sesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sipeyskeyk said: metroya binddiğim zaman metro okuyorum onun dışında tarzım değil London Lite en iyi, Amy Winehouse her gün tutuklanıyor. asdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ensem ağrıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 lotr 3'ü 4 gündür izleyip bitiremedim 250 dakika film mi olur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Goodnight moon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 espri yaptiktan sonra suratina umut dolu gözlerle bakip gülmeni bekleyen insanlar... of yine aklima geldi daraldim. cok travmatik bir etki birakiyolar bende. bir de gülene kadar bakmaya devam ediyorlar. ayibolmasin diye gülüyoruz BIHIHI diye napalim. allah versin ya gidin basimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 oyun mu oynasam serverin threadlarini tekrardan gozden mi gecirsem karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 oyun oynicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 iyileşmek için zencefilli polenli bal yedim kaşık kaşık. uykum kaçtı bi enerji geldi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çok para harcadım bu aralar. habire durulmaya karar veriyorum akşamına yine bi parti yine bi orgy oluyor cepteki para vanish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dün kings speech'e gittim. film sona yaklaştıkça güzelleşiyo. bi de gerginliği iyi yansıtmış yönetmen. ama sonda tam olarak uydurulamamış olsa bile beethoven 7. semfoni tüm filmi ezdi geçti benim gözümde. müthiş parça ya. (man from earth'te çok iyiydi mesela bu parçanın kullanımı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 7 bıçıktan beri ayakta ve giyiniğim gel gör ki çalmıyor telefonum üü keşke uyusaydım lan sat kaç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Dün itibariyle öğrendim ki kaizen, adı kolay kendisi zor bir yöntemmiş. Atölye görevlisini mengeneyle öldürmek istedim. Pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Yine adaptörümü unuttum abi, şaka gibi ya. Her gün 8'de kalkmak hiç yaramıyor bana. Arkadaşımdan 1 saat önce geleyim de tek başıma kafamı toplarım dedim, yine onun adaptörüne kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yeter artik cikicam bu evden burama kadar geldi ankarada ev arkadasi arayan varsa öm atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 o kadar yiyorum hiç kilo almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 İşim bitti gibi nan bugünlük negzel ^_^ yeni iş gelene kadar rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Günlük,forever alone oldum gene bir dikiş tutturamadım ilişkilerimde yahu işin sonu hep sex ve ayrılık oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 LucifeL said: Günlük,forever alone oldum gene bir dikiş tutturamadım ilişkilerimde yahu işin sonu hep sex ve ayrılık oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 o kadar kötü sevişiyorum diyorsun.. abi güzel orta açmışsın ama, ne yapabilirim xunn gol atmış bile =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dasaaa öm kutun dolmuş bi el atıver bişi daha sorucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dun aksam biraz sinirli bi sekilde yarın ark gelicek ortaligi toplayin dedim toplamislar lan ahahahaha seviyorum hasin ve gaddar olmayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 haşin olmak sana hiç yakışmıyor numan. Pamık gibi adam olmalısın sen. Yörü rakı sofrasına.. Bu arada erken çıktım ofisten ama denetmen dürzüsü bana sormadan verdiğim değeri 5bin düşürmüş gereksiz bi şekilde ortalık karışacak daatacam oraları buraları dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 olmıcam artik mulayim hako herkese hakettigi gibi davranıcam yasasin gaddarizm http://galeri.uludagsozluk.com/41/papyon_106158.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 saçlarımı 0 a vurdurdum yarım saat önce selam ben kel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kermit said: saçlarımı 0 a vurdurdum yarım saat önce selam ben kel. pics or it didnt happen albüme alalım seni direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar