wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 8 eksper geldi 1i iptal oldu soora 4ünü bugüne gerisini yarına yollarsınız caaağnım dediler ama kesin hepsini isticekler ya da yarın olanladan birini bugünkülerden biriyle falan deiştiricekler. Arabamı satmak için birisiyle buluşucaktım ama bu kadar işin arasında imkanlı değil gibi. O_o Pek bi özledim ama görüşmemek en iyi gibi. fml ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 1 aydır kindle bekliyorum ve az önce gelince baya bi sevindim. güzel alet yapmış elemanlar. ilk izlenim çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 gitmiom lan bugun okula var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 gitme para kas eve online'da borcunu öde BORCUNU ÖDE LAN ÖDE o değil sabah sabah soulstorm oynayasım geldi YHAAAAAAA. ama zamanım da yok ki, bi otursam 5 saatte kalkamam çünkü onun başından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 gunluk faiz bindiriyormussun sae borcuma duyduguma gore sdffsd yahudi cikti adam resmen :) odemeyi geciktirince topuklarima da sikarsin simdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 şırıngayla çekerim o iskları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Ben de Eve'e baslayacagım galiba ya. Çok iyi duruyor. Ona vereceğim emekle kapiltalizm incarnate olurdum da, salağız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 basla hacit hatta atiyim sana 21gunluk bi trial kapitalist dimaglara ihtiyac var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Senin gemilerin motorlarının yağını temizleyerek başlar 2 ay sonra sana boxerlarımı ütületirim senko bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 senko said: basla hacit hatta atiyim sana 21gunluk bi trial kapitalist dimaglara ihtiyac var. HAYIR BEN ATICAM BEN ALICAM 1 MONTH FREE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 sahusafuhhuasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ben de düşünüyorum da, yetemeyecek olabilme ihtimalim tırstırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 AHAHAHAH Bende diyorum niye attı hemen. Çakaaal. Neyse Yavuzum, sana da atacak birini ayarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 rasmon gel sana da atiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 nomsaR said: ben de düşünüyorum da, yetemeyecek olabilme ihtimalim tırstırıyor. öğrenme süreci biraz zorlu ama sorularını cevaplayacak birini kesin buluyorsun, kova kova da guide var zaten nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 adamlara bak anasını satiim oyun oynayacak vakit buluyolar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Günlük 2 sınava gömdüm geldim AYM DI BEST diye bağırmak istiyorum sfdggsadfgsdhfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Günlük, Merhaba Her zamanki gibi bir haftadayım. Bazen farklı bişey olsa diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 mayis ISISI =/ haziran ISISIISIIII =/ hmmmffs hmmffs =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 snooker şampiyonası için tivibu aldım, inanılmaz kullanışlı. always on top özelliğinden rahat rahat internette sörf yaparken maçları da takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 of. nasi nazarim degdi belli degil. adam artistik bir sekilde ellerini kullanmadan bislet kullaniyodu. vay anasini nasi yapiyolar yaaa derken, yere yapisti... BISEYINIZ VAR MI??? diye seslendim bi de camdan ahausdfu http://content7.flixster.com/question/55/54/44/5554445_std.jpg aceydim gollerimi gamyona gireydim hunharca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Günlük bi kitap aldım kütüphaneden 15 gün kadar önce. Sınavlarım falan var diye fazla okuyamadım, 200/500 falan sayfa durumu. Kütüphaneden aldığın kitabı 3 kez 15'er gün uzatabiliyorsun ödünç süresini. Bugün yarın uzatayım derken kapçık ağızlının biri rezerve ettirmiş, uzatamıyorum süreyi. Resmen sinir krizine girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 hediye olarak absinth mi verilir lan gunluk en son ictigimden beri korkar durumdayimda basladim bi kere bakalim kendine iyi bak gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 vaniLLe said: of. nasi nazarim degdi belli degil. adam artistik bir sekilde ellerini kullanmadan bislet kullaniyodu. vay anasini nasi yapiyolar yaaa derken, yere yapisti... BISEYINIZ VAR MI??? diye seslendim bi de camdan ahausdfu http://content7.flixster.com/question/55/54/44/5554445_std.jpg aceydim gollerimi gamyona gireydim hunharca... lan şu ne salakça bi hareketti ya her aklıma geldiğinde küfrediyorum salak kadına. tamam anladık, mutlusun da bu ne be denyo? madem gittiğin yola bakmadan gidiyosun, gidonu tut bari?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar