ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sapphire inşaatı bitti mi ordaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hala tam olarak bitmedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bitince kiraya çıkayım oraya bari. levent lofttan sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 düşündüm de ülke içn çok önemliyiz olm! hagaten toplasan bi elin barbahlarını geçmeyecek sayıda adamız! hepimizin aynı anda uçakla uçması ve hatta karayolunda, riskli bir yerde olması falan yasak olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sevgili idiot. digerinden daha farkli gecti bu görüsme. adam biraz sessizdi. heralde sifatimi görünce, BI NE LAAAN! bu kari nasolsa stres kaldiramaz, veled la bu dedi hayal kirikligina ugradi sdfj. neyse yarin öbürgün bi gidicem, denemeye degil de bi o ortami yakindan görmeye falan. yaaanniz bi tane daha stajyer varmis, ona da bi bakmak istiyomus. eykey. illa rekabet ortamzina sokcaksiniz lan. ha illa rekabetse, ben hülya avsar o gülben ergen. ben ezerim. ezer miyim, emin degilim tab. lan digeri cok iyiyse direkt diskalifiye olurum mühühü. neyse olmasin dua edelim, bende elimden gelenin en iyisini yapiyim. zaten istedigimi belli etmek icin napcagimi sasirdim bugün o sessizlikte sdfh. ULAN SORU SOR DI MI O KADAR REPLIK HAZIRLADIK ZÜBÜK! en sonunda yabistirdim galba cevabi, yarin gel dediginde ''EHEHEH SIMDIDEN SEVINIYORUM YEAAA'' gibi bisi dedim sdfj. tabi almancasi daha az yavsak ve banel gelyodu kulaga. bunun gibi yauuuuvsheak degil. birazdan amcamla kaydolmaya gidiciz ehliyet hedösüne. öbdüm simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 napae said: 1 buçuk ay staj yapıcam günlük hem de tekfen tower'da. çok klas. gerekli belgeleri toplamaya başlicam haftaya pazartesi. korkmuyo değilim sjkd bir psikolog olarak tekfen towerda staj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Niye lan tekfen tower'daki insanların duyguları yok mu? kapitalistiz dediysek godoşuz da demedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 godoş diyen olmadı ki sana nerden çıkardın yoksa godoş gibi mi hissediyon kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Lancelion burada ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 mevzu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 röyksopp konserine anayasa hukuku sınavım sebebiyle gidemiyorum.................. .................. ........... ......... ...... ...... buralar hep küfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ZHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 vazgeçtim. kısaltayım izmit'ten gözüm arkada ayrılıyorum bu sene. finallerim, 1. senem bitti ama. böyle bitsin istemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ayıboloyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 günlük hiç keyfim yok ya. bacaklarım falan tutmuyor, yürürken eriyorlar altımda resmen. ama bol zeytinyağlı limonlu salata süper oluyo boğaz şişken, bunu bi kez daha anladım bi de drizit doyurden okuyorum gene, iki kılıç'tayım. innovindil az önce drizzt'e yumuldu. aslan drizzt, tüm kuzeyi elden geçiriyo şerefsizim. yere bakan yürek yakan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 pogodi said: röyksopp konserine anayasa hukuku sınavım sebebiyle gidemiyorum.................. .................. ........... ......... ...... ...... buralar hep küfür ben de bodrumda tatilde olucağım için gidemiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ardeth said: napae said: 1 buçuk ay staj yapıcam günlük hem de tekfen tower'da. çok klas. gerekli belgeleri toplamaya başlicam haftaya pazartesi. korkmuyo değilim sjkd bir psikolog olarak tekfen towerda staj? psikolog sıfatım yok öncelikle. psikolog olmayı da düşünmüyorum. ve evet. MEDİKAL OPERASYONLAR STAJ YAPICAĞIM BÖLÜM! üstelik okullar başlayınca 7 ay boyunca haftada 2 gün nestle HR'da staj da yapıcam. AY ÇOK HEYCANLI HEP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hayırlı olsun merak ettim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 oo ardethe kapak. helal naz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 http://www.champions365.com/images/sie/sie-logo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 iyi ki bulmuşsun şu resmi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sensusküçükhanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 LALALLALALALAAALALALALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hadi maaşım yatsın günlük aa en son da ben yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar