dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 yönetmelik değişti şimdionu daokuyup hesapları değiştiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 yine eve online hesabımı açtırdım hem de iki gün sonra sıkılıcağımı bile bile ama off ne güzel cozur cozur asteroid eritiyom ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 günlük bugün ilk defa istedigim bir şey çizdim.çok mutluyum.duygularımı böylesine kağıda dökebilmek çok özel bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 abi bi tane abi var facebookta 45 yaşında öyle emo şeyler yazıyoki anlatamam ya.17 yaşında gibi. dışardan ülkücü içerden emo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 şimdi oturup deli gibi hukuk çalışacağım. umuyorum. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 xunn said: günlük bugün ilk defa istedigim bir şey çizdim.çok mutluyum.duygularımı böylesine kağıda dökebilmek çok özel bir şey http://images4.fanpop.com/image/photos/19800000/-Ur-So-Gay-Music-Video-screencaps-katy-perry-19891079-324-243.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Kafalar şınav çekenzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 iğrendim kendimden.anlıyorum şimdi sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 LCD tribine gircem birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ivit ölümüne inandım lan ders çalışıyorum hatta gidip uç falan bile aldım yani. ben aslında yoğuuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 gene ödev var. %5 bir de. birazdan başlıcam ama aç olduğumdan başlıyamıyorum. yemek gelse de başlasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ahah kendimi gordum -yemek gelsinde derse oyle basliyim ... yemek gelir -ya bu da kuru kuru gitmez bi dizi izliyim yerken ... . -du bi bolum daha izliyim guzelmis -hadi bu son bolum olsun ... -dur bi saat uyuyim oyle baslarim ve daha niceleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 senko said: -ya bu da kuru kuru gitmez bi dizi izliyim yerken ahahaha abi bunu diyen adam hayatta tutunamaz bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ben dun sinavin agzini kirdim galiba, ama fake atmis olabilir, sonuclar benim agzima girmez umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 moncici said: senko said: -ya bu da kuru kuru gitmez bi dizi izliyim yerken ahahaha abi bunu diyen adam hayatta tutunamaz bak. abi naptın. onu herkes demiştir hayatında bir kez. mesela ben birazdan diyebilirim. ama 12ye kadar süre var. bakalım. ellerim yağlı da ödev yapılmıyor. of of. bi ton bahane var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ben her yemek yerken yapiyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ders calismayi ertelemek icin utu yapmisligim var benim abi sirf ders calismamak icin tum boxerlarimi utulemistim bi kere... yeterki bahane iste yani, milyon sey cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 haha. ütü yapmak da iyiymiş. ben de odamı toplamıştım. bulaşık filan yıkamıştım. demek anormal değilmişim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Yemek yemeği dizime göre ayarlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 lan adam 10 aydir uzayan saclarimi 2 dakikada yere doktu, ayip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 la günlük olm 37 saattir aralıksız bilgisayar başındaymışım (ufak aralar hariç la) adeta bilgisayar başında can veren çinlilere döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 nan günnük 6 mayısta halil sezai ankaraya geliyürmüş. çok mutlandım, umutlandım. umarım gidebilirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 günlük be bugünkü sınavdan sonra ben çok değişik bi şekil aldım bi çirkinleştim bi absürt bişi oldum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 internette her bişi yokmuş.. bayağı aradım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 internette bi noktadan sonra cogu bisi yok aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar