sesu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Buradan Mortis olacak insana sesleniyorum. Yarın akşam sevgilini alıp bizimle buluşmazsan seni Mononoke style doğrarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 iyi yaparsın bencem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 O zaman sen de katıl Claymore olalım pogodim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mortis'in sekonder sevgilisi varmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ekspoze etme beni ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ay bana bişeyler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 evilmaddox said: vaniLLe said: me dedim de KUZU PIRZOLA OHS KOKOREÇ! ABAV! oh bozdum diyetimi. diyet neyime benim bana ne ya. aaa. acelesi yok. nabiyim yani ailenin tüm bozuk götos fil genleri bana gecmis. ko götüne ko. tortellini yicem mesela birazdan. simdi hamur acip pizza yapmaynan ugrasamam. cocuklari doktora götürdük. doktor bana cok pis bakti lan, etkilendim bildigin. HEMSIRE MI OLSAM DEDIM ISTE O AN aah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 $atzi bırak ne diyeti gözünü seveyim. Yürü Antebe gidelim 3er porsiyon Halep işi kebap ve sayısız lahmacunun üzerine birer tane de katmer çekelim misler gibi. Peşinden demli bi de çay. Ahow yes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ahaha valla olmadi ben de bugun pideli kofte yedim. bugunluk diyet gg ama 15 gundur gg diildi, hak etmistim odulu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Günlük, dory kendini kandırıyor bence 15 günlük diet bi günde pideli köfte ile çok güzel telafi edilir. Günlük yazık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 iste patiyi bu yüzden sevmiyorum =P televizyonda mc domalts reklami gördügümde bile bu kadar etkilenmiyorum, patideki hominigirtlak mesajlardan etkilendigim kadar. askus diyetimizi bile ayni anda bozuyoruz, yirim <333 vazgectim tortellini de yemicem pizza yicem. daha yimedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 vicdanimin sesi biraz önce ''bok ye'' dedi, onu da aktariyim de ayib olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 hahaha askus bozmus sayilmam verdim ben hepsini lan 1 pideli kofteyi de 13 gunde 40 defa eritirim ^^ bikinili fotolarimi yollarim sana akcaydan sevgilerle diye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 günlük çok deli almanca öğreniom lan,verebilcem böyle gidersem arkamdaki biton almanca dersini Ich heiße Senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 günlük bugün harry potter ın yeni filmine gittim, gitmez olaydım. paramı geri istiyorum günlük. harry potter ve ergenlik krizleri olmuş film resmen. olan var olmayan var niye sevişiyonuz lan sürekli!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Günlük bu insanlardaki Hayri Pıtır hayranlığının nedenini anlamıyorum. Sen anlıyo musun? Hayri Pıtır yahu bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 günlük bugun paticike 100. mesajımı attım bende pati olcam bende evrim gecircem tasolarda yerimi alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 günlük, across the universe izledim, güzeldi. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 böle fort knox'un veya fed'in kasasının kapısındayım ama içerideki altınları alamıyorum gibi bi durumdayım. yok nası alınacağını da kestirebiliyorum hem çat pat ama ı-ıh bi türlü olmuyor. hocam bu da gol değil hatta bak ofsayt bile değil valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 |Joker| said: Günlük bu insanlardaki Hayri Pıtır hayranlığının nedenini anlamıyorum. Sen anlıyo musun? Hayri Pıtır yahu bildiğin. Hayranlıktan değil be abi geyik olsun diye gittik öyle, özel efektler güzeldi de hikaye ı ıh. Paramı geri istiyorum çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ben harry pottera hayranım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 evilmaddox said: |Joker| said: Günlük bu insanlardaki Hayri Pıtır hayranlığının nedenini anlamıyorum. Sen anlıyo musun? Hayri Pıtır yahu bildiğin. Hayranlıktan değil be abi geyik olsun diye gittik öyle, özel efektler güzeldi de hikaye ı ıh. Paramı geri istiyorum çok net. Bende bir öncekine gitmiştim kız arkadaş gazıyla. Bildiğin fail. Her bölüm ayrı fail. 3D ile de kotaramıyorlar. 300 Spartalı olur, full 3D olur, yeşil ekran olur anlarım hadi yeni bir deneme vardır falan. Bu Peter Pan hikayesinden bile kötü. Tinkerbell >>> Hayri :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Harry Potter'ın kitaplarını ezberleyecek kadar okudum nerdeyse. Ben de Harry Potter sevmeyenleri uzaylı olarak görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 heripotırrulz, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ben azkaban tutsağını 8 kere okudum ciddiyim günlüğe yazıyım hatta sevgili günlük ben felsefe taşını 3 sırlar odasını 2 azkaban tutsağını 8 ateş kadehini 4 zümrüdüanka yoldaşlığını 2 melez prensi 1 ölüm yadigarlarını 1 kere okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar