wastyrx Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 (tu) Öff gene baraj projesi, gene arazi ağzını kırdığımın erzurumu ya bi bitiremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 GAAA! Beynim kendini kapadı bugünlük galiba. 2000 kelime yazdım artık canım sürekli aşağıya inip sigara içmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 evs kavramını tamamen yanlıs anladıgım için sanırım gidemeyeceğim bu sene=/ öte yandan 3 gündür stella ve pikpa piippılla sadet yasıyorum ki bu kadın beni kandırıp workcampa götürürse sasırmiciim. öte yandan bu akşamki konsere 6 saat kala maile eski-yeni sarkı yollayan sevgili şefimize nefret doluyum.gidip ağzımı oynatıcam çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 okul bitiyo bu adamların çoğunu bidaha görmeyecem zaten lan diye bir dağıttım çok fena oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 dasaaa said: çinden de makaleleler var abiler.. iki tane kıçı kırık makaleye ve birimlere bakarak kod deşifre ediyorum. yihu. welcome to my world. lanet olasi cinliler, dun gozumden yas geldi vehicle tracking ile ilgili bi makale okurken, boyle yanagimdan assagi doru suzuldu lanet olasi cinliler lanet olasicalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ya bugün saçma saçma işler yapmaktan başka bişi yapmamış oldum çünkü bi bok anlamadım evet. sadece bunların soyadı chen,wu falan olanları çelikle ilgilenen ailelermiş. bunu öğrendim.. şimdi de herhalde 200noktayı elle girerek bi şekil oluşturmaya çalışacağım.. yuppii yay hurray ne eğlenceli değil.. hiç eğlenceli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Okuldan eve dönerken "eeh yeter be" deyip önüme çıkan ilk elektronik mağzasına girip 2+1 aldım. Bütün sene kıyamadım size, artık bahar geldi sıçtınız yurttaki minik mahlukatlaağğr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 kafamda hep aynı soru. yeni gitar mı alsam canon 5d mark ii mi alsam yoksa ikisini de alıp taksit mi ödesem? küçük burjuva problemleri yaşıyorum resmen. ne pis bi adam oldum ya hani bohem olcaktım ben. öyle bohem falan takılanlar var ya hepsi yalancı hepsi simülasyon bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 olm yarın görmeye gideceğim şu evlerden biri güzel çıkar da tutarım inş ya. bi an önce bulsam ii olacak evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 "OHA LAN! SÜPER OLM!" diye yarım saat uğraştığım formulasyonu yazdığım not defterine çay dökmem. mürekkebin sıçması, yazıların okunmaz hale gelmesi.. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 lan olm bi git yıkan sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 yıldırım düşmesini umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 dasaaa said: "OHA LAN! SÜPER OLM!" diye yarım saat uğraştığım formulasyonu yazdığım not defterine çay dökmem. mürekkebin sıçması, yazıların okunmaz hale gelmesi.. pff işte bu yüzden tez esnasında bişey yiyip içmiyorum ben. bedelini ödediğin tecrübeyi nası uygularsın şimdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 moncici said: kafamda hep aynı soru. yeni gitar mı alsam canon 5d mark ii mi alsam yoksa ikisini de alıp taksit mi ödesem? küçük burjuva problemleri yaşıyorum resmen. ne pis bi adam oldum ya hani bohem olcaktım ben. öyle bohem falan takılanlar var ya hepsi yalancı hepsi simülasyon bence. 5d al kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Bayaa agresifim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 kendimi amip gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ben de çöpçü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 darlanma soz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 goldbären said: dasaaa said: "OHA LAN! SÜPER OLM!" diye yarım saat uğraştığım formulasyonu yazdığım not defterine çay dökmem. mürekkebin sıçması, yazıların okunmaz hale gelmesi.. pff işte bu yüzden tez esnasında bişey yiyip içmiyorum ben. bedelini ödediğin tecrübeyi nası uygularsın şimdi! abi bi saattir kiriş analizi yapıcam max 1sf tutuyor ama öle bakıyorum pc'ye be kafayı yedim bence.. daha bunu yapıp boyutlandırıp sistemi bi daha düzenleyip raporunu yazmam lazım.. acıktım gibi, pc başında bişiler yiyip kahve içicem tabii /dersimi almak mı? hey bunca senedir bu kadar hatayı nasıl tekrarlıyorum sanıyorsun dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 en uzun ve en garip rüyamı gördüm hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 AMA RÜYADAKİ KARI NEYDİ BEEEEEEEEEE TAŞ MÜBAREK TAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 tamam sakinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Sabahin 9'unda sinav olmaz ya. Cidden yapmasinlar yani. Onumuzdeki hafta girecegim 2 sinav da aksam 6'da. Ayarsiz misiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bugün wow oynicam günlük MUHUHUHUHUHUHU:DDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Günlük bugün istanbul'a gogo Fotoğraf çekeyim bol bol ehüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar