Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatunu kaybettik.

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Sirf kuzenle arkadaslari oynuyo diye Guildwars : Nightfall aldim (aylardir ariyodum her gordugum D&R'a bulamiyodum). Neyse kurdum az once. Oyunu gorunce atladi aa ne guzelmis diye.

Neyse basladim tutorial mode'da. Ara ara salca oldu once orda burda. "Yaa niye gectin okuyodum" gibisinden. Yirmi dk gecti gecmedi "yeter hadi kalk ben oynicam" demeye basladi. Allem etti kallem etti kaldirdi beni basindan ve saatlerdir basinda. Ilk kez mmo oynuyor bu arada. Hatta ben "o diger bir oyuncu internetten" demeden oyunun mmo oldugunu da bilmiyordu.

Sictik abicim. Gece gunduz basinda. En az bir kac ay kendi yemegimi yapip kendi camasirimi kendim yikar utulerim heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:
benim kız arkım da warhammera sarmıştı bi ara.
senaryoya sokuyodum bunu böyle çığlık ata ata dalıodu adamlara diyodum 3,4 ve 5 tuşlarına bas paso. random basıodu böle paso kesiodu da adamları. fasd

ahahaha kendimi gördüm bi an yalnız.
counter zamanlarında böyleydim ben karşıdan bi adam çıkınca yerimden zıplıyodum falan eheh. dalga geciodu millet.
sonra abim ve arkadaşları geyiğine bana wow oynattılar.
sonra feci sardı tabi^^

ama negzel işte oyun oynamaktan zevk alan bi karın var.
sabah akşam bilgisayar başındasın diye bıdıbıdı dırdır eden bi eşe mi sahip olmak isterdin sorarım?
geçin 2 pc başına, karşılıklı oynayın işte ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...