Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

sahane addonlar cikti, type3 bodyleri, ling kuafor packini filan saymiyorumda daha ufak daha islevsel addonlar var

misal adam 1 paint spray ile herhangi bir workbenchden faction armorin faction tagini kaldirma modu yapmis, hemen hemen butu nfaction tagli armorlari bu sekil yikiyabiliyorsunuz, ilerde texture konusunda ayrdim eden olursa texturelarida ona groe ayarlicam diyo

conelrad var civil defense radio, onu cekin mutlaka sahane yedirmis herifler oyunun atmosferine eheuehu, calan sarkialrda hep bomba bole

bide seyi sevdim cok, pipboyu kaldirip pda ya ceviren bi mod var, asiri iyi oda

bide ultimate lorekiller ghost armor var tabi adsf

http://www.newvegasnexus.com/downloads/images/35952-1-1288430812.gif

cok iyi ya ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

sneak in karmaya bi etkisi yok, hırsızlık hırsızlık her türlü düşüyo yanılmıyosam (gerçi dikkat etmedim bile karmaya:P).

cannibalism hunger ve thirst indiriyosa güzel hardcore mode için yoksa git yatakta yat aynı kapıya çıkıyor ki pickpocket ın karmasını düşünen biri canibalismin getireceği karma kaybını istemez bence :).
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

sneak in karmaya bi etkisi yok, hırsızlık hırsızlık her türlü düşüyo yanılmıyosam (gerçi dikkat etmedim bile karmaya:P).

cannibalism hunger ve thirst indiriyosa güzel hardcore mode için yoksa git yatakta yat aynı kapıya çıkıyor ki pickpocket ın karmasını düşünen biri canibalismin getireceği karma kaybını istemez bence :).

bi dk ben cok yanlıs anlamısım pickpocket icin ayrı skill var sneak sadece dusmanın seni zor algılamasını mı saglıyo ? ahhaha cok dehset bi noob oldum
Sosyal ağlarda paylaş

10 kişi görebilir seni 11. seni görmediyse ona vurdugunda sneak attak oluyor (hidden yazmasına takılma yani), luck yüksekse genelde sneak critical oluyor, dehşet bi çarpanı var bunun özellikle 5x crit dmglı silah fln kullanıyosan /dandik warmint rifle uniquei ratslayer mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

C:Program Files (x86)Bethesda SoftworksFallout New VegasDataSoundsongsradionv
radyoda çalan şarkılar burda

C:Program Files (x86)Bethesda SoftworksFallout New VegasDataMusic
şurda da bi ton müzik var fo1-2-3 dahil olmak üzere

steam için:

C:Program Files (x86)Steamsteamappscommonfallout new vegasData
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...