Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ginaly said: bunelan korku filmi adı gibi. bizde öyle uktu seri seri işliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 selam gamze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 günlük güya bugün çok uyucaktım. 7 saat uyudum yine. belim iptal, zor kalkıyorum ayağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ginaly said: selam gamze. selam. bu arada özür dilerim ya diğer sayfada yanlış yazmışım ismini. şimdi farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 günlük ya,benim için humeyra hanımla görussene,tarihleri değiştirdim ben desene,sonra nezihi hocaya rapor ver hatta mumkunse gozune sok,adama boyle yaparlar nezihicim de,eminönune git perde al bi de,bordo olsun boyle uzun 2.5 metre en yeter. sonra dolap bul bana söyle guzelinden,yurda git klayvemi ve kitapları al,konsolosluğu ara,bilet al,stefana mail at.annemi ara cok seviyorum kedın seni de,ha bi de mat finaline çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Böjeek said: ginaly said: selam gamze. selam. bu arada özür dilerim ya diğer sayfada yanlış yazmışım ismini. şimdi farkettim hiç önemli değil ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ayol ay ol ayı ol a yol ne demek bu ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 OLLEY GÜNLÜK. Sanofi-aventis'te medikal ve kurumsal işler bölümünde staja kabul edildim. ^^ İnsan kaynakları istiyodum ama ona stajyer almıyolarmış bu sene. AY YAŞASIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Böjeek said: ayol ay ol ayı ol a yol ne demek bu ayol "ay öl e mi"nin kısaltılmış halidir. gerzek-gerizekalı gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 utku beni tebrik etmicen mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bana gerzekmi diyosun şimdi utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 günlük içiyom dertlendim indim aşağıdan aldım alkol ama şöyle bi sorun var annem alkol almamı istemiyo geceleri pek rahatsız edilmediğimden rahatca içiyorum ama görürse benle küsüp konuşmuyo. şimdide öyle bişi olmaz inşallah gündüz gündüz gelirse felan odaya ama gün var evde inşallah gelmez. dertliyim lan. bayada zulaladım da alkol yakalanmadan gizli saklı içeriz inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 napae said: utku beni tebrik etmicen mi yani? Tebrik ederim nazcım^^ Böjeek said: bana gerzekmi diyosun şimdi utku estafirullah teşbihte hata olmaz derler, kelimenin türetilişine bir örnek teşkil etmesi amacıyla sarfedilmiş iki kelime gerzek ve gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kermit said: ama gün var evde inşallah gelmez. hacı çay pasta var evde sen içiyom diyon. anne pastası lan. insan böyle bir ortamda nasıl dertli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 of günlük of, yarın mat finali var, henüz kitap açmış değilim. bu dönem 1 tane bile dersine de girmedim, bakalım ne olcak yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yarın ikinci finalim var günlük yine kalırsam eğer "ardiz pipıl bedırden mi? OLOF DEM?" dicem hocaya gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sevgili idiot. su an karmakarisik duygular icersindeyim. fazla özele kacmadan ve detaya inmeden yaziyim ama. yarin süper bi yerde staj görüsmem var, umarim olur. kesin degil yarin olucagi ama aramam lazim önce. bir de staja eylülde degil simdiden baslamam gerekiyormus. o da daha bi güzel, sevindim. alinirsam süper olur. + ehliyet aliyorum. yani kaydoluyorum bu hafta. burda ehliyet almak bi 1200€ya patlar en az. onu da belirtiyim. yok öle 400 milyonmus, hikaye onnar. korkmuyor degilim esasen. ama almak lazim artik. bi de amcamin kiyagini asla unutmicam. iste böyle ummadigin bi anda firsatlar cikip seni buluyo ya, iste hayatin o tarafini cok seviyorum. neredeyse 1 haftadir sigara icmiyorum, onu da eklemem lazim. olcak biseyler olcak.. hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 gunluk asırı yordu su iki gün beni..uykum war bide fedenin actığı konuyu okudum daha cok uykum geldi...=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 günlük babam geliyo haftaya gözü için sonra 16 haziranda tekrar gelicek annemle abimin mezuniyeti için ben gidemicem sanırım çünkü o gün mükemmel bi saatte sınavım var sonra hep birlikte antalyaya gidicekler ben burda yalnız kalıcam bariz çingenelerden almışlar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Balık yapıyorum ev arkadaşlarıma, rakı-balık>everything. CAnınız çeksin diye yazdım başka bi amacım yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 3.ye mekan değiştiriyoruz.Hep böyle göçebe mi yaşıycam allahım.Allahtan bu sefer kökten ülkeyi değiştiriyorum.Hayrlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Günlük, - abi ! öndeki arabada insan var. + hayır, çamur o. anladın ? çok iyi ya. Mucx ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yok günlük olmuyor. zorluyorum zorluyorum olmuyor, ders çalışmamı bünye kabul etmiyor. bunun yaz okulu var diyor, olmadı seneye alırsın diye de ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Pek çalışmadığım, çalışsam da aklımda kalmayan uzun ezberlerden oluşan çevre kimyasında genel prensipler II sınavına, yine yeteri kadar çalışmadan gireceğim sabahın köründe. Telefonun alarmını 213 kere ertelemişim, zor yetişmişim. En güzel kaymak yerler tutulmuş, bana sınıfın EN ÖNÜ kalmış tek. Yer tutan arkadaşlarım da yanlış sınıfta tutmuşlar. En arkanın iki önündeki bir sırayı boş gördüm, oraya doğru ilerledim, organizasyonu kurmuş çalışkan kızlar "HAYIRHAYIRBHAYIRORASIASLININHAYIROLMAZOTURMAOLMAZOPLMAZOLAZ" şeklinde dövmeye başladılar beni. Bi sn, tamam dedim, gittim sordum millete, o sıra boş çıktı. Meğer sıranın sahibi başka sırada giriyormuş djksfhskdj. Bal 1. Sınava girdik. Geçecek kadar bir şeyler yaptım. Sonra tam arkamdaki bi arkadaki sırada oturan bi herif vardı. Sene boyunca tek kelime etmediğim, ismini bilmediğim bi herif. Adam hayvan gibi kopya hazırlamış, çatır çatır yazmış. Sonra sana lazım mı diye sordu. 4 soru vardı, dördünü de baştan sona okudu SDKJHFKJSDFSD. BAL 2. Adamın ismini bilmiyordum yaa aahahha. Bal faktörü çok önemli bir kez daha görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 klasik bi öğrenci günüydü pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar