cetintas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Holy kardeşim.O zaman boşver İngiliz,Fransız,Alman'ı... Polonyalı grubun hatun kişilerine tanıt ülkemizi, İstanbul'un güzelliklerini, sporun sevgi-barış-dostluk ve kardeşlik olduğunu...Her zaman Polonya kızları derim, başka da bir şey demem... Frantic, kutlarım dostum. Bu memlekette herkese nasip olmaz. Tadını çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Çok kötü uyandım lan yine üf. Ne biçim kabustu yieao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Günümüzün seçici, fırsatları yakalamasını bilen ve kaliteli yaşayan bir bireyi olarak, hayatınızdan bir haftayı daha internette, zerre ihtiyaç duymadığınız indirimli ürünler peşinde koşturarak harcayacaksınız... http://forum.paticik.com/read.php?7,5557579,5557606#msg-5557606 adamlar biliyor asdadadasdadadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 cetintas said: Holy kardeşim.O zaman boşver İngiliz,Fransız,Alman'ı... Polonyalı grubun hatun kişilerine tanıt ülkemizi, İstanbul'un güzelliklerini, sporun sevgi-barış-dostluk ve kardeşlik olduğunu...Her zaman Polonya kızları derim, başka da bir şey demem... Frantic, kutlarım dostum. Bu memlekette herkese nasip olmaz. Tadını çıkar. aynen bana 3-4 gün önce böyle bişiy denmiş olsa ya hatta beni geçtim başka birine olsa Küfür felan var burda http://www.youtube.com/watch?v=QkHDVaXHXrE işin komik yanı ben başka bi kız peşinde koşuyordum zaten o arada başka birilerine yazma gibi bi durum da yoktu. öyle kız çıktı itiraf etti, heralde benim başka bi kıza yazdığım haberini mi aldı artık bilmiyorum. neyse sonuç patinin istediği gibi şu an : forever alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Çok sıkıcı da olsa en iyi toplantıydı galiba şimdiye kadar ki. Poposu yukarlarda olmayan insanlarla çalışmayı çok seviyorum. Yeni anlaştığımız şirkette gözümde en birinci şuan. Kenyalı menyalı möhüm olan insanlık işte heuaheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Lan günlük varya o kadar insanın arasından bana sorması tam bir felaketti. Ama hiç okumamama rağmen iyi kıvırdım, yaradana sığındım kıvırdım. Kariyer basamaklarını üçer beşer tırmanmadan yuvarlanacaktım az kalsın. Neyse geçti, önüme bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bugün kamu hocasından diğer sınıfla derse giriş iznini koparabilirsem çarşamba perşembe cuma okula gitmicem hadi amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Dartanian said: Bugün kamu hocasından diğer sınıfla derse giriş iznini koparabilirsem çarşamba perşembe cuma okula gitmicem hadi amin. abi ben boyle durumlarda direk o derse giriyorum :D izin mizin yok gir direk. ha ama hocan kilsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 e yoklama saymama gibi bir durumu olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 tuhaf bir şekilde çok mutluyum bugün günlük. hayır mutlu olmamı gerektirecek birşey de yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 çok yorgunum ya sanki taş taşıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 saat 4den beri açım. 8de gelecek olan arkadaşı bekliyorum yemek yemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 köfte ve makarna yedim günlük, acaba bu bi işaret mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 az önce POLİS diye mesaj geldi de ben biraz korktum. ulan bu polisi görünce benim rahatlamam kendimi güvende hissetmem gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 çok mutsuzum lan! 1 sene oldu ayrılalı! barışabilmek adına yapmadığım kalmadı benim değişmediğimi söylüyor bugun yine tartıştık ulan aşık olmam lazım sanırım unutabilmek için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 izbırakanlarunutulmazhatırlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bayadır yazmıodum günlük sana geldum,özledn mi beni :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 günlük şans dile bana, neden olduğunu sorma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Çok heyecanlıyım wihiiiiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bored Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yok yeee calismicam ve vicdanim rahat. niye rahat..... calismadigimdan dolayi degil de cünkü cok pis bi tarafimda patlicagini bildigimin farkindayim, ondan tititi. arkasinda duruyorum =( hayir bi de, EMEEEN NASOLSA YARIN ÖBÜRGÜN DELI GIBI CALISMAYA BASLICAM, kütüphaneye giderim diyip kendimi kandirmasam...... ama yok yok. kandirmiyorum galiba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 unutamicam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 vaniLLe said: yok yeee calismicam ve vicdanim rahat. niye rahat..... calismadigimdan dolayi degil de cünkü cok pis bi tarafimda patlicagini bildigimin farkindayim, ondan tititi. arkasinda duruyorum =( hayir bi de, EMEEEN NASOLSA YARIN ÖBÜRGÜN DELI GIBI CALISMAYA BASLICAM, kütüphaneye giderim diyip kendimi kandirmasam...... ama yok yok. kandirmiyorum galiba! same shit different people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 beş senedir aynı noktada duruyorum hayatımda, sadece takvim değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Abi çok garip bişi aklıma geldi şimdi. Benim bi atım vardı anne falan yapacaklardı soyu iyi diye sonra da yavrularını satacaklardı falan. Nooldu ki lan ona hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar