Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 GwindonSurion said: OLM OYUN ÇOĞZEL!!!!!!!! hele o hikayeyi anlatan adam beni çocukluğuma götürdü valla yav oyuna biraz önyargıyla yaklaşmıştım, hatta arkadaş yükledi bak böle böle oyun var gel bi senin pcde deniyek bende kasıyo falan diye yükledi. çok uzun zamandırda platform oyunu oynamıyordum. önce biraz burun kıvırdımda sonra bi açtım bağımlısıyım şu anda enteresan derecede güzel bi oyun :) ayrıca hikayeyi anlatan amca ve arkasından akan müzik +1 ++reprepreprep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bende beğendim, güzel oyun =) Grafikleri, platform ve bulmaca dizaynları çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 çalıştıramadım bi türlü haritada üstünde bidi bidi ederken dolunca crash oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 crash sorunun en son nvidia phsyx driveri çözüyor onu kur. hatta; http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0428_whql.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 oyun bitti. çok çok güzel :) bide; bizim mage ne öküzmüş yahu 3 tane çocuğu oluyor hepsi 1 yaşına gelmeden fireball öğreniyor bizimkinde tık yok fgkjhd oyunun sonuna kadar sabrettim fireball gelcek diyede olmadı euhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ben daha o kadar ilerlemedim ama hep thief le oynuyorum zira en zevkli karakter o =P Mage ise sırf eşantiyon gibi, lazım olduğunda kutu,tahta summonla, al o kadar işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Meycin AoE'si var ama! 5 tane iskeleti bi plank ile öldürüyorsun, fireballdan daha fazla haz alıyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Şu fireball atan zımbırtıların yanında genelde dikenler oluyor. O dikenlere plank sokuşturarak fireball'ların önüne kapatmak zevkli oluyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 zaten mage+thief varken o kadar puzzle tarzı şey koymalari saçma olmuş. bildigin haritadan bagımsız olarak ilerleyebiliyorsun bu ikisi ile. bu arada yarasalarda gördüğüm en pis düşmandı. hard da oynadım evet. bu arada oyunda günün doğdugu bir yer var. yok böyle işiklandirma ya helal olsun. ama bence mükemmel bir oyun değil ya bir çok kez hmm kendini tekrar ediyor. umarım ek paket şu bu olur hem oyun uzar hem daha farkli mekanlar ve sorunlar olur. çünkü gerçekten güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 hele oyunun sonlarına doğru üçgen büyüsünü alıyoruz ya, onu level 2 yapınca direk heryere ulaşım imkanı doğuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Steam'de %25 indirim var duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ne güzel oyunmuş , yeni oynayabildim anca.. mis mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 zevkli oyun. zaman geçirmek için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 us psn'e de geldi sonunda bu hafta, 20$ deger mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 temmuzda çıkmış nası gözümden kaçmış bu topaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 oyun çok güzel yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Gangren said: Meycin AoE'si var ama! 5 tane iskeleti bi plank ile öldürüyorsun, fireballdan daha fazla haz alıyorsun :p mage is fine buff knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bi normal bi hard ardarda bitirdim imba oyun hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 3 kişi ilerlemek çok zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Harika oyunmuş bu. Gerçi kolay bi oyunmuş çabuk bitti, son bölüm biraz zorladı o kadar. Ama böyle ufak gruplarca yapılan oyunla hoşuma gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 "indie games" deniyor kısaca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 son bölüm easyde biteremiom epic fail çok zor geldi valla zıpla zıpla nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 son bölüm (bitirmeden bakmak sakıncalı olabilir) Evet aslında alışana kadar o bölüm oyunun geri kalanından bi 5-10 kat zor. Durmadan zıplıyosun falan ama, sadece zıplıyosun yani. Bölüm sonu bossu falan yok. Görevi en sinir bozucu yapan detay da şu en baştan başlatmasıdır heralde. Ekranın solundan gitmekte fayda var. Rogue'u kullanarak köprüleri falan kırarak gidiyosun. Ben mage ve knight'ı rogue için kurban ede ede bitirdim o görevi. Bi de rogue'a ankh verdim reslensin diye, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 steamden almistim gecen hafta 4$'a mukemmelmis oyun. Muzikler de ayri epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 windows 7 de çalışmıyodu en son ya da ben çalıştıramadım. çalışıyor mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar