elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bu karı milleti 5 para etmez günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 gün 60 kaos terör çiş ve kaka halen tüm eve hakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 günlük çok sinirim bozuldu notlarıma. sorun bende mi hocalarda mı ben anlamıyorum ki. heralde birileri gaza gelip yeniden össye girmem için falan yapıyo bunu. annem mi ayartıyo acaba? sdhsf. cin dürttü, şeytan dürttü. ayrıca dünyanın en dağınık 2. insanıyım bence. 1. bengisu tabii ki. neyse odamı toplamaya devam ediim, en azından kkafam dağılmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 çok yorgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 lan günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Günlük biri bana dur desin, çok tehlikeli sulara giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 uyuyamadım gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Quibble said: Günlük biri bana dur desin, çok tehlikeli sulara giriyorum. dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Olivies said: çok yorgunum fede said: uyuyamadım gene true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 eykey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 i r goin' deepa undaground Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 live in döta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 uyumak istemiyorum anasini satayim, ama sabahta cokelek gibi kalkmamak icin uyucaz illa neseki isin guzel yani uykum var ama istemiyorum iste uyumak daha yapcagim isler var, ama zaman yok iste, beynimde almiyo zaten bu saatten sonra eh beee.. gunler 36 saat olaydi ne guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 lan uyuyamicam sanirim yine. eykey. uykum var da stres yaptim yok arkadaism uyuyamiyom. hayir onu birak zaten uyuyamamissin ki, ayaktasin su an. öbür türlü de anam yakalicak lölölö yapcak. damam. bi karar verdim, onu faaliyete geciriyorum. yeter lan takmicam artik cükko seyleri. eveeht.. hersey olcagina varir falan, kaderci degilim ama her iste bi ''hayir'' vardir. evet.. evet evet.. evet. enthusiasm!! ver coskuyu ver. neyin dozunu kacirdim bilmiyorum da, monologumu okuyunca; tamam kizim sen olmussun dedim. sdfj hadiin o zaman. ha yarin tiyatro var, o iyi olabilir. bi gün oyuncu eksikligi yasadiklarinda o boslugu ben doldurcam. görürsünüz. ben vanilim, ben yabarim. cocugu bile korum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 su master isi belli olsa bi, kalksam memlekete gitsem, off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ölüyoğm. sınava gidicem şimdi hiç bişey bilmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yatmam gerekiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 aquila said: su master isi belli olsa bi, kalksam memlekete gitsem, off. nereye geliyon lan ? hangi okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 günlük tatil yapmak istanbuldan uzaklaşmak istiyorum. evet evet karar verdim. uzaklaşmak istiyorum yaklaşık bi 770 km kadarcık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 okula gelmiyorum lan, yazin tatile, sonra geri buraya okula sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 mehmet hoca yuzunden üstümde optik lab.ı kokusu var.anladım ki fiziği uzaktan sevmeye devam etmemeliyim.babama da sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 adamınbiri said: Quibble said: Günlük biri bana dur desin, çok tehlikeli sulara giriyorum. dur Durdum valla =). İrademide buradan kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ben dur dedim diye durdun olm hiç irade falan deme herşey bende bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 aquila said: okula gelmiyorum lan, yazin tatile, sonra geri buraya okula sdfsd. oo şükrü geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 naber baba ya. tiyatro bugün degilmis. bugünü nasi ayin 29u saniyodum ben anlamadim. basvuru mektuplarini attim sonunda, bi 15€ postaneye bayilmak yine de koymadi. rahatladim mi, hayir. yine bi gerginlik var, yeter artik haber gelsin. su belirsizlikten kurtulayim. facebookumu geri actim, iyi oldu. yalniz selin yaptigi tespitte hakliydi, adeta uzayli görmüs köylü gibi tepki verdim ''aaaaaaaaaaaa BU COCUK BENI PLASTIK TABANCAYNAAAAN VURDUYDUUUUUUU HUAAAA AAA BIZIM SOSYALCI BENI EKLEMIS EHEHEHEHE'' selin: nil sus! noobum bazi bazi, suggestionlari ilk requestlerle karistirdim ve alakasiz tipleri ekledim sdfj. neyse o zaman bugün dizi-film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar