napae Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Gündüz iyiydim şimdi yine kötü oldum lan asdfgh. Ders çalışamam ben uykum geldi. Yarına artık. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Eyvah Bella sarhoş galiba. Ben sarhoş olduğumda patiye yazıyosam eğer tek gözümü kapatıp odaklanıyorum yazdıklarıma, teker teker düzeltiyorum yanlış yazdığım harfleri sdfgbh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 sarhoş değilim de , babaycake çok salak bi laf değil mi aslında şeker gibi de ama çok salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 İkidir typo yapıyosun ama sdfg. Çakırkeyifsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 eyvah! kızın durumu daha da kötü! bonepart'tan babacum'dan typofitis bulaşmış.. said: ZDVİYORUM SENİİİİİİİİİİ. babaycake çok salak bi laf forum 3. bir tipografik hata makinesine hazır değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yagmur dursun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bu formspring millete random soru mu dağıtıyor abi? 5hafta öncesinden itibaren birikmiş 145soru demiş, bakmıyordum hiç.. bişiler yazayım dedim.. sonra yeaa boş veeeer dedim. random soru gelmiş sanki paso. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ben de baktım 4 tane soru var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ben de baktim, ekantim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ben bakmadım. hesabım da yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 valla random ya da toplu gibi geldi bana sorular. mail'a bakarkene gördüm. kusura bakmasın sildim abi/abla. sorri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 günlük. gerginim. çözmem gereken sorunlar var. kendimi motive etmek için yarın sabah sporda biraz zorlayacam kendimi. bu arada disk de öldü galiba =( neyse işte aklıma bi sürü şey geldi de şimdi daha salakça bişey yazmak istemiyorum. yattım ben. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 En iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Sarımsız yeşilimsi bişi oldu günlük böğrüm, ölür müyüm ki O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 canım çok sıkkın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 simdi yatsam, yarin sabah rocky gibi uyansam, omnipotent olsam... cok mu sey istiyorum ya! mmffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 herkesi ben yendim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 2gündür bi gavur profa skype vericem.. kesin bilmediğim bişiler çıkıcak diye adamı sallıyorum.. pazar zaten kimse çalışmaz ya. pazartesi yollarım. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yarın olmasın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 gerçekten hayatımın en zinde uyanışı yaptım demin. 1.5 saat uyumuşum... off çok uyudum galiba diye kalktım yataktan böyle. bir an saati akşam yedi falan sandım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Boğazım geçmek bilmiyo ya. :/ Karşı evde 4 gündür çılgın parti var. Çocukların anası babası gitmiş belli ki bi yere. Eve toplamışlar 10 kişi. Sürekli bi gürültü. 18-19 yaşındalar muhtemelen. Tiplerinden öyle anladım sdfg. Şu an 3 kişi balkonda gitar çalıp şarkı söylüyolar ya. Çıkıp bağırabilsem bağırıcam sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Git yanlarına "ben de gencim" diye katıl işte. Abla derlerse fena ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 pazartesi 4 kredilik dersten ölüm kalım finalim var, çalışmadım,,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 konuları günü gününe tekrar etseydin, böyle sıkıntılara düşmezdin. dersten çıkınca yarım saat okusan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar