Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Yarın zabıtalar vs basın yayın maçı var tek pota adamlar stajer mıtajer dinlemedi beni de aldı bu yorgunlukla nasıl yalan olucam belli değil umarım ödül verirler çekma madalya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 günlük acil para lazım 150 200 lira felan hani burdan duyupta bende para var borç olarak verebilirim sana diyen çıkarsa çok memnun olurum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 catlayana kadar yeim, oh kokorec, icli kofte, adana ne guzel seylersiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 günaydın gümmük, perişan vaziyetteyim. sabah 3te falan yattım. geldim şimdi işe. bugün eğer boş vaktim olursa habire topiklere yazcam. dün baya bi yoğundum sdfs. iş çıkışı da direk taksim. şimdilik bu kadar bi kaç saat sonra isyan etmek üzere tekrar yazabilirim buraya öptüms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bi de bu klima yüzünden hasta olcam ya aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Günlük ''Feridun Düzağaç - Deli'' dinliyorum sabahtan beri. Telefona'da atmıştım yolda dinledim. işe geldim hemen açtım dinliyorum. taktımmı takıyorum kafayı Bana kötü davranıp durma Zaten iyi değilim Beni anladığını da hiç sanmam Kimbilir kaç taneyim Ne seninle oluyor ne bensiz Ne kendimle mutluyum ne de sensiz Aklımla çözemedim bu işi Deliye vurdum deliliğe vurdum kendimi Deliliğe vurdum deliye vurdum kendimi Anladım karasızım yaralarıma yarasız Islığımı fısıldamıştım şişeye Kıyıya çığlığım vurmuş Dokunulmayalı çok olmuş ki Kalbim kuş yuvası olmuş Doluya koysam almıyor Bu bardak hep yarım dolmuyor Aklımla çözemedim bu işi Deliye vurdum deliliğe vurdum kendimi Deliliğe vurdum deliye vurdum kendimi Anlayan el sallasın bana merhaba der gibi Beden gitmeye teşne hayat kal der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 15.30da sınavm var. lorenz eğrisi yea. mutsuzluuaak.mutsuzluaaak.mutsuzluaaak. ayrıca hala bozmadım diyeti.baya başarılıyım. güzelliğimi kararlılığımdan alıcak olmam şahane sdfs ayrıca biri benle ice age'e gelsin. o da sensin 555.ha bir de çıkışta belki akşam buluşuruz cevabını telefonuma mesaj olarak bekliyorum sdfs hadi bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 HOP! ÇOK SICAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 gunluk, dayanamayip cocuk gibi azarladim, haketti ama sapsal. dun geceden beri cit yok. hiiic farketmez bana. mutluyum burda arkadaslarimla. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ne zaman yattım da ne zaman kalktım ben ya ? Neler oluyor lan !? Neyse buda iyi. sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bir kase cocopops isteriz olayını abartıp salata kasesine doldurdum günlük ^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Sabah yaptığım bol proteinli kahvaltıdan sonra sporumu yapıp duşumu aldım ve kendimi çok seksi hissediyorum günlük öyle böyle değil. Bi de conconluğum tuttu niyeyse, bütün metalci aksesuarlarımı çıkarıp öyle dışarı çıkıcam bugün, beyaz gömlek vesaire. Bi çift te şu Tiger ayakkabılardan olsaydı keşke de giyseydim diye iç geçiriyorum hatta şuan, içimi bir korku kapladı günlük. Acaba ortamcı gençliğe doğru ilerliyor muyum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 uzerimden tir gibi bi donem gecti gunluk. bu gece bursaya donuyorum guzel bi tatil yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 deliriyorum sandım.nöroloji kliniği ve hastalık hastası bi kadın.inleyen hastalarla dolu yoğun bakım.ya ben akıl saglıgımı kesin kaybediyorum.raporu da alamadım anneme aldım dedim.napiim lan napiiim daha napiiim.keşke demeyi bırakmıcaktım ben al boyle olur. olm cok kotuyum sıgamıyorum evlere,basıyor heryer,cok darlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bodruma gidiyorum günlük. bir haftalık van macerası, ardından 1 hafta istanbulda evde oturmaca ve ardından bodrum. nasıl bir kültür şoku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 of staja gitmek istemiyom su tatsiz olaylar oldugundan beri. neyse söylicem baska yerden teklif aldigimi, ona da bakmak istedigimi. 1 hafta münihte tatil yaparim, yavrucuklarimi da minciririm. mutlu olurum. 5-6 saate gelirim heralde mmmh. of aslinda gitmicektim de, 5-6 saat icin riske girmeye gerek yok. adam ol vanil adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 saat 8 9 falan olsun kalamar bira beni bekler günlükçüm. mehehe kıskandın mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 kardeşim anlamsızca ağlayıp çığlık atıyor günlük, her istediğini yapıyoruz hala ağlayıp zırlıyor, nolur gideyim artık bu evden kırıcam indiricem yoksa kapıyı pencereyi. resmen ayak kadar velet yüzünden ergen rage'i yaşıyorum bu yaşımdan sonra, yeter çekemem bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Günlük şampiyon olduk bugun bi basket maçı 8-5 biter mi evet bitiyormuş ^^ elim dizim dirseğim yara oldu güya basketbolu ve ribound almayı bilen bi ayu yüzünden neyse atraksiyonlu bi gün oldu yani yarın motorsiklet sınavı ve sonrasında da saros var nası şenim çocuklar gibi belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 günlük pati dışında hiçbi siteye giremiyorum. mahsur kaldım burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 LAY LAY LOM günlük. LAY LAY LOM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Günlük nagber. 6. gündü bugün ehliyet kursunda, iyiydi yine. 5 sınavdan da 100 çektim günlük, alıcam o parayı geri kararlıyım ahahah Komşumuzun kardeşi ölmüş günlük, kanserdi, çok genç biri, yendi bi kere, sonra dikkat etmemiş kendine, yine tekrarladı. Ölmüş bu akşam =/ Hayat çok ani son buluyor galiba be günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 günlük bugun bir hesap yaptım. yaz okulu sonrasında da staj yaparsam ki öle gözüküyo, bana tatil hiç kalmıyor ühü ühü. hatta yaz okulu bitmeden 1 gün stajla çakıştırıcam. yetmiyor yoksa. boku yedim günlük. tatilsiz 2 sene of..umarım bi yolunu bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 amelie izlemek iyi geliyor bünyeye. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 günlük . dikkat et kendine . iyilik meleğiyim bu aralar .sayfandan öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar