aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 gel haci, kari kayniyo buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 şükrü bana karı bul lan allahsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bugün büyük ihtimalle yarın bu saatlere kadar uyuyamıcam ve şuan ayakta olmuş olmamdan nefret ediyorum. Şöyle bir 4 saat kadar ayakta kalaydım da uykumu enerjimi herşeyimi almış olaydım diyorum şuan günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 10-15 kisi toplanip gelin, grup indirimi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Az once Orcunun memelerIni elledim =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 kamışa su yürüdü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Yatak islandi abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 kermit_squirting_in_bed.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ben bunu izleyemedim .lol dosyasını ne açar kardeş? sonuna .avi ve .dat da ekledim açılmadı. aciiillll yardım!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 dasaaa said: bi portal falan açılsa da bana vatandaşlık kaydı, güzel bi iş + ev ile ingiltereye, irlandaya falan yollasa şu bana da olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 iki bide bundan istiyorum ben yea bu http://www.youtube.com/watch?v=V3KrFV0-WFw&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 sakalımı bıyığımı falan kesmem lazım üffff abi hiç gidesim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 hea yanlış okumuşum fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 aquila said: kermit_squirting_in_bed.lol Öeh midem kalktı sdfjks Günlük naber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ne okudun ki? o değil de "arkadaşınız bilmem kim sizi bilmem neye davet etti.." yahu bilmem kimi tanımıyorum ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Davetini kabul etmezsin o zaman hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 spam diye işaretliyorum zaten. bi sürü aptal mail... diğer mailları kontrol ediyorum iki gündür. abi ne spam gelmiş be. kullanmıyorum bi de bunları çok. napae burası kasıyor msn ver konuşalım mail adresi ver spam mail atayım, seni bilmem ne sitesine davet edeyim FRANSIZ AYAKKABILARINDA SÜPER İNDİRİMLER VAR!!! TAM SANA GÖRE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Hokey maçına gittim ama tek kale oynadılar lan çok tatsızdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Çok uykum var lan ölücem. 2 saattir uyuyorum. Akşam arkadaşa söz verdim çıkıcaz diye. Ama hiç halim yok yani ne bok yicem bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Arkadaşım yarın piknik yapalım dedi, Caddebostan'da kahvaltı yapalım dedim hiç bohem değilsin dedi hahaha günlük günlük. bi de yavaştan ders çalışmaya başlamam lazım. ve HAVA ÇOK GÜZEL! pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bella said: Arkadaşım yarın piknik yapalım dedi, Caddebostan'da kahvaltı yapalım dedim hiç bohem değilsin dedi hahaha günlük günlük. bi de yavaştan ders çalışmaya başlamam lazım. ve HAVA ÇOK GÜZEL! pff. yarın arkadaşını al taksime protestoya bi işe yarasın bari bohemliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 sen gidiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 aye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 günnük. daağğlaar bilmeeezzz dostlaaar biliiirr eller bilmeeeeez baaşçeşşme biliirr yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 protesto 2'de. kahvaltı sabah. giderim belki. kahvaltıyla alakası yok. ders çalışmam laızm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar