kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bi kere bende açmıştım ama açarken söylemiştim. dela ibnesi açtı diye azmo açmıştı azmo açtı diye birileri daha açmıştı sonra da ben açtım
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ulan ne pis bir kominitymiş patideki dota kominitisi allah belanızı versin ayıp adama be. adsfadsf
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ben de mh acmak istiyorum lan, genk yemeden bir oyun donmek istiyorum. geyyaz gibi
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 geyhan, server yeni versiyona gecerse sictin abi, mh yok. hos sen bulursun biyerlerden lan.
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kermit said: bi kere bende açmıştım ama açarken söylemiştim. dela ibnesi açtı diye azmo açmıştı azmo açtı diye birileri daha açmıştı sonra da ben açtım Ahaha hatırlıyorum o oyunu. Bir oyunda da şey çok iyiydi. Arda mh atmış nasıl birşey diye açmıştım meraktan, clinkz almıştım zaten Ömer de riki almıştı karşı takımda. Kovalıyordu herif, invis olup kaçmıştım adam hala peşimden gelmişti ahah. Sonra kapat o mhyi diyince sende de mi açık diye bir tepki vermişti ahaha.
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mum_Chamber said: ben de mh acmak istiyorum lan, genk yemeden bir oyun donmek istiyorum. geyyaz gibi Bu yüzden dota lan party yapalım diyorum
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 afasdhgfahh hatırlıyorum oğuz ama mh yoktu bende o oyunda. Yalnız birini mh var ayağına fena gazlayıp kavga çıkarttığımı hatırlıyor gibiyim yha.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 O değil de mhnin çalışan sürümü elinde olan varsa atıversin açıcam ya eskiden vardı formatta gitti :(
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 abiiii boyle inanilmaz topikte nasil mesajim olmaz. poffff. Ben de ayri salagim... tren kacmis, hem de 1 ayla, niye yaziyorsun ki bisi? birak sanki "ben bu konularin cok ustumdeyim" havasi varmis gibi estir, millette "wow azmo da hic muhattap olmuyor boyle ufak seylerle desin. neden konusursun ki? Hayir buraya kadar gelmissin bi de icini dokmussun, insan tharkastan rica ederdi en kotu bu mesaji gizle diye. oglum niye konusuyorsun, konustukca daha da kotu batiyorsun. SUS ARTIK AAAA aaaaaaaa.
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 abov azmo kafayı yemiş ama bu haliylede çok sepmatik
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 azmonun tüm karizmalığı gitti
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 azmoya noldu lan skadf?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 abaaw nası da sinsi sinsi gelmiş de geyiğe dahil olmuş.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Tung'u bi ben mi seviyorum lan
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 başıma gelecegi biliyorum ama ortam şenlensin xd abi mh ne oluyor? yeni basladık da
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 sdf bende sormuştum o soruyu örendim sonra maphack. tüm harita açık oluyomuş kullanana.
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ooh kebap ben şu gizli herifi bulcam diye ejderhalarla köpekbalıklarıyla caretta carettalarla kapıstım öldüm lan
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 MH nasıl açılıyor ya. Allahsızlar demek ki o yüzden dibime kadar girip arkadan vuruyorlarmış dalga geçer gibi. vayanasın Hiçbişeyden çekmedim noobluktan çektiğim kadar.
Öne çıkan mesajlar