Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 abow oyun çıkıyor lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 1 saat 15 dakka sonra elimde kiymetlim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 gene sirada mi bekliyon lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=h9sSOdTKesk http://www.youtube.com/watch?v=SoEC24shnyI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 simdi aldim geldim. hardcore mode sorusuna manual'dan cevap veriyorum: evet. yemek yemek, su icmek ve uyumak zorundasin. limblere olan zararlari anca doctor bag veya doctor ziyaret ederek gecirebiliyorsun. ammo agirlik veriyor. fast travel hala var, ama fast travel karakterini susuz veya acliktan oldurecek kadarsa yapamiyorsun parca parca gitmen gerekiyor. achievement icin bastan sona boyle oynaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kutu cok guzel bu arada, bekledigimden kucuk gerci de fiyati da dusuk sonucta collector's icin. http://img259.imageshack.us/img259/7772/falloutu.jpg new vegas icerigiyle beraber "hayatimda ne yanlis gidiyor" kosem iyice senlenmeye basladi http://img824.imageshack.us/img824/773/photogj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 evet ilk videodan da görüleceği üzere konsol için extra ap (vats) veren dlc çıkmalı. bu arada ce güzel de ben olsam assassin's creed alırdım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 oha rapture posterleri <3 //büyüklerinden yaptırmalıyım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 abi o posterler inanilmaz, blacklight verince sprey boyayla yazilmis mesajlar cikiyo uzerinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 vallaha mı. süpermiş laaan. onu da yaptırmaya çalışsam bi kaç yüzmilyona çıkarım sanırım heuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 amerikada olmak güzel şey abicim... avrupaya collector's edition satmıyor fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 CE istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 CE yok steam alıcaz mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 aral getirmiyo mu CE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 axedice said: CE istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 normal isteyen varsa: http://www.mavishop.com/vitrin/advanced_search_result.php?keywords=fallout+new+vegas ben bir öninceleme yapim sora ebayden alıcam CE'mi bidaki ay felam. f3 ü 50$ a almıştım ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 torrent e ne vakit düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 abi cok ikilemdeyim sirf bu yuzden ilerlemeden yaticam sanirim. agility + perception ile gun + sneak + steal karakteri mi yapsam yoksa kodu mu oturtan ileride o adini unuttugum koca armorlardan giyecek karakter mi yapsam cok ikilemdeyim lan =( bu arada adamlar yapmis abi grafikler baya iyi, konsept bay aiyi gorunuyo bi de wasteland + col, duble feci ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 vay anasını yaaaaaaaaaaa bende istiyom hulaynnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Rapture posterleri ne kadar iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 oyunun haritası http://www.duckandcover.cx/NewVegas/fnvmap1.jpg böyleymiş, gidilecek yerler 3. oyundaki gibi birbirine 100m mesafede dip dibe değildir inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 rupture posterleri inanılmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Penthesilea said: abi cok ikilemdeyim sirf bu yuzden ilerlemeden yaticam sanirim. o adini unuttugum koca armorlardan Bunu söyleyen adamın New Vegas CE ye sahip ve ben değilim. Adaletin bu mu dünya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 axedice said: Penthesilea said: abi cok ikilemdeyim sirf bu yuzden ilerlemeden yaticam sanirim. o adini unuttugum koca armorlardan Bunu söyleyen adamın New Vegas CE ye sahip ve ben değilim. Adaletin bu mu dünya? /seconded again :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Penthesilea said: kodu mu oturtan ileride o adini unuttugum koca armorlardan giyecek karakter mi yapsam Penthesilea said: o adini unuttugum koca armorlardan giyecek Penthesilea said: koca armorlardan Penthesilea said: koca Sana bi koca lazım, o da bu gece lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar