irin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 pogodi said: EHEHEHEHEUH YİRİM gülme gülme,senle sevgili abinin de parmağı var bu işte sdfgh ustteki vatandaş antalyaya laf ettirmem çiğnerim,24 de otobusum var istanbula.doyamadan gidiyorum,begenmeyen gelmesin lan antalyaya,yaleepppim yaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ahahah çok tatlıyız bencem dördümüz de =P bakın bana ben gitmiyorum antalyaya asd günlük, gitmiyorum antalyaya evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 VAAAY. uaehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Wow başından kalkamamam yarimin agroyu üzerimde topladı. Bi süre tankladım heal gelmeyince öldüm. Corpse run sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 dayanamadım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 gunlukçum yahu ne guzel yapmısımda wow u bırakmısım. oh lan iyi olmus. notlarım yukseldi falan. ders bırakmadım hiç. bole aksamları dizi falan izleyebiliorm. ne bilim gece cıkıorm arkadaslarla falan. gecen yazki halimi hatırlıormda haftanın 6 gunu 5 saat raid vardı. gunun rahat bi 10 saatini wowda harcıodum. ne salakmısım len. oh super. o değilde ehliyeti aldım 5 ay oldu daha hiç araba kullanmadım. unuttum herşeyi gunluk. bi ara çıkıp kullanmam lazım pratik yapmam lazım. bide şimdi taşınma işi çıktı başıma. butun hayatımı geçirdiğim evimden ayrılıorm annem ben ve kardeşim olmak uzere. kıta deiştiriorm. asya nası biyerdir acaba? medeniyet var mı ki orda? bide sole bişi varki ilk kez taşınıorm cok zor be gunluk. zilyon tane eşya var. bide annem falan bayıcak taşınırken. ağlicak edicek falan ohooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Pyro said: Selam kızlar. selam mars oğuz ahauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 selam günlük. anan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Bella said: "bir" tuşa basmaya üşenen bir arkadaşım var günlük. ayrıca su almaya da üşeniyor. sabah rejime girdiğim halde yapmadığı yemek muhabbeti kalmadı. ama seviyorum işte sevgi girince işin içine farklı oluyo :) oha duygulandım hem stajdayım hem duygulandım daha kötü ne olabilir biraz da utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 olm ne berbat bişeymiş öğlen uyanması lan =/ sanki ağzım gözüm yamuldu of erken kalkmak güzel bok var ne sabahlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Günlük, Harbiden efsane bigün, umarım hiçbişi bozmaz bugünü. "dımdım" =) Mucx. XoXo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bugun yeni bir cag baslıyor benim icin.. ttnet ten kurtulcam en sonunda nıhahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 son sınav yarın! mezun olcam len günlük bundan sonra sana yazmak için nedenim olmayacak. mütlüyüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ehliyet kursuna gidesim yok, cok les bi ortam 17 yasinda veledler bele durmadan konusuyolar derste. cakicam agizlarinin üstüne bi tane. bi de acelesi yok die erteliyorum zaten. stajdakielri de aramam lazim zaten simdi, yeni kalktim. yarin da gitmiyim nütfeen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 sonunda iş bulabildim yaz dönemi için. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bugün yiğit'le nişantaşına gittim günlük. aynı yerleri dolaşıp durduk ama hiç sıkılmadım. sonra teşvikiye cafe'de oturduk. sonra çayır çimenlere uzandık. çok güzel bi gün geçirdim. taa ki eve gelene kadar. yarın sabah 8de tekfen'de olmam gerektiğini öğrendim sdsf. 5 buçukta bitiyo bi de. iş kadını olmak zor ya sdsdf. 12 oldu mu uyucam artık. 1 buçuk ay böyle. neyse uzancam biraz. çimenlerde bağdaş kurmaktan dizlerim ağrıdı, yaşlandım ya. öptüm gıdıdan ooh. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 gunluk dün ve bugunü hayatımın zor günlerinden adledebilirim.Allah daha zorunu göstermesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 merhaba günlük uzun zamandır seninle paslaşamıyoduk.olm bugün 10 ay sonra futbol oynadım halı sahada.günlük tam anlamıyla bitmişim,sigara,alkol ne kondisyon bırakmıs ne de güc macın ilk 15 dakikasında harika oynadım ve 4-0 öndeydik,ben nefes alamaz duruma geldim ve kaleye gectim sonrası zaten berbattı hiç oynayamadım utandım kendimden :( ama yine de uzaktan sutlarla gol attım ama yeterli olmadı yenildik :( evt günlük uzun zaman oldu.usa işi de yattı lan.maddi kaynak yetersizliğinden gidemedim :( pederden de isteyemedim.olm günlük yas ilerledikce para isteyemez duruma geliyosun lan,istesem mutlaka destek cıkardı ama peder istemedm,blmyrm artık seneye gidermym,bi de canım sıkkın lan günlük bi bıkkınlık var üzerimde sanırım annemin yaptığı poaçalardan cok yedm 8-) bi de hatun cok naz yapıyo ya kafa beyn bırakmıo insanda bu kız milleti ne kadar cok konusuo lan nedense :D iste böyle günlük yazıcak cok sey var ama bosver sonraya kalsın öpüyorum seni bebbym,yine paslasırız hoscakal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 günlük bugün anne gibiydim temizlik yaptım, alşveriş yaptım, yemek yaptım film izledik abimle the wrestler üzdü beni püsü yanımda olsaydı yediğim meyveli yoğurttan gözünü ayırmazdı özledim çirkini az önce birini üzmüşüm üzüldüyse üzüldü banane kendisi hazırladı üzme-üzülme ortamını o kadar boşum ki, boş olmaktan sıkıldım bi de bengisu laf dinlemio ne kadar çok üzmekten bahsettim "ne kadar" yerine "neden" yazdım yanlışlıkla bu bi işaret mi acaba? neyin işareti? kimden geliyo? ben 1 ay sonra bugün napıcam? 1 ay sonra 6 hafta nasıl geçicek? hemen geçer mi? ne yapsam da oyalasam kendimi? üzülüyorum lan, kalbim fena aldığım nefes yetmiyomuş gibi çekiyorum burnumdan havayı ııh şişmiyo ciğerlerim sanki bi mesajla döndüm hayata evet meheheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ne ? teşekkürler günlüque. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Yarin sabah 9 aksam 5 cizimim var. Hala yatmadim, at gibi bira iciyorum kacinci bilmiyorum. Yatmaktan korkuyorum cunku bi anda alarm sesiyle uyandigim an gelicek. Eh iste:> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bok var bok,off ilk kez bu kadarr heycansızım yolculuk öncesi,resmen 0 heycan. sanki dövecekler orda.2 gun len 2 gun sonra geri geliyorsun.göz aç kapa meeh pis kaka bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 9.30da sınavım var.takriben 6.30da uyanmam gerek. uykum yok. uyanamazsam yandım. sabahlasam mı nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 günlük faik hıdır ilk defa yolda bıraktı. gecenin bi yarısı trafiğin ortasında ite kaka çektik kenara. sonrası heyecan ehua. akşam akşam kızdım insanlara, çok ayıp ama ya. neyse, yatsam iyi olucak. ha bu arada 2 haftadır malak gibi yatıyorum ya afedersin, bu hafta yoğunlaştı bi anda. kuzenim geldi ve aynı gün hoca okula dön artık dedi. bi gün daha izin aldım, perşembe okul yolları taştan. lelük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 saat kaç lan günlük ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar