Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Snake said:

roleplay perklerinin olması güzel aslında oyunda. rp yapmak isteyen gider o perklere verir. gerçi fallout 3te olan bikaç rp perki burda yok.

önceki oyunlardaki gameplay perklerini çıkartmasalar sorun yok. fo3'teki cyborg'u neden niye çıkartırlar anlamam ki.
http://planetmedia.gamespy.com/images/00/06/684_Cyborg.png
Sosyal ağlarda paylaş

ya compaionum kayıp dfgdfg
vanessa mıydı veronica mıydı neydi?

cass ı alıp freeblabla ya götürmem gerek ama companionun var gelemem diyo k
veronicadan kurtulmaya calısıcam ama yok arkadas bulamıyorum kadnı
gerçi çok süper osmanlı tokadı yapıstırıyo ama olsun

edit:
lol gerek kalmadı wait dedim bi yerde durdurdu waiti geldi kadın :D

edit2: ooh gelir gelmez brotherhooda götür beni bebeym dedi ! oley
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Snake said:

roleplay perklerinin olması güzel aslında oyunda. rp yapmak isteyen gider o perklere verir. gerçi fallout 3te olan bikaç rp perki burda yok.

önceki oyunlardaki gameplay perklerini çıkartmasalar sorun yok. fo3'teki cyborg'u neden niye çıkartırlar anlamam ki.
http://planetmedia.gamespy.com/images/00/06/684_Cyborg.png

cyborg imba perk ama. verilmeme gibi bi opsiyonu yok bence. vazgeçilemeyen perk koymak istememiş olabilirler. neticede new vegas fallout 3ten çok daha zor bi oyun olmuş. bu yüzden ben daha çok sevdim bu oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abiler energy weapons kötü deilki yau gauss rifle energy weaponsta nası energy weapons kötü ? oyundaki en imba silah heralde

Bide oyunun rpg öğeleri beni gerçekten tatmin etti özellikle fo3 ten sonra baya afalladım.Şuanki oyun piyasasına göre çok çok çok iyi ne herhangi bi bioware oyunu ne morrowind ne bişey(baldur's gate,fo1-2 bunlar 10 senelik oyunlar onlarla karşılaştırmamak lazım artık onların yeri başka artık grafiklere sahip hiçbi oyun o seviyeye ulaşamaz diyalog ve senaryoda bana kalırsa)Size şu öğreneği veriyim eğer oyun bana böle bi şans veriyosa bana yeterli

İlk oyunumda Benny yi öldürmek için Tops a gitmiştim Swankla konuşarak Benny i odaya yollattım ordada öldürdüm chipi alıp questimi halletmiş oldum.Neyse ikinci oyunumda direk Benny ile konuştum speech skillim az diye adamı ikna edemedim adam beni vip odaya davet etti biraz sonrada gelicem dedi.Bende böle bişey beklemediğim için kabul ettim.Odaya gittim bodyguardları bana tuzak kurmuş saldırdılar neyse sonrada Benny nin nereye gitmiş olduğunu öğrenmek için Yes Man e gittim kaçtığını öğrendim yani questim uzadı.

edit:imla
Sosyal ağlarda paylaş

Lasombra said:

Abiler energy weapons kötü deilki yau gauss rifle energy weaponsta nası energy weapons kötü ? oyundaki en imba silah heralde

hunting rifle ile bilimum shotgunla kafadan tek attığım halde plasma rifle ile sıka sıka öldüremiyorsam bir iş var demektir, guns ile energy weapons puanları aynı gibi olduğu halde.

ha gauss rifle gerçekten mükemmel, ceaser's legion askerleri harici zorlanmadım, uzuv falan kırabiliyor direk. ama tek atışta 5 mermi yemesi, bununla beraber "rifle" olması bayağı kötü. fo3 te riflela 2-3 atış yapabiliyorken bunda tek atış hakkı çok acımasızca olmuş.

o değilde, bunu sormak çok saçma olacak ama fo3 te vats ile ateş ederken yanımzda bomba bile patlasa zarar almıyor muyduk? nedense ben vats ile ateş ederken ölünce garipsedim bana mı öyle geliyor?
Sosyal ağlarda paylaş

şu brotherhood bilgisayarlarındaki virüsü nasıl temizliyoruz yaw? 3 makinada da tespit edip izole ettim scribe hala "tüh kaçırdık gene" diyor. questi resetleyip bida denedim bug değil herhal çünkü gene aynısı oldu :p arkadaşım ver norton cdsini yapalım o zaman alal.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen gecko bende çok merak ettim onu fo3 te hiç vatsta öldüğümü hatırlamıyorum.Bilmiyorum belkide fo3 te nerdeyse hiç ölmediğimden olabilir bide special gauss rifle war bitane damage ı falan daha yüksek ve 4 mermi yiyo bulursan onu dene.Repair in warsa workbenchte mermi yapman kolay aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

şu brotherhood bilgisayarlarındaki virüsü nasıl temizliyoruz yaw? 3 makinada da tespit edip izole ettim scribe hala "tüh kaçırdık gene" diyor. questi resetleyip bida denedim bug değil herhal çünkü gene aynısı oldu :p arkadaşım ver norton cdsini yapalım o zaman alal.

süre bitene kadar 3 makinada izole etceksin. uzun zaman sürdü benim yapmam ama oldu sonunda. başarısız olursan tekrar adamla konuşuyosun. "jumped" dediği andan itibaren süre bitene kadar 3 tane yakalaman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

Öncelikle bu inanılmaz uyuz bir quest. O yüzden kendini hazırla eheh. Tamamen şans, o yüzden şans yaver gitmezse x kez baştan yapmak zorunda kalıyorsun. Ortadaki 4 bilgisayardan başlamanı tavsiye ederim çünkü 30 saniye süren var ve onlar birbirine çok yakın olduğundan zaman kaybı daha az oluyor. Eğer bilgisayarlarda anlamsız yazılar yerine hackerın bıraktığı bir mesaj olursa doğru bilgisayarı buldun demek ve virüsü izole etmek için bir seçenek çıkıyor. Virüs questi her başlattığında farklı makinelerde ortaya çıkıyor. WoW günlerimden beri böyle salak bir quest ile karşılaşmamıştım.

Bu arada henüz ninja almadım, 3 vuruşta indi deathclaw. Condition da yalandı ehueh.
Sosyal ağlarda paylaş

Snake said:
cyborg imba perk ama. verilmeme gibi bi opsiyonu yok bence. vazgeçilemeyen perk koymak istememiş olabilirler. neticede new vegas fallout 3ten çok daha zor bi oyun olmuş. bu yüzden ben daha çok sevdim bu oyunu.

zaten bir sürü perkleri değiştirmişler, bunu da değiştirebilirlerdi. laser commander gibi belli silah gruplarına bonus veren şeyler koyabilirlerdi vats'dan iğrenenler için. ama yok, varsa yoksa vats ya da lead belly, rad child gibi abuk sabuk şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

işte ben 3 makinada da virüs buldum izole ettim 3 ayrı seferde, 5dk falan sürdü zaten agility im de yüksek hızlıyım baya, ama sonrasında bişi olmuyor :p adam haydin bida denemek istermisin diyor ama 3ünü de buldum zaten daha napim

üçünü birden 30 saniyede bulcaksın. ayrı ayrı 3 kere diil.
Sosyal ağlarda paylaş

virüs olayında science varsa bos scribeına "ya partitionlasana şu virüsleri" diyosun, (peh) yavaş yavaş hiç kasmadan yapabiliyosun. (gerçi 2 karakterde de tek seferde yaptım şu ana kadar bence siz çok şanssızsınız )

plasma ayağa düşmüş zaten, dmg desen lazerden pek bi farkı yok, isabet diye bişi hiç yok (hele bide multiplasla az uzağa atıyosak tamam) , mermileri yavaş ve lazerdan fazla ammo yiyo.

lazer de lvllar 15 e geldiğinde uniqueleri bile su tabancası oluyor isyan edip YCS yi almasam dayanamazdım, ki ammo derdi apayrı bi konu, meltdownla veronica ve rexin bayılıp durması apayrı bi konu.

bi gunstaki gibi 9mm mermiyi kırıp 10mm de yapamıyosun ki, over charge max charge deli dehşet cell yiyo.

ilk karakterdede veronica donmuştu, bundada köpek kayboldu wait falan da yemiyorçok bezdirdi çok :/
Sosyal ağlarda paylaş

Kılık değiştirdim (powder gang mi ne onların kıyafetini giydim),bu NRC hapishanesine gittim.

Kapıdaki adam "seni tanımıyorum ama 100 kapak ver anlaşalım" dedi, bende peki dedim verdim fakat yanına gelince ateş ediyor. Yanından geçsem dagi ilk odaya girince üzerime saldırıyor herkes.

buı kıyafet işinde bug mı var birşeyi yanlış mı yapıyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...