cerebralis Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 gülmeyin ha:S cidden tırsış başladı sdfghsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ahahah sınıf değiştirme şakası hala yapılıyo mu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ya geçen yıllarda h.sonuna denk gelmişti sanırım.bu ilk olucak çok heyecanlıyım ahaha ama yarın tüm izlenimlerimi aktarıcam.ama zihniyet aynı hala,bugün osuruk bombasından falan bahsediyolardı asfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 sandalyeyi kontrol et oturmadan önce de yapıştırıcı falan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 evet muhtemelen ilk iş o olcak da ben asıl şeyden korkuyorum: sınav yapıcam yarın anlaşıp da (tabi yerse) sınavda topluca boş kağıt yada sınav kağıdının üzerine şakalı komikli bişey yapıp da sınavı mundar etmesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 "equal opportunity employer" ırkçılık yapmıyoruz mu demek sadece? sadece amerikan vatadanşlarına mı çalışıyor bir de bu eoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 dasaaa said: bir sosyal bilimcinin dünyanın gerçekleri ile yüzleşmesi Ah, bunu şimdi gördüm. Sana laflar hazırladım sevgili mühendis! Ne yazık ki çok terbiyeli olduğum için küfür edemiyorum. asdfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 sayılarla uğraşanların zihin yoran, allak bullak eden ve her adımda şaşırtan, büyülü dünyasına hoşgeldinz. ben bu yolculukta sizin rehberiniz olacağım.. yok ya.. sadece takılmak eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Şu önümüzdeki haftadan sağ salim çıkalım lütfen günlük. Ha bir de yarın doktordan da sağ salim çıkalım. Kitle mitle bir şeyler... Hep kafa bulanık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 max planck school on mathematics in the sciences'dan kabul geldi ben de sayılarla uğraşmaya devam devam sdf saygılar max planck abiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Çok kral bi okula benziyo yalnız, eğitim beleş, cömert burslar falan, şekil yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 max plancktan babam çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 sağlığım iyi değil ve bu hiç iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 eski hayatımı çok özlüyorum be günlük! ne güzeldi o günler alsancakta herkes birbirini tanırdı eskiden çok eskiden uğrak vardı herkes orada toplanırdı :) muzaffer izgü sokagını sadece içmek için kullanırdık sonra bir gün ama bir gün polis çıka geldi ve herkesi kordon çimlerine attı! o çimlerde guzeldi be gunluk. o çimlerden de çok guzel kızlar ayarladım takıldım ettim ama gecen gun bizim hatun ile o çimlerden gecerken o güzelim çimlerin apaçi mekanı oldugunu gordum ve çok uzuldum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Gerçekten, günün birinde tarutaru ya benzetileceğim aklımın ucundan geçmemişti asdefrwgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 akşam 7'de "lan uykum yok ama uyumam lazım" diye yattım uyudum, yarım saat önce zar zor attım kendimi yataktan fsd adeta 12 saat sonra izmir'e giden yolda olacağım VUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hastayım, çoknyorgunum ama uyuyamıyorum.. tv karşısında yattım falan. belgesel izledim biraz adam gibi kadın. çok çirkinç tv de daha da çirkin... ceptel yanımda olsa masanın üstünü çekerdim. her yer çıktı. okuyup, anlayıp, uygulamam gereken bi ton şey var.. sanırım bir mucizeye ihtiyacım var. zeusa küfretsem yıldırım yollar mı acaba? başım ağrıyor çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Günlük dün insan gibi koşmadım be. Bi de iki bu herifin sorumsuzluklarından bıktım artık lan yeter. Ağzına edecem bunların şu proje bitsin bi. Ne mıymıntı adamlarmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 birazdan dünyanın en geniş kapsamlı 1 Nisan şakasını yapacağım. İmar müdürlüğü ile birlikte çok güzel bi şaka hazırlıyorum HA HA HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otsu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 blok haftasında "oda gürültülü oluyo en ufak seste dikkatim dağılıyo çalışamıyorum, yarınki sınava da hiç çalışamadım " diye zırıl zırıl ağlayan arkadaşın odaları değişelim teklifini geri çeviremedim. şuan resmen pişmanım. onun sınav haftası bitti zerre çalışmadı benimkiler haftaya ve odanın dungeondan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN?NEDEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 olm varya devasa bi rapor için kolları sıvadım, nolur yolunda gitsin bide rakamlar tutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 3 sene sonra ilk defa kendime kahvaltı hazırladım. efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ne yaptın kahvaltıda ? ekmek arası peynir yanında çaymı ? baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 çnkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar