Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tüm dünyayı hacı yapma projesi.


Cons

Öne çıkan mesajlar

Efsane topikmiş.

Harbiden pek eğlendim. ''İnanmıyorsanız saygı duyun'' cular çıkana kadar, gerçekten kaliteli espriler dönmüş, hatta dediğimciler çıktıktan, iş ''inanmayanların dinle dalga geçtiği'' tartışmasına döndükten sonra bile, insanların keyfi hafif kaçsa da konunun ve esprilerin sevimliliği, keyif vermeye devam etmiş. Konuyu yaratan ve proceye katkı konusunda emeği geçenlere, 10 üzerinden 10 veriyor, tekrar stüdyolarımıza dönüyoruz.

He bir de Kabe'ye gitmeyeceksek, o hacı kolonyası mıdır nedir bir şey var, onu nasıl edineceğiz? Proce sahibinin yörüngede oluşu nedeniyle, diğer katılımcılardan bu soruna çözüm önerileri getirmelerini niyaz ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uzun zamandır okuduğum en komik topic oldu katkısı olan herkeze teşekkürler..

Efrasiyab said:

Türk insanının kendini aydınlanmış olarak gören bir bölümünde olan bu tarihini ve dinini aşağılayarak kendini bir ... zannetme havasını anlayamıyorum. En son JönTürklerde olan bir tavırdı, hatta Abdullah Cevdet gibilerinde Avrupadan damızlık sarı saçlı mavi gözlü erkek getirerek Türk halkını geliştirmeye çalışmak gibi fikirlerde ortaya çıkmıştı. İfade özgürlüğü insanların dini inanç ve ibadetleriyle dalga geçmek olarak algılanıyor galiba forumda.


O proje ters tepti sonra biz damızlık kara kaşlı kara gözlü elemanlar ihraç ettik avrupaya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
superwiz said:
dine hakaret edemezsin,din savaşları yüzünden kaç milyon kişi öldü,niçin,bu gibi sebepler yüzünden işte,biraz aklınızı başınıza alın yav,yunan forumu olsa bakıp geçecemde,türk forumu arkadaş burası,nazi propagandası yapılan,yada misyoner forumu değil,ha aranızda varsa açıklayında bizde bilelim ona göre hareket edelim,


oha aydınlandım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Urgunta Wolfer" said:

Pardon?Bu millet dini ile mi var oldu? Eskiden köktengri'ye inanırdık evet. Hristiyanlık yaramamış doğru. Bir de hazar türkleri vardı bilirmisin? Hani yahudiliği seçen!!! Onlara ne oldu biliyormusun. Müsliman Emeviler savaş sonrası diz kapaklarına kadar Hazar türklerinin kanının içinde yürüdüler!!! Neyse bu başka bir konu. O olsa ne olur olmasa ne olur lafına ben değilde zamanında Cengiz han diye biri cevap vermiş;
-Nedir bu büyük yapı
-Camidir,Müslimanlar Taptıkları için yapmışlardır!
-Anlamıyorum,Bu müslimanlar kalplerini kötülükle doldurup yaratıcıları için böle büyük büyük taştan duvarlar mı yapıyorlar,ve bu duvarlara saygı gösterip ona saygı gösterdiklerini mi sanıyorlar.Salak mı bunlar bilmiyorlar mı Tanrı'nın eve ihtiyacı yoktur zira o heryerdedir!!!
Son olarak ta bozulmadan geldi demişsin.
Tek kitap var demi islamiyette!Evet benimde şüphem yok tek kitap var!
O zaman şunu sormama izin ver ya o tek ve kesin ve net kitabın içinden bir ton mesebi, o her mesebin içinden bir ton tarikatı nasıl çıkardınız.Bir de yetmedi tarihde bunlar birbirlerini düşman ilan edip savaşıp birbirlerini aşağıladır.Tek kitap evet yazı değişmedi belki ama. Emin ol kafalarda o kadar çok kitap oldu ki diğer dinlerinkinden fazla oldu beh!!!



aaaaaaaaaaaahahahaha

konu dışında siyaset din bıdıbıdı tartışma yasağı kalksın lütfen, sayfalar dolusu saçmalıkları okuyup eğlenemiyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Fly said:

ADAMIN BIRI HER ZAMAN YAPTIĞI GIBI SAÇ VE SAKAL TRAŞI OLMAK IÇIN BERBERE GITTI ONUNLA ILGILENEN BERBERLE GÜZEL BIR SOHBETE BAŞLADILAR, DEĞIŞIK KONULAR ÜZERINDE KONUŞTULAR BIRDEN ALLAH ILE ILGILI KONU AÇILDI
BERBER: ” BAK ADAMIM BEN SENIN SÖYLEDIĞIN GIBI ALLAH’IN VARLIĞINA INANMIYORUM”
ADAM: ” PEKI NEDEN BÖYLE DIYORSUN?”
BERBER: ” BUNU AÇIKLAMAK ÇOK KOLAY BUNU GÖRMEK IÇIN DIŞARIYA ÇIKMALISIN
LÜTFEN BANA SÖYLER MISIN EĞER ALLAH VAR OLSAYDI BU KADAR ÇOK SORUNLU SIKINTILI HASTA INSAN OLUR MUYDU TERKEDILMIŞ ÇOCUKLAR OLUR MUYDU? ALLAH OLSAYDI KIMSEYE ACI ÇEKTIRMEZ BIRBIRINI ÜZMEZDI, ALLAH OLSAYDI BUNLARIN OLMASINA IZIN VERECEĞINI SANMIYORUM…”
ADAM BIR AN DURDU VE DÜŞÜNDÜ AMA GEREKSIZ BIR TARTIŞMAYA GIRMEK ISTEMEDIĞI IÇIN CEVAP VERMEDI BERBER IŞINI BITIRDIKTEN SONRA ADAM DIŞARIYA ÇIKTI TAM O ANDA CADDEDE UZUN SAÇLI VE SAKALLI BIR ADAM GÖRDÜ, ADAM BU KADAR DAĞINIK GÖRÜNDÜĞÜNE GÖRE BELLI KI TRAŞ OLMAYALI UZUN SÜRE GEÇMIŞTI ADAM BERBERIN DÜKKANINA GERI DÖNDÜ
ADAM: ” BILIYOR MUSUN NE VAR BENCE BERBER DIYE BIRŞEY YOK”
BERBER: ” BU NASIL OLABILIR KI? BEN BURADAYIM VE BIR BERBERIM”
ADAM: ” HAYIR YOK ÇÜNKÜ OLSAYDI CADDEDE YÜRÜYEN UZUN SAÇLI VE SAKALLI ADAMLAR OLMAZDI”
BERBER: ” HIMMM BERBER DIYE BIRŞEY VAR AMA O INSANLAR BANA GELMIYORSA BEN NE YAPABILIRIM KI?”
ADAM: ” KESINLIKLE DOĞRU! PÜF NOKTASI DA BU! ALLAH VAR VE INSANLAR ONA GITMIYORSA O NE YAPABILIR

ÖRNEK ALIN KAFİRLER

abicim sokaktaki adamın saçını berber mi uzatıyo delirtmeyin gece gece:X
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...