Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 superwiz said: istanbuluda bunlar fethetti,hahaha vay halimize harbiden... fetihle olsa bu isler, bak buyuk iskendere. oglancinin onde gideni sozluk manasiyla. osmanlida oglancilik da cok cok fena bir boyutta mesela. bu resimdeki yazi osmanli sarayi icin yazilmis bir eserin bir parcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 eh osmanlı tarihçileri de avrupadaki saraylar hakkında neler yazıyordu. düşmanının yazdığı tarihe bu kadar kolay körü körüne inanmak pek iyi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Buyse said: eh osmanlı tarihçileri de avrupadaki saraylar hakkında neler yazıyordu. düşmanının yazdığı tarihe bu kadar kolay körü körüne inanmak pek iyi değildir. gavurlar yazmamis bunu, osmanli sarayi tarafindan patronaj iliskisiyle osmanli sanatcilari yazmis. dafı ül gumum ve rafı ül humum diye bir eser. Selim Kuru'nun bu konudaki makalelerini okuyun bizim anamiz bacimiz beyaz pantalon giymez, koskoca padisahimiz oglancilik yapmaz derken. ps: ustteki mesaji quoteladim ki dansozluk olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Otedengelen said: superwiz said: istanbuluda bunlar fethetti,hahaha vay halimize harbiden... bu resimdeki yazi osmanli sarayi icin yazilmis bir eserin bir parcasi. O kadar ibnelik her yerde var abartmayın nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 tum dunyayi haci yapma projesine muslumanlar karsi geliyor, nasil is anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 dunya degisti hacim, muslumanlar da degisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 peki celik de degistimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Otedengelen said: Buyse said: eh osmanlı tarihçileri de avrupadaki saraylar hakkında neler yazıyordu. düşmanının yazdığı tarihe bu kadar kolay körü körüne inanmak pek iyi değildir. gavurlar yazmamis bunu, osmanli sarayi tarafindan patronaj iliskisiyle osmanli sanatcilari yazmis. dafı ül gumum ve rafı ül humum diye bir eser. Selim Kuru'nun bu konudaki makalelerini okuyun bizim anamiz bacimiz beyaz pantalon giymez, koskoca padisahimiz oglancilik yapmaz derken. ps: ustteki mesaji quoteladim ki dansozluk olmasin. dansözlük? hayırdır kendin çok yaptın herhalde önce bişeyler deyip sonra editleip kıvırma işini. ne demişim ki kıvıracak dansözlük olacak. bir şey tartışacaksanız adam gibi tartışın. kaynak diye gösterdiğin kitap da "deli birader" denen adı sanı duyulmamış bir adamın yazdığı HİKAYE kitabı. gören de tarih kitabı sanır. insanları araştırmayacak kadar falan mal sanıyorsunuz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ha şimdi burdan da osmanlı da sapkınlık yoktu dediğimi çıkartırlar. elbette vardı her zaman vardı. ama bari kaynak gösterirken millet eğlensin diye yazılmış hikaye kitaplarını getirmeyin. sultanlara bok atmak için daha düzgün tarihçilerin yazdığı birşeyler getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 peygamber zamani gelseydi akillara bu proje muhammed kesin desteklerdi bu fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 osmanlı sultanı dediğiniz,ecdadınız olm,dedeninizin dedesinin dedesi,sizin torununuz,size ibne deseydi,ne düşünürdünüz,:Dneyse bu konuda da kafanıza göre takılın,nasıl olsa,eğer öbür dünya varsaki,ben inanıyorum,o zaman orda görüşürüz,(ya hacı güneş yağın varmı,burası çok sıcakta meueheuehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 osmanlı sultanı benim dedem? olmaz öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 nie fransa kralı 14.muzafferin soyundanmı gelion,bu imadır yani,herkes tek insandan gelme ona bakarsanda bunuda saptıracaksınız şimdi,benim dedem maymunduya getireceksiniz nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ne alakası var. herkes tek bi atadan geliyor demekle, sen osmanlı padişahının soyundan geliyosun demek çok farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 herşeyi saptırıyosun işte,pardon deden osmanlı padişahı değilde,istanbulun fethinde,lağımcı başı kazım efendinin torunu o zaman oldumu şimdi ahahahaha hayretsin yani, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hayret, hayret, hayret bir şeysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 arkadaşın babası herşeye hayret edilecek bişey diyodu ama tonlaması filan yavşak böyle nefret etmiştim adamdan sfsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Benim dedem maymundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 benım dedem darwin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hangi hayvanat bahçesinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Fıstık atıyorum ben gidip, darıcada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ayrıca ben homoseksule olsam, torunumun "DEDEM HETEROYDU HETEROYDU BAĞANA BAĞane!!!" diye tturmasından hoşnut olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 superwiz said: osmanlı sultanı dediğiniz,ecdadınız olm,dedeninizin dedesinin dedesi,sizin torununuz,size ibne deseydi,ne düşünürdünüz,:Dneyse bu konuda da kafanıza göre takılın,nasıl olsa,eğer öbür dünya varsaki,ben inanıyorum,o zaman orda görüşürüz,(ya hacı güneş yağın varmı,burası çok sıcakta meueheuehe) yok abi osmanlı saray ve çevresinde yaşanan bizim bugün sapıklık olarak nitelediğimiz oğlancılık(bknz eşcinsellik değil: 20 küsur yaşında sevgilisi olsa birşey demem ama 15 yaşındaki erkek çocuk olunca olay değişir)halk tabakasında yaygınlaşmış bir uygulama değil yani dedelerimizden gururla sözedebiliririz(hanedanla direk bağlantınız varsa bilemem tabi).Artı torunlarımın her koşulda doğruyu söylemelerini isterim ne kadar acı verici olsa da. Bir de hayatımda yalan söylemedim , insanların iyiliğini düşündüm öteki dünyadan şüpheliyim ama var ise de beni yakmayacakları inancındayım(yada hafiften kızartıp alırlar ateşten bilemiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 osmanlı tarihçesini,saptırarak yazmış oğlancı 2 tane tarihçi avrupalı totoş ağzıyla konuşmayın,osmanlıda oğlancılık yoktu ,sallamayın bi tarafınızdan bok atmak için,istisnalar kaideyi bozmaz,öyle bi anlatıonuzki bütün padişahlar,oğlancıymış gibi,ne kadar meraklısınız böyle sapkın ilişkiler yumağına arkadaş ya meueheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar