balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Günlük, dün akşam aşık olup olmadığımı baya sorguladım. Sonuç: Hala zamanı var meheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Günlük gemlik belediye başkanı ve yardımcıları içişleri bakanlığı tarafından görevden alınmış ahahahasdasfdas son 1 haftadır duyduğum en iyi haberlerden biri lan bu herif resmen kene gibi kanını emdi ilçenin 1.5 yılda. Bırak akp mhp, sokaktan default chp'li çevirsen adamın sülalesine kayar olmuştu, sen hesapla ahahahadas Olayın patlak vermesine neden olan ve belediyenin durumunu özetleyen bi yazı dizisi, mhp'li meclis üyesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Günlük herkes Seagle kadar memleketi ile ilgilense, ülke kalkınır ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 YA İŞTE BEN DE ROMA'DAYIM BUGÜN. COLESSUM'A GİTTİM PANTHEON'A GİTTİM FALAN. Kıskanın. Hava da çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 aşığım aşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 türev ve integral hatırlamam lazım nasıl olacak bilmiyorum hadi hayırlısı istatistik 2 dayanır mı bu yaşta insana allahsız iü sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ahaha selin hala bunlarla mi ugrasiyorsun, senin isin de zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bilimsel hazırlık akademik alemin zencisi ya, sorma celal bilmemne vardı, onlardan mı çözsem dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 of bi bes kilo verebilsem cok sukela olacak gibi gomlek disinda bisi giyince biraz portluyorum gibi geliyor heh kosmaya cikayim dedim sabahlari evin onunde stad gibi bisi var merdivenden inince havanin -10 oldugunu farkettim hemen geri kostum asansore evet dot biraz daha buyusun diye 10kat inen azimli ben usendim bu saatte geri cikmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 mıtsız ve ıykısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 gunluk uyku duzenim ne zaman duzene gircek :( biktim artik yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben de bıktım aynı dertten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 sadece uyku saatlerimi etkilese sorun degil ama aptal saptal uyku saatleri yuzunden adam gibi derste calisamiyorum mal mal durdum mesela dun evde, todolist logaritmik olarak artior tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 çalış da artık bitir bu okulu. almancayı da ver. sonra 19838 uyursun sdf ben de kaç gündür okula gidip referans almayı erteliyorum uyanamadığım için. sonra milleti rüyamda o okula kabul aldı bu okula kalbul aldı diye görüyorum haha bugün son olsun hadi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bitcek bitcek son donem ^^ almancayi da verecem, fizigi de verecem, mutlu mesut bitircem insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Günlük, Sen de dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 senko said: gunluk uyku duzenim ne zaman duzene gircek :( biktim artik yeminlen. lan 3saat uyuyup kalkarım dedim bi yattım, arada kalkıp yemek yedim sonra gene uyumuşum :( 8'de zor kalktım :/ gereksiz bişi uyku cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Günlük,bugün çok gereksiz bir iş günü ve çabuk bitmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ya ben cumartesi günü işe niye geliyorum hala anlamıs deilim. öğlene kadar boş boş oturup eve gidiyorum bunun mantıgı ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aynısını bende yapıyorum ah bir bilsem zaten çözüm üreticem ama şunu biliyorum yalnız değilsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben yarında çalışıcam bide yea :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 abicim gece 6da yattım be insaf sıçayım böyle düzene saat 10da kalkılırmı lan bütün gün ruh gibi gezicem şimdi ya şaka gibi bende istiyorum lan saat 2 ye 3 e kadar uyumayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 böyle bi atendiglere falan davet edildim sevindim he güzel insanlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Günlük. Bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 geceden beri şu şarkıyı dinliyorum sapık gibi. böyle bi mutluluk veriyo çok sevimli melodisi. gerçi sözleri çok zalim haha sevimli kadın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar