di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Selam, Sirf kuzenle arkadaslari oynuyo diye Guildwars : Nightfall aldim (aylardir ariyodum her gordugum D&R'a bulamiyodum). Neyse kurdum az once. Oyunu gorunce atladi aa ne guzelmis diye. Neyse basladim tutorial mode'da. Ara ara salca oldu once orda burda. "Yaa niye gectin okuyodum" gibisinden. Yirmi dk gecti gecmedi "yeter hadi kalk ben oynicam" demeye basladi. Allem etti kallem etti kaldirdi beni basindan ve saatlerdir basinda. Ilk kez mmo oynuyor bu arada. Hatta ben "o diger bir oyuncu internetten" demeden oyunun mmo oldugunu da bilmiyordu. Sictik abicim. Gece gunduz basinda. En az bir kac ay kendi yemegimi yapip kendi camasirimi kendim yikar utulerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bence oyunun basında dunyayla baglantıyı kesiyorsa bu durumu avantaja cevirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu okumaya başlayınca sen mmo oynadığın için hatun feci sinirlendi falan sandım. Tam tersi mmo cu çıktı. 2. pc+ 2.paketi alıp mutlu mesut oynayın :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 hackle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 2 tane pc olcak 2 mmo..Birlikte oynıcaksınız.Ne güzel lan inş böyle bi imkana sahip olursunuz ve bende olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Zamanın baby boomerları TV başından kalkamayan evli çiftlerdi, Generatation Y de bilgisayar bağımlısı yetişkinler olacaklar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 allah başka dert vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Süper politika, bir şekilde işe yaramak zorunda ahaha Valla takdir ettim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 di said: ... Sictik abicim. Gece gunduz basinda. En az bir kac ay kendi yemegimi yapip kendi camasirimi kendim yikar utulerim heralde... Eğer yenge bu yazıyı okursa, sen zaten çoktan kaybedittin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 di said: En az bir kac ay kendi yemegimi yapip kendi camasirimi kendim yikar utulerim heralde. zaten erkeğin yapması gereken şeler değil mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Eğer yenge bu yazıyı okursa kendini affettirmek için ona şaşalı platemail falan alman gerekir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 hemen evleniosun o kizla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Karısı zaten galiba bahsettiği kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 benim kız arkım da warhammera sarmıştı bi ara. senaryoya sokuyodum bunu böyle çığlık ata ata dalıodu adamlara diyodum 3,4 ve 5 tuşlarına bas paso. random basıodu böle paso kesiodu da adamları. fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Zaten evliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 neyse ki guild warsa sarmis, o kadar tehlikeli degil. fekat bir gateway drug olarak dusunursek, evliliginiz tehlikede olabilir sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 o zaman tebrikler dogru kadini bulmussun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 OogahBoogah said: hemen evleniosun o kizlafail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Harbi ya bende evli değiller sanıyodum bizim bi abiyle karısı oynuyodu DAoC bence çok mutlu olursunuz birlikte mmo oyun ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Masquerade said: OogahBoogah said: hemen evleniosun o kizlafail tamam da nerden bilebilirim evli oldugunu bence sen fail sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 GERGE said: Zaten evliler. E o zaman sorunu anlamadım? Mutlu ol, mesut ol. Yemek meselesinde hiç mi yumurta kırıp makarna yapmadın? Ütüde kendimden biliyorum ağır mağırda olsa yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ginaly said: di said: En az bir kac ay kendi yemegimi yapip kendi camasirimi kendim yikar utulerim heralde. zaten erkeğin yapması gereken şeler değil mi bunlar? Utku iki dakka delikanli ol nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 avrupali olmus utku iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 türkçe sözlü hafif batı erkeği oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Black-ice said: benim kız arkım da warhammera sarmıştı bi ara. senaryoya sokuyodum bunu böyle çığlık ata ata dalıodu adamlara diyodum 3,4 ve 5 tuşlarına bas paso. random basıodu böle paso kesiodu da adamları. fasd ahahaha kendimi gördüm bi an yalnız. counter zamanlarında böyleydim ben karşıdan bi adam çıkınca yerimden zıplıyodum falan eheh. dalga geciodu millet. sonra abim ve arkadaşları geyiğine bana wow oynattılar. sonra feci sardı tabi^^ ama negzel işte oyun oynamaktan zevk alan bi karın var. sabah akşam bilgisayar başındasın diye bıdıbıdı dırdır eden bi eşe mi sahip olmak isterdin sorarım? geçin 2 pc başına, karşılıklı oynayın işte ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar