Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

yalnız hardcore mod denilen bildiğin normal mod zaten heh, üstüne yeme içme varma sims hesabı. olur da hardcore oynamayan çıkarsa parmakla gösterelim. :p

Oynamadığımdan bilemem tabi de adam gameplay videosunda "stim pak bastığımda direk etki etmeyecke, zamanla dolacak, dolayısıyla combat sırasında pipboyu açıp canımı bir anda fullemem de mümkün olmayacak" falan diyordu hardcore mode için. FO3'ü oynayalı baya olduğundan tam hatırlamıyorum onda zamanla mı doluyordu direk mi doluyordu ama direk gibi hatırlıyorum, yani dediğini uygulamışsa normal mod da değildir heralde, o kadar ezmeye gerek yoktur. Yok uygulanmamışsa o zaman ezmek lazımdır, çok haklısınızdır :D
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Oynamadığımdan bilemem tabi de adam gameplay videosunda "stim pak bastığımda direk etki etmeyecke, zamanla dolacak, dolayısıyla combat sırasında pipboyu açıp canımı bir anda fullemem de mümkün olmayacak" falan diyordu hardcore mode için. FO3'ü oynayalı baya olduğundan tam hatırlamıyorum onda zamanla mı doluyordu direk mi doluyordu ama direk gibi hatırlıyorum, yani dediğini uygulamışsa normal mod da değildir heralde, o kadar ezmeye gerek yoktur. Yok uygulanmamışsa o zaman ezmek lazımdır, çok haklısınızdır :D

stimpack hep instant idi ama doctor's bag gerekliliği vs vs hep vardı, stimleri doldurup ölümsüz gezilmiyordu. fo3'ün maalesef yanlış yaptığı olaylardan biri o. kol-bacak kırılınca "aha şimdi hapı yuttum" diye kaldığım durumlar var hayli, özellikle tactics'de.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsiburada da ön sipariş alıyor normal kutu için,

http://www.hepsiburada.com/Liste/fallout-new-vegas-pc/productDetails.aspx?categoryid=1200412&productid=oyunvid175677

Uzaylıların dünyayı istilaya gelmesi, nükleer silahların ateşlenmesine yol açar ve başta Washington olmak üzere dünyanın birçok ülkesi harabeye döner. Bu büyük yıkımdan sonra insan ırkı, neslini sürdürmek için "Vault" adı verilen sığınaklarda yaşamını devam ettirmeye çalışır...

o_O
Sosyal ağlarda paylaş

vb
VB
VB VB VB

çeşitli varyasyondaki sorular için her zaman başka siteler mevcut, burada girmiyoruz o alana. kanuni olduğu halde crack gibi konular da yasak aynı nedenle.

ısrarına devam etmen halinde bölümden uzaklaştırma alacaksın alexi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...