Bella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 dasaaa şu günlük senin bir mutlu postunu görebilecek mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 beni mutlu et bella mutlu et beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 uuu sehvetli teklif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 applev0dka said: SeaGle said: kadınlar 2 şeyi tam yapabilir 1 yemek 2 seks günümüzde yemek yapmayı da bilmiyorlar. alısveris ?? yemeğin yerini alışveriş aldı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 wastyrx said: Bir delinin hatıra defterine karaborsadan 2 bilet buldum günlük. Şansıma biri antalyalarda, diğerinin de başka yerde işi var. Sonra bana ağlarlar yea ben gitmek istiyordum falan diye.. Ha bide arabamı sattım çok garip hissediyorum lan. İlk arabamdı T_T gelip bana heaa tamam de, burda dedikodumu yap. ayıp ayıp. işte böyle de yakalarım. diş önemli bir şey. perşembe günü annemi dişçiye götürdüm günlük, çekilirken yüzü gözü kan oldu zaten hala da ağzı yüzü şiş garibin :/ bir delinin hatıra defterine gitmek istiyorum hala evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Garip garip rüyalar gördüm kabusumsu. Sonra da uykum kaçtı, şimdi de acıktım. Ama aşağı inmeye de üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 lan!!!! uyuyamıyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Dün gece rüyamda korktugum,cekindigim,tiksindigim, ah vah cektigim tüm olaylari tarih siralamasi(bura cok onemli) ile gordum,cok pis birşeydi,stress dolu bir rüyaydı, türlü de uyanamadim,bu gecede abandim alkole,bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Günaydın günlükçüm ^_^ na beele yarim olsun zıpırdasın http://www.youtube.com/watch?v=1a8ckDTW4aU&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 dasaaa said: beni mutlu et bella mutlu et beni sana balık vermektense balık tutmayı öğretmeyi tercih ederim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 çok manidar oldu bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 nedense mutluyum la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 allahim cok pis aile dramasina kurban gidecegim bu gidisle. iki tarafin ortasinda kaldim of. ama sorry yani taraf tutmayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 taraf tutmamak olmaz guclu tarafi tutacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 öle bisi yapmicam =P iki taraf da mantiksiz cünkü. en hakli benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 biz kaybedenlerin yanında asla olmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bize iki tarafı bir de kendini anlat nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ya da taraflar arasında barış sağla iki taraftan da hediyeler al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 DISIM KASINIOOOO!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 barbu said: ya da taraflar arasında barış sağla iki taraftan da hediyeler al. barismak istemiolar, iki taraf arasinda oldugum ve ikisiyle de iyi gecindigim icin hediyeler aliorum zaten hunharca!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yapmam gereken şeyler vardı bütün gün aylaklık yaptım,gezdim.başlamak lazım ama nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hiç bişey düşünme, git işin başına otur ve yapmaya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 benim gibi 5dakka dersle ilgilen 5dakka patiye bak 10dakka forcen gez yapma. 20dakkada 5dakka efficent time'im var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Eve'i hiç katmamışsınız Selçük bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 dogru lan bi de 5dakkada bir eveye bakiom artik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar