Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 eskiden vardı ya lisede bu kadar çalışmazdım. şimdiyse yazın bir iki hafta tatile çıkıyorum, geçen yaz 1-2 hafta mavi yolculuğa gitmiştim mesela. bi de sınav olmadığı zamanlar akşamları ders çalışmıyorum genellikle 10dan sonra (belki kod falan yazıyorum ama o kolay zaten) o da sayılır bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 şu vitaminsizlik beni öldürücek. çok çabuk tükeniyorum ya. hiç bişey yapmaya enerjim kalmıyo. hemen yoruluyorum. öğleden sonra bir iki saat uyumadan kendime gelememeye başladım. sağlıksız beslenmekten oluyo diyo babam. kardeşimi 1 aylığına malibu'ya yolluyoruz günlük. o yüzden 20 haziranda tatile gidicekmişiz ailecek. bu yaz boş boş oturmuyorum sonunda iyi oldu. staj yapıcam, tatil yapıcam. yurt dışına da çıkıcam. ilk kız kıza tatilimi yapıcam bu sene çok şükür. ailesiz, oh. doğum günümü kutlayıp kutlamamakta hala kararsızım, haftaya cumartesi sınavım var çünkü. belki cumartesi akşamı kutlarım ama belli de olmaz bak. yatıcam ben öptüm bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=9EHAo6rEuas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 beauty, it seems a word invented for her... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 şafak 157 mehtap 4 şafak biter mehtap bitmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bu haftam yine sefil gibi geçecek sdf amma çok finalim varmış ya girdim girdim bi sürü hala 4-5 tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 niye böyle haftalık, aylık filan yok da günlük var en çok bunu merak etmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 günaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ruslar fakirmiş günlük. partide bedava et dağıttılar, izdiham yaşandı. yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Slm , bugün siyasi tarihten kalacağım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 saat 7 olmuş mudur diye bi uyandım 9.10 en son cuma günü duş aldım asdasddfd 12 sene önce bugün abim annem ben geziyoduk samsunda pis bi yağmur yağıyodu böyle neden hatırlamıyorum ama 1 haziran 97 hep aklımda gerçekten hiç bi olayı da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 STRENGTH OF MATERIALS II hala açıklanmamış günlük. gire gire sayfayı eskittim. gıcık oldum elim hep f5te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 çalışmalı çalışmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 şimdi ölmek istemem daha hiç gülmeden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Letsgetthesunshine said: Slm , bugün siyasi tarihten kalacağım =/ Allahın işine karışılmazmış büyük ihtimal 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 dün ve bugün wow muhtemelen yarın da öyle olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Böjeek said: STRENGTH OF MATERIALS II hala açıklanmamış günlük. gire gire sayfayı eskittim. gıcık oldum elim hep f5te. bunelan korku filmi adı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 devam filmi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 meme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Günlük Maçı kazandık helülü , yoruldum başım ağrıyo bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hmm basit şeyleri düşünemeyen programcıların hayvanat proğramlar yazması ne garip lan.. 1.word içerisinde excelden alınmış bir tablo içine resim embedd edince anında kayıyor aptal. 2.daha da kötüsü.. excelden 1.aldığını NORMAL22 yazarken aynı şekildeki ve aynı boyuttaki ve sadece bir karakter farklısını NOR MAL23 şeklinde yazıyor.. sıçıyor tabii tablonun üzerine bigzel 3.bunları düzeltmek için vakit harcamak yeterince gereksiz ve geri zekalıca iken aptal bir autocad grafiğin sağa, sola döndürülemediğini, rotation özelliğinin nedense kapalı olduğunu görmek paha biçilemez. çok basit şeyleri kullanmamaları garip geliyor. kod kısmını bilmem ama kullanım kolaylığı.. heh sanırım kullanıcılar adamlardan daha iyi biliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ödeve başlamam lazım günlük motive et, konsrantre et beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 MIRÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 şuan toplu iş hukuku çalışıyor olmalıydım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar