Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yalnız hardcore mod denilen bildiğin normal mod zaten heh, üstüne yeme içme varma sims hesabı. olur da hardcore oynamayan çıkarsa parmakla gösterelim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Norak said: ben bir öninceleme yapim sora ebayden alıcam CE'mi bidaki ay felam. simdi baktim da, ebay den turkiyeye yollayan yok gibi birsey, yollayanlardan da biri 200$ + 55$ shipment, digeri 147C$ + 147C$ (WTF!@#) istiyor. uzuntulerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Sam said: yalnız hardcore mod denilen bildiğin normal mod zaten heh, üstüne yeme içme varma sims hesabı. olur da hardcore oynamayan çıkarsa parmakla gösterelim. :p Oynamadığımdan bilemem tabi de adam gameplay videosunda "stim pak bastığımda direk etki etmeyecke, zamanla dolacak, dolayısıyla combat sırasında pipboyu açıp canımı bir anda fullemem de mümkün olmayacak" falan diyordu hardcore mode için. FO3'ü oynayalı baya olduğundan tam hatırlamıyorum onda zamanla mı doluyordu direk mi doluyordu ama direk gibi hatırlıyorum, yani dediğini uygulamışsa normal mod da değildir heralde, o kadar ezmeye gerek yoktur. Yok uygulanmamışsa o zaman ezmek lazımdır, çok haklısınızdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 varsayima gerek yok , hakliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Oyuncular daima eleştirecek bir yön bulur zaten, haksızsınız tartışması yapmam da normal modun tamamen aynısı değilse normal mod diyip ezmeyin, bu kadarcık mı değiştirdiniz lan zibidiler diyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 nileppezdel said: Oynamadığımdan bilemem tabi de adam gameplay videosunda "stim pak bastığımda direk etki etmeyecke, zamanla dolacak, dolayısıyla combat sırasında pipboyu açıp canımı bir anda fullemem de mümkün olmayacak" falan diyordu hardcore mode için. FO3'ü oynayalı baya olduğundan tam hatırlamıyorum onda zamanla mı doluyordu direk mi doluyordu ama direk gibi hatırlıyorum, yani dediğini uygulamışsa normal mod da değildir heralde, o kadar ezmeye gerek yoktur. Yok uygulanmamışsa o zaman ezmek lazımdır, çok haklısınızdır :D stimpack hep instant idi ama doctor's bag gerekliliği vs vs hep vardı, stimleri doldurup ölümsüz gezilmiyordu. fo3'ün maalesef yanlış yaptığı olaylardan biri o. kol-bacak kırılınca "aha şimdi hapı yuttum" diye kaldığım durumlar var hayli, özellikle tactics'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ebay için daha erken şöle biraz vakit geçsin satanların elinde patlasın fiyat kırsınlar orjinal fiyatına gelsin oyun, o zaman alınır ehe ilk izlenimler içinde oyun zor baya felan demişler bilmiyorum bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 CE avrupa fiyatı nedir bilen var mı? normali 40€ civarı bişey galiba alsam mı ya? 3le karşılaştırırsanız 10 üzerinden kaç verirsiniz buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ben o zaman buraya koymus bulunayim, hazir mulgear , norak falan yazmisken. uygun fiyata edinme yolu gorurseniz beni de hatirlayin lutfen, su paketi edindirelim bana asdf edit: CE den bahsediyorum tabii, normal versiyonu yoksa coktan steam den almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 abi almanyadayım muhtemelen 40€ filandır oyun alırım 40€ysa da türkiyeyle arada 10 lira fark oluyo mavide 90€ CE bulursam onu da alabilirim çok aşırı pahalı degilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hepsiburada da ön sipariş alıyor normal kutu için, http://www.hepsiburada.com/Liste/fallout-new-vegas-pc/productDetails.aspx?categoryid=1200412&productid=oyunvid175677 Uzaylıların dünyayı istilaya gelmesi, nükleer silahların ateşlenmesine yol açar ve başta Washington olmak üzere dünyanın birçok ülkesi harabeye döner. Bu büyük yıkımdan sonra insan ırkı, neslini sürdürmek için "Vault" adı verilen sığınaklarda yaşamını devam ettirmeye çalışır... o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 vaşington ne ara ülke oldu? uzaylıların beynimizi yemek için gelmesine takılmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 axedice said: Penthesilea said: abi cok ikilemdeyim sirf bu yuzden ilerlemeden yaticam sanirim. o adini unuttugum koca armorlardan Bunu söyleyen adamın New Vegas CE ye sahip ve ben değilim. Adaletin bu mu dünya? hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Şimdi bi sorum olacak, sabırdan yoksun yapım gereği ben bunu clonedvd olarak çeksem, sonra steamden satın alsam, key verecek mi bana ki aktive edebileyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 steam versiyonlari farkli olabiliyor, steam entegre drm le geliyorsa o fikir patlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Deneyen var mı? 18 saattir 19'undayız sonuçta, birileri çekmiş denemiş olabilir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Çaktırma ama ben bulamadım daha yarın düşücekmiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Yok ben her şekilde para verip, destek olacağım, mevzu steamde 21'ine kadar beklememek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bilumum korsanla ilgili sorular, konuşmalar, vb'nin yasak olduğunu anımsayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 axe xD =/ sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Sam said: bilumum korsanla ilgili sorular, konuşmalar, vb'nin yasak olduğunu anımsayalım. Hayda, ne korsanla konuşması Sam, steamden key satın alsam şu an çektiğim clonedvd'ye uygulayabilir miyim diyorum? Allah aşkına ya. Oku şu postları otorite rüzgarı estirene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Sam said: bilumum korsanla ilgili sorular, konuşmalar, vb'nin yasak olduğunu anımsayalım. İkinci kez yazıyorum. Yine kafana göre silersen ciddi anlamda tatsızlık çıkaracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 vb VB VB VB VB çeşitli varyasyondaki sorular için her zaman başka siteler mevcut, burada girmiyoruz o alana. kanuni olduğu halde crack gibi konular da yasak aynı nedenle. ısrarına devam etmen halinde bölümden uzaklaştırma alacaksın alexi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Oku iki satır üstünü allah aşkına ya, nasıl bir otorite sevdasıdır arkadaş, ikidir okumadan siliyorsun postlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 vb yok daha vebali yoktur steam download sanirim daha baslamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar