Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 lan bi bakıom karşıda yiğit özgür kızlarla içio vedat özdemiroğlu dans edio yanımızda fln sonra uğur gürsoyu gördüm bizim oturdugumuz yerin girişinde ama sabah uyanınca farkettim o olduğunu. çok garip şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 yiğit özgür aylin aslım'dan ayrıldı mı ki acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 sakin olun gençler onlar da insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 -Deno- said: yiğit özgür aylin aslım'dan ayrıldı mı ki acep ? aaaaa ciddi misin aylin aslımla mı berabermiydi ki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Black-ice said: lan bi bakıom karşıda yiğit özgür kızlarla içio vedat özdemiroğlu dans edio yanımızda fln sonra uğur gürsoyu gördüm bizim oturdugumuz yerin girişinde ama sabah uyanınca farkettim o olduğunu. çok garip şeyler bunlar. NERDESİNİZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 way be dünyadan haberim yokkk... saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Karag8z said: Black-ice said: lan bi bakıom karşıda yiğit özgür kızlarla içio vedat özdemiroğlu dans edio yanımızda fln sonra uğur gürsoyu gördüm bizim oturdugumuz yerin girişinde ama sabah uyanınca farkettim o olduğunu. çok garip şeyler bunlar. NERDESİNİZ?KARŞIDAYIM OLUM SARI SÜDYENLİ KIZIN YANINDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Ben de dün akşam itü rock festte çok sarhoş bi fedeye benzeyen kişi ile saerosa cok benzeyen az sarhoş bi kişi gördüm fg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 umut sarikayaya veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Haftaya da ben gelicem abi. Böyle polimik yaratacaksak hiç gelmem. Hatta bida da gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 haftaya ben de istanbuldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 OogahBoogah said: umut sarikayaya veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 geçenlerde bizim okula gelmişti hepsi ^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ilke etkisini yaratamadın gökhan geçenlerde boğaziçine gelmişlerdi hepsi, gittik gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 lan peygamber görmüş gibi anlatmayın taksimde iki saat takıl hepsi yanından geçiyo zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 peygamber görsem bu kadar sevinmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 taksime çıkıp gelmem 8 saat fln benim. ama eve bi aralar baya kalmıştım istanbulda büstünü fln görüodum paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar