Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 valla şahsen sayılı defalar tayyip'i, akp veya hükümeti eleştiriyorum ama her defasında gelip burada makale yazmıyorum tabii. 1816871618732 sayfa sövüş arasında kaybolup gidecekse fazla anlamı kalmıyor. yakın zamandan örnek, davos olayında eleştirmişimdir daha başlığın ilk sayfasında. tayyip'i öven tek mesajını bulup çıkar bari, bozuk saat bile günde iki defa doğru gösterir hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Sparkcaster said: ee noldu atarlandı felan? yine rasmussen genel sekreter olmuş yine ağzımıza şeker vermişler iki pışpış etmişler bizde okey demişiz lol Sam said: harbiden yuh, ne olmasını bekliyordunuz onu yazın bari. - türkiye dünyanın kralı yapılsın. - pkk kapatılsın. - bütün iskandinavya boşaltılsın, bizim elitistler yerleştirilsin. istek listesi hazırlayın da bir daha sefere tayyip onu sunsun. vay anasını neymiş bu rte ya Buyse said: Roj tv'nin kapatılacağı konusunda garanti, genel sekreter yardımcısı türk olacak yine 2 üst düzey görevde türk isimler görev yapacak. afganistan nato özel temsilcisi türk olacak. İstanbuldaki medeniyetler ittifakı toplantısında Roj tv hakkında ve Karikatür konusunda özür dileyecek rasmussen. kusura bakmayın da daha ne istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 heh valla benim yazdıklarım hakkında fikrim değişmedi, liste hazırlayın onu tayyip sunsun. başka türlü olmaz bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 liste hazırlayınca da "bize işimizi öğretiyorlar" oluyor ama adı. /hakaretamiz hareketlerde bulunmayalım. herkes insan. Estel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 sg-1 said: bakanlar kurulu toplanıp hep beraber ortalık yre s.çsa "oh mis gibi koktu" diyecek olanlar var aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Sam said: ab ile köprüleri yaksa yine sövülecek, ab'yi hoş tutsa gene sövülecek, rasmussen'e itiraz etmeseydi gene sövülecekti, söz alınmasa gene sövülecekti, söz yeterli görülmeyip veto edilse gene sövülecekti. kimse kendini kandırmasın, aynı insanların burada ne yapılırsa yapılsın söveceğini hepimiz biliyoruz. hiç farketmez ne yapıldığı, örnekleri gani. "bu postayı türkiye için koy elini öpelim" diyenler posta türkiye için koyulunca gene sövdü. neyse takılın siz aynen devam. Buradaki insanların neye sövüp neye sövmediğinin ne önemi var yahu. Ülke olarak senin dış politikada kısa vadeli ve uzun vadeli planların olmalı. Ab için 2030'da gireceğimize 2050'de gireriz diyorsun kendi ağzınla, o bile belli değil halbuki. Bu durumda AB gayet de uzun vadeli bir plandır Türkiye için. Senin elinde NATO Genel Sekreterliği gibi sıcak bir konuda koz varken, gidip "BAK 50 SENE SONRA AB'YE ALMAYIZ SENİ, CISS YAPARIZ" sözüne kanıyorsan yemişim öyle dış siyaseti. Yemişim burdaki insanların tepkilerini. Bu olay Türkiye'nin elinde herhangi bir konuda ne kadar önemli bir koz olursa olsun "AB GELİYO ÖCÜ" denilerek tüm avantajın çocuktan şeker alır gibi elinden alınabileceğini göstermiştir, başka da hiç bir halta yaramamıştır. Ondan sonra da "Ama Danimarka'nın şerefsizliği" diye gezersiniz. Siyasette verilen sözün tutulmadığını herkesten önce bizim milletin bilmesi lazımken ettiğin laf laf değil. "Buradaki insanlar hep böyle, takılın siz ehe" diyen adam yorum yazmaz buraya Sam, durumun gayet farkında olup da adamakıllı cevap veremeyince "İnsanların Tayyip'e bakış açısı"na çevirme olayı. İlla çevireceksen de önce bir kendine bak, o saydığın durumların hangi birini yapsaydı Tayyip'i eleştirecektin? Cevap vereyim senin yerine; Hiçbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Aksiyon görmeden krizi dindirmeyeceksin ya. Bu kadar basit. Özürü dileteceksin önce. ROJ TV kapanacak. vs.vs. ondan sonra ver oyunu geç. Atarlanıyosan adam gibi atarlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 valla ben yazmışım zaten, tayyip'i eleştirmekten çekincem olsa davos olayında forumun yarısı şakşaklarken eleştirmezdim. burada sabah akşam maaşlı memur gibi sövenlerin benim hiç eleştirmediğimi iddia etmesi çok komik duruyor. o durumda yapılabilecek sınırlı şey vardı, seçimin zamanı belliydi. veto edersin, başka biri seçilir nihayetinde, sen de hiçbirşey elde etmemiş olursun. o yapılsaydı gene buradaki kadrolu sövücüler eleştirecekti. burada açıktan kabul etmeseniz bile kendinizi biliyorsunuzdur zaten. daha ne yapılırdı da o istekler gerçekleşirdi siz söyleyin, ben düşünemiyorum o kadar doğrusu. simyacı gibi kurşundan altın üretme iddiam yok nihayetinde. ha bu arada, tutulmayan her söz ülkenin diplomatik ağırlığını illa ki etkiler, yapanın yanına kar kaldığını sanmayın. koca abd bile uyduruktan sahte istihbarata dayanıp savaş açtığı ortaya çıkınca kimse dinlemez oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 AB hiç bir zaman bu ülkenin yararına bir şey olmayacak. Bu ülkenin kurtuluş yolu, ekonomik atılımlarla olucak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 veto ederdin danimarkayı, terörist kanala destek veren ülke genel sekreter olamaz diye, hiç birşey diyemezlerdi, ama "peygambere küfrettiler ühüüüüeeeee " diyince sallamıyor kimse 21. yüzyılda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Sam said: valla ben yazmışım zaten, tayyip'i eleştirmekten çekincem olsa davos olayında forumun yarısı şakşaklarken eleştirmezdim. burada sabah akşam maaşlı memur gibi sövenlerin benim hiç eleştirmediğimi iddia etmesi çok komik duruyor. o durumda yapılabilecek sınırlı şey vardı, seçimin zamanı belliydi. veto edersin, başka biri seçilir nihayetinde, sen de hiçbirşey elde etmemiş olursun. o yapılsaydı gene buradaki kadrolu sövücüler eleştirecekti. burada açıktan kabul etmeseniz bile kendinizi biliyorsunuzdur zaten. daha ne yapılırdı da o istekler gerçekleşirdi siz söyleyin, ben düşünemiyorum o kadar doğrusu. simyacı gibi kurşundan altın üretme iddiam yok nihayetinde. ha bu arada, tutulmayan her söz ülkenin diplomatik ağırlığını illa ki etkiler, yapanın yanına kar kaldığını sanmayın. koca abd bile uyduruktan sahte istihbarata dayanıp savaş açtığı ortaya çıkınca kimse dinlemez oldu artık. Bu durumda veto edilmesi, başkasının seçilmesi ve elimize hiçbir şey geçmemesini, "AB'ye almayız bak cıss yaparız. Al sen bak şunlarla oyna" denilip çocuk kandırır gibi kandırılmaya yeğlerdim ben açıkçası. "Türkiye dünyanın kralı olsun, Kuzey İskandinavya boşaltılsın biz oraya geçelim" isteklerinin gerçekleştirilmesi değil olay. Her "askerî" konuda hani diyorsunuz ya "Gönderelim asker tabii, uluslararası prestij" diye, benim derdim Türkiye'nin yeri geldiğinde "Olmaz birader, istediğimi yapmıyorsan sana benden oy yok" diyebileceğini göstermesi. Zira Türkiye'nin uluslararası arenadaki pozisyonu, AKP seçmeninin Türkiye'deki pozisyonuna eş değer. "Türkiye'ye de 2 vaat veririz oyunu kaparız" diyor adamlar, haklılar da. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Bu ülkenin kurtuluşu gibi bir şey söz konusu değil. Kurtuluş diye bir kavram geçmiyor zaten Politik lügatta. Kalkınmadan söz etmişsen, Türkiye kendi kalkınacak, Avrupa birliği bizi kalkındırmayacak Ki tarihsel süreçte hiçbir devletin hiçbir devleti kendi çıkarları doğrultusunda olmadan kalkındırdığı görülmemiştir. Avrupa birliği kalkınma düzeyine gelmiş devletlerin yaptığı ekonomik ve kısmen siyasal bir birliktir. Böyle bir birliğin içinde bulunabilmeside tabikide türkiyenin çıkarları doğrultusunda olacaktır. Fakat sen bu ülkenin Çok büyük bir kısmına ''Elektrik'' dahi sağlıyamıyorken. Çok büyük bir bölgesinde Terör adını verdiğimiz ortaçağ kuralları geçerli iken, Değil avrupa birliğine girmemeyi savunmayı. Bu konuyu gündeme getirmeyi bile tekrar düşünmen lazım. Gelsin bi avrupa birliğine dahil olabileceğimiz Kendimizi geliştirdiğimiz güzel günler, O zaman zaten tartışılır girip girmemenin faydaları veya zararları. Ama şu an bu birliğe katılmak adına azda olsa ülkeyi kalkındırmak için, Kesinlikle türkiyenin politik çıkarlarına gölge düşündürmeyecek gelişmeleri eleştirmek, Akla uygun değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Türkiye AB ye hiç bir zaman alınmayacak, almak isteyen şimdiye 10 dfa alırdı. Ekonomisi bizden berbat ülkeler bile girdi, biz hala reform meform. Buradaki tek amaç Onlar ortak, Biz pazar. bunu iyi gören rte sevenler derneği ve başkanı da zaten ona göre davranmakta bir sakınca görmüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 canım türkler; hep şerefleriyle, namuslarıyla bir yere gelip, başkalarının şerefsizlikleri ve namussuzlukları yüzünden kaybederler. yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Sparkcaster said: veto ederdin danimarkayı, terörist kanala destek veren ülke genel sekreter olamaz diye, hiç birşey diyemezlerdi, ama "peygambere küfrettiler ühüüüüeeeee " diyince sallamıyor kimse 21. yüzyılda çok haklısın bu konuda yapılması gereken veto etmekti, terörizme destek veren ülkeden genel sekreter olmıcak denileckti yok ben söz aldım kurana el bastrıdım demekle siyaset olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/8076_6356_04032009_7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 spawn77 said: Bu ülkenin kurtuluşu gibi bir şey söz konusu değil. Kurtuluş diye bir kavram geçmiyor zaten Politik lügatta. Kalkınmadan söz etmişsen, Türkiye kendi kalkınacak, Avrupa birliği bizi kalkındırmayacak Ki tarihsel süreçte hiçbir devletin hiçbir devleti kendi çıkarları doğrultusunda olmadan kalkındırdığı görülmemiştir. Avrupa birliği kalkınma düzeyine gelmiş devletlerin yaptığı ekonomik ve kısmen siyasal bir birliktir. Böyle bir birliğin içinde bulunabilmeside tabikide türkiyenin çıkarları doğrultusunda olacaktır. Fakat sen bu ülkenin Çok büyük bir kısmına ''Elektrik'' dahi sağlıyamıyorken. Çok büyük bir bölgesinde Terör adını verdiğimiz ortaçağ kuralları geçerli iken, Değil avrupa birliğine girmemeyi savunmayı. Bu konuyu gündeme getirmeyi bile tekrar düşünmen lazım. Gelsin bi avrupa birliğine dahil olabileceğimiz Kendimizi geliştirdiğimiz güzel günler, O zaman zaten tartışılır girip girmemenin faydaları veya zararları. Ama şu an bu birliğe katılmak adına azda olsa ülkeyi kalkındırmak için, Kesinlikle türkiyenin politik çıkarlarına gölge düşündürmeyecek gelişmeleri eleştirmek, Akla uygun değildir. Kurtuluş konusunda evet kalkınmadan bahsettim. Güzelce uyarmışsın, haklısın. Ama cumhuriyet dönemini düşünürsek, AB'yi birazda mandacılığa benzetebiliriz, yada şahsen ben öyle benzetiyorum. Çünki gerek azınlık haklarıyla, gerek milli çıkarlara karşı kurallarıyla AB büyük bir tehlike bence. Dolayısıyla aç kalıp, gururlu yaşamak var ki bilemem sizi ama ben bunu yeğlerim. Ekonomik olarak aslında AB'ye ihtiyacımız olduğunuda düşünmüyorum. Yolsuzluklara karşı gelinir ve ekonomik kalkınma ( devletin kontrolünde ) gerçekleşirse Türkiye büyük bir güç olabilir, neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 itiraz etmeden baştan kabul etseymiş keşke . böyle karizma yerlerde . Sam haklı gerçi her turlu söverdik adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 http://w9.gazetevatan.com/AKPye_2_Rasmussen_soku/234238/9/Siyaset Ahaha danimarka coşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ahahahahahahhahahaha süper neyse ya seçimde hile yapmaya devam etsinler, 2300 de gireceğimize 2500 de gireriz noolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 gördüm ki AKP liler çok iyi kıvırmış.Üzülüyorum.Güvendikleri dağlara karlar yağıyor ama ısrarla kardan adam yaparız iyidir iyidir diyorlar. Stockholm Sendromuna bağlıyorum yaptıklarını. Eee Türk milleti gariptir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Misafir 04.04.2009 13:00 allah sizi başımızdan eksik etmesin aslan yürekli başbakanım Misafir 04.04.2009 13:09 işte türkiye tüm avrupa önümüzde eğileceksiniz. Misafir 04.04.2009 13:27 dünya liderleri arasında tek lider bizim liderimiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Cantona said: Misafir 04.04.2009 13:00 allah sizi başımızdan eksik etmesin aslan yürekli başbakanım Misafir 04.04.2009 13:09 işte türkiye tüm avrupa önümüzde eğileceksiniz. Misafir 04.04.2009 13:27 dünya liderleri arasında tek lider bizim liderimiz... Bot onlar.İçinde Akp geçtimi böyle mesajlar atıyor sistem. Alışmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ShadowFury said: dostlar alışverişte görsün tüm olayın özeti için gayet güzel yorum. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=86653329608&ref=nf köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme durumu oldu bu Dünya lideri RTE löl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar