NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Erkek adamin erkek sevgilisi olur!
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 nausdhau yeni gordum bunu OrCun k3nk.
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 benim dedem maymunken ruslara tecavüz ediyormuş
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 o zaman ruslar da maymundu, farketmez.
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 superwiz said: osmanlı tarihçesini,saptırarak yazmış oğlancı 2 tane tarihçi avrupalı totoş ağzıyla konuşmayın,osmanlıda oğlancılık yoktu ,sallamayın bi tarafınızdan bok atmak için,istisnalar kaideyi bozmaz,öyle bi anlatıonuzki bütün padişahlar,oğlancıymış gibi,ne kadar meraklısınız böyle sapkın ilişkiler yumağına arkadaş ya meueheuheOHA Osmanli'da oglancilik yoktu dedi adam. PEKI ABI.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Kim bu oğlancı padişahlar valla merak ediyorum. Osman Gazi fln değildir heralde o zaman baştan sıçmışız. :D Aklıma yavuz geliyo başkada gelmiyo
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Masticore said: Kim bu oğlancı padişahlar valla merak ediyorum. Osman Gazi fln değildir heralde o zaman baştan sıçmışız. :D Aklıma yavuz geliyo başkada gelmiyo yok yok osman gazi orhan gazi bu adamların zamanında eski türk kültürü baskım ööle ibnelik olmaz.Ne zamanki arap kültürü girmeye başlıyor, kadınlar hareme kapatılıyor, o zaman oğlancılık alıp yürüyor.Fatih sultan mehmet zamanı gibi
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 fsm zamanı arap kültürü? ok koç aricam seni sonra
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 e istanbulu araplardan alinca, onlarin etkisi gorulmus olmasi muhtemel.
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 genel olrak islamın sünni yorumunun yaygınlaşması,kadınların hareme kapatılması ve Türk diline arapça kelimelerin yoğun olrak girmeye başlaması 1400 lü yılların ikinci yarısından sonra başlar.Arapkültürünün 1450 yılında 1300 yılına göre çok daha baskın olduğu söylenebilir. Not:mesaj atarken de söylemek istediğiniz bişey varsa apaçi gibi yazmazsanız daha güzel bir diyalog olur.Aramana gerek yok burdayız
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bu proje ne zaman hayata geçirilecek orçun bey? ortaya attın kaldı öyle, eylem bekliyoruz. az laf çok iş orçun pls.
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Cons uydu oldu sanırım :D Ayrıca hepimiz maymunuz !
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 orcun mekkeye gitti yerinde arastirmak icin.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 agalar. hacı olmanın bir parçasıdır tavaf etmek ama başka şeyler de varmış. patlamış bu proje. cons un yatırdığı milyon avrolar buhar olmuş, intihar etmiş.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 orda kabenin etrafinda donen otel projesine girdi cons, daha dusuk butceli ufak bi proje.
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ARKADAŞLAR BAŞLADI KABENİN DÖNDÜĞÜNÜ HİSSEDEBİLİYORUM
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 aquila said: orda kabenin etrafinda donen otel projesine girdi cons, daha dusuk butceli ufak bi proje. zekice.
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Phyxantar said: ARKADAŞLAR BAŞLADI KABENİN DÖNDÜĞÜNÜ HİSSEDEBİLİYORUM AAHAHHAHAAHAHAH
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Phyxantar said: ARKADAŞLAR BAŞLADI KABENİN DÖNDÜĞÜNÜ HİSSEDEBİLİYORUM kuşlar mı söyledi ?
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Efsane topikmiş. Harbiden pek eğlendim. ''İnanmıyorsanız saygı duyun'' cular çıkana kadar, gerçekten kaliteli espriler dönmüş, hatta dediğimciler çıktıktan, iş ''inanmayanların dinle dalga geçtiği'' tartışmasına döndükten sonra bile, insanların keyfi hafif kaçsa da konunun ve esprilerin sevimliliği, keyif vermeye devam etmiş. Konuyu yaratan ve proceye katkı konusunda emeği geçenlere, 10 üzerinden 10 veriyor, tekrar stüdyolarımıza dönüyoruz. He bir de Kabe'ye gitmeyeceksek, o hacı kolonyası mıdır nedir bir şey var, onu nasıl edineceğiz? Proce sahibinin yörüngede oluşu nedeniyle, diğer katılımcılardan bu soruna çözüm önerileri getirmelerini niyaz ediyorum.
Öne çıkan mesajlar