism hunger ve thirst indiriyosa güzel hardcore mode için yoksa git yatakta yat aynı kapıya çıkıyor ki pickpocket ın karmasını düşünen biri canibalismin getireceği karma kaybını istemez bence :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Minigunın full upgradeli hali efsane bişey yaa bide ap ammo kullandığınızda terminatör oluyosun.En son BoS baseini very hardda bikez ölmeden temizledim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 100 science yeter o işe :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aşağılarda güneyde searchlight diye bi yer var gece giderseniz tam korku filmi gibi ortam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 LethE said: sneak in karmaya bi etkisi yok, hırsızlık hırsızlık her türlü düşüyo yanılmıyosam (gerçi dikkat etmedim bile karmaya:P). cannibalism hunger ve thirst indiriyosa güzel hardcore mode için yoksa git yatakta yat aynı kapıya çıkıyor ki pickpocket ın karmasını düşünen biri canibalismin getireceği karma kaybını istemez bence :). bi dk ben cok yanlıs anlamısım pickpocket icin ayrı skill var sneak sadece dusmanın seni zor algılamasını mı saglıyo ? ahhaha cok dehset bi noob oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Cannibalism almayın yemek yeme için sırf, kulaklarınızdan fışkırıyor yemek ve su zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 pickpocket ve normal steal yaparken sneak modunda olman lazım etrafta adam varsa. öbür türlü zaten çatır çatır çalarsın. ama sneak skillin düşükse pickpocket vs. yaparken çok kolay farkediliyorsun etrafta adam varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 peki ctrl ile cömelerek giderken sag ustte hidden yazıyo ya o sırada vats acınca kritik vurmaya bi etkisi var mı bunun,simdi wiki den bakıyorum ona benzer bi kac sey okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 10 kişi görebilir seni 11. seni görmediyse ona vurdugunda sneak attak oluyor (hidden yazmasına takılma yani), luck yüksekse genelde sneak critical oluyor, dehşet bi çarpanı var bunun özellikle 5x crit dmglı silah fln kullanıyosan /dandik warmint rifle uniquei ratslayer mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sneak attack olması icin egilerek ateş etmeme gerek yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 var tabi. sneak yapcaksın. eğilmek de sneak. ps: yani camp mccarran önündesin mesela ncr trooperlar seni görüyor, ilerdeki fiend görmüyor. "detected" yazıcak yine ama o fienda sneak attack olucak onu kastettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 benim denemelerime gore kimse bizi gormese dahi sneak mode da degilsek attacklarimiz sneak attack a cevrilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yani demek istedigim bu skillden faydalanmak icin dusman beni algılamadan ona ateş etmiş olmam mı gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 evet aynen öyle.susturuculu silahın varsa ve tek atışta alabilirsen herbirini adamlar bön bön bakarken bi grup düşmanı temizleyebilirsin. cesedi görünce yine heycanlanıyolar ama direk bulamıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sandman diye bi perk varmış o dedigin icin direk pickpocket yapar gibi murder secenegine tıklayıp öldürüyosun ama sadece uyurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 arkadaşlar oyuna başladığımız yerde çalan şarkıyı nereden bulabilirim acaba? adı gelmedi aklıma şimdi işte ilk doktordan çıkınca başlıodu müzik. /// aa buldum tamam hatta http://www.youtube.com/watch?v=WUFe_pwgkPE belirtim bu arada oyunun müziklere bittim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 C:Program Files (x86)Bethesda SoftworksFallout New VegasDataSoundsongsradionv radyoda çalan şarkılar burda C:Program Files (x86)Bethesda SoftworksFallout New VegasDataMusic şurda da bi ton müzik var fo1-2-3 dahil olmak üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 eski oyunlardaki müzikleri kullanmaları süper olmuş vegas a girdiğimde metallic monks çalmaya başlaması süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 evet, hem fo2'den hem de tactics'den ambiyans müzikleri vardı sanırım. inon zur zaten tactics'in müziğini de yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 mulgear6 said: C:Program Files (x86)Bethesda SoftworksFallout New VegasDataSoundsongsradionv radyoda çalan şarkılar burda C:Program Files (x86)Bethesda SoftworksFallout New VegasDataMusic şurda da bi ton müzik var fo1-2-3 dahil olmak üzere steam için: C:Program Files (x86)Steamsteamappscommonfallout new vegasData Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar